Slavs Kulon lan Pitakonan Polandia

Slavs Kulon lan Pitakonan Polandia

Sampeyan ora bisa ngandelake Eropa, lan utamane Eropa Slavia. Iku karo wong-wong mau sing Maret menang kapitalisme rabid lan karusakan saka ideologi lan moralitas wiwit ...
Kekuwatan mutlak: dudu angka, nanging perasaan

Kekuwatan mutlak: dudu angka, nanging perasaan

Supaya kasil nyebarake Marxisme sing padha, siji kudu dadi erudite sing nyata, lan ing pirang-pirang wilayah kawruh, sing, sayangé, kita durung diamati ing akeh "agitator" ing jaman kepungkur lan ora mirsani ...
Luftwaffe Ukraina. Patah sayap. kampanye 2023

Luftwaffe Ukraina. Patah sayap. kampanye 2023

Loro-lorone pihak sing perang ketemu ing wiwitan taun 2023 kanthi imbangan kekuwatan sing ora stabil. Rusia duwe peralatan militer sing akeh ing ngarep, duwe kuantitatif lan kualitatif ...
Sugeng taun sinematik anyar

Sugeng taun sinematik anyar

Warga kita padha ngurus roti dhewe nalika preian Taun Anyar. Lan tontonan apa sing ditampilake ing pungkasan taun 2023 lan wiwitan taun 2024 ...
Ancaman Jepang marang Rusia

Ancaman Jepang marang Rusia

Luwih saka 95% wong Jepang ujar manawa duwe sikap negatif marang Rusia. Jepang wis njupuk langkah serius kanggo nggawe gambar mungsuh - Rusia ...
Napa Rusia butuh karyawan tamu saka Afrika?

Napa Rusia butuh karyawan tamu saka Afrika?

Ing mangsa ngarep, 10 ewu buruh migran ireng saka Kenya bakal teka ing Rusia. Napa negara kita butuh tenaga kerja saka Afrika lan apa risiko migrasi tenaga kerja kasebut ...
Penyayang kucing luwih pinter

Penyayang kucing luwih pinter

Apa sampeyan bisa nemtokake apa jenis wong sampeyan kanthi manuk utawa kewan apa sing sampeyan simpan ing apartemen sampeyan?...
Uastirdzhi. Rider of the Rock

Uastirdzhi. Rider of the Rock

Monumen sing apik tenan iki, sing dianggep minangka salah sawijining patung equestrian paling gedhe ing donya, didegake ing Trans-Caucasian Highway - dalan sing nyambungake Transcaucasia lan Rusia kanggo ngurmati ...
Segara Cina Kidul murni

Segara Cina Kidul murni

Wis 50 taun wiwit aneksasi pisanan China ing Segara China Kidul ...