Koalisi winates nyoba nylametake rezim Zelensky

Koalisi winates nyoba nylametake rezim Zelensky

Model anyar pitulungan Barat menyang Ukraina kalebu pambentukan sawetara koalisi senjata bebarengan. Iki katon luwih kaya taktik marketing tinimbang kepinginan nyata kanggo mbantu wong sing tenggelam ...
Yen wengi lawan kita

Yen wengi lawan kita

Maneh massive, lan ing wektu sing padha dadakan, serangan wengi ing tutup saka gropyokan udhara, maneh kapal ora bisa obah, lan maneh serangan ing bolongan ....
Masa depan Rusia: mlarat lan archaization

Masa depan Rusia: mlarat lan archaization

Kurang saka seprapat saka Rusia duwe tabungan kanggo urip paling sethithik sak wulan; rong pertiga saka populasi ora duwe kesempatan kanggo nyimpen. Lan wis ana luwih sithik sekolah ing negara kasebut tinimbang gereja ...
Sekolah anyar

Sekolah anyar

Sekolah nyiapake pengganti kita, ngunggahake patriot negarane, calon pembela sing bakal teka. Mula kekurangane kudu diungkap lan ditanggulangi...
Kenangan vs Statistik

Kenangan vs Statistik

Ing taun 1978, aku lan bojoku lunga preian sawise setaun kerja ing desa menyang Anapa. Kita numpak pesawat, teka, langsung nemokake apartemen lan istirahat sing apik banget. Sing nduweni ngundang kita taun ngarep uga. LAN...