Kepiye carane kita kudu lelayaran mudhun ing Kali Nil?

Kepiye carane kita kudu lelayaran mudhun ing Kali Nil?

Apa ora kita nglampahi wektu luang kanggo nggarap macem-macem kerajinan antik karo anak-anake, kalebu putu? Dheweke bisa gampang dadi dolanan sing apik kanggo dheweke lan ... hadiah kanggo dheweke ...
Kenangan vs kompilasi statistik

Kenangan vs kompilasi statistik

Dina iki, sapa wae saka dalan, sanajan sampeyan dadi teknisi kaping pindho, bisa teka ing arsip regional, nerangake marang direktur yen dheweke pengin nulis artikel kanggo VO babagan topik partai sejarah lan entuk ijin ...
Workdays siji perpustakaan

Workdays siji perpustakaan

"Sekolah ora mucal", "sekolah ora ngajari", "korban Ujian Negara Bersatu" - iku kabeh sing diomongake, lan ora ngerti dalan mbukak lawang ing sekolah ing wilayahe. ...
Mercedes – kaput?

Mercedes – kaput?

Kanggo luwih saka satus taun, bintang telu-nuding lan tembung Mercedes ora mung minangka conto sukses salah sawijining wakil industri lan bisnis Jerman, nanging uga personifikasi Jerman dhewe.
Pungkasane kaelokan Cina

Pungkasane kaelokan Cina

Pabrik global Cina lagi mriyang. Ing kahanan kaya mengkono, perang cilik sing menang nuduhake dhewe ...
2024–2025: apa kita kudu ngarep-arep owah-owahan?

2024–2025: apa kita kudu ngarep-arep owah-owahan?

Masa depan wis ditutup. Sapa sing ngerti yen ing 2014 bakal ana "Musim Semi Rusia" lan "Crimea is Ours", lan ing taun 1985 - perestroika? Nanging kadhangkala nasib ngelingake wong kanthi tandha-tandha jaman, ngangkat tutup rahasia....
Ing endi lan carane rekrut perwira lan pelaut

Ing endi lan carane rekrut perwira lan pelaut

Artikel diterbitake ing situs web navytimes sing nyimpulake asil taun 2023 babagan manajemen armada. Asil ora sarwa, dibandhingake karo 2022, sing uga dudu sing paling apik ...