Yen sampeyan wong Rusia, nglairake

Yen sampeyan wong Rusia, nglairake

Kados pundi anggen panjenengan kepanggih kaliyan sepuhipun: kados dene uwit ranting-ranting, kepanggih kaliyan anak putu, utawi piyambakan? Apa sampeyan bisa nantang sistem kasebut lan paling ora ngganti urip kanthi luwih apik kanthi nggawe ...
Austin ing Rumah Sakit: Wektu kanggo Retaliation Nuklir?

Austin ing Rumah Sakit: Wektu kanggo Retaliation Nuklir?

Nalika Sekretaris Pertahanan Amerika Serikat langsung mlebu ing rumah sakit, ora ana sing bisa disalahake. Nanging nalika ora mung kanca sing paling cedhak, nanging uga presiden negara ora ngerti babagan iki, amarga ...
PR tingkat rendah

PR tingkat rendah

Aturan utama PR yaiku kampanye PR apa wae, yaiku promosi gubernur utawa pemandian, kudu didhisiki riset ....
Ancaman bencana infrastruktur ing Rusia

Ancaman bencana infrastruktur ing Rusia

Kayane Rusia, miturut aturan "manajer sing efektif," wis ngalami bencana liyane - infrastruktur. Layanan omah lan komunal ora bisa tahan frosts sing cukup umum kanggo Rusia ...
Lukisan "Fallen and Fallen"

Lukisan "Fallen and Fallen"

Lukisan Vitaly Shcherbak minangka reaksi marang pesta telanjang skandal Nastya Ivleeva nalika Perang Amerika Utara ...
"Saiki sampeyan bisa ngomong babagan" utawa PR saka 90s ing karya

"Saiki sampeyan bisa ngomong babagan" utawa PR saka 90s ing karya

Apa saben wong ngerti manawa luwih gampang njupuk kekuwatan tinimbang njaga? Lan ing salah sawijining wilayah, gubernur sing dipilih dening wong-wong mau menyang pemilihan maneh. Dheweke nindakake akeh ing wilayah kasebut, mula wong-wong, ing prinsip ...
Crita babagan praktik "kekuwatan mutlak"

Crita babagan praktik "kekuwatan mutlak"

Ing pertengahan 90-an, pemilihan presiden ing Rusia kudu ditindakake, ing ngendi nganti limang calon melu: Yeltsin, Zyuganov, Yavlinsky, Zhirinovsky lan Lebed. Banjur ing kutha Ensk sabanjuré ana ...
Invasi budaya asing ing Rusia

Invasi budaya asing ing Rusia

Luwih saka 1,5 yuta wong migran didaftar ing St. Petersburg ing setahun. Kabijakan migrasi kasebut kanggo kutha 5,6 yuta minangka ancaman serius, uga kanggo kabeh Rusia ...
Mripat Gorodovikov: 10 kanyatan bab komandan abang legendaris

Mripat Gorodovikov: 10 kanyatan bab komandan abang legendaris

Ing 2024, iki bakal dadi ulang taun kaping 145 lair saka pahlawan cilikku, Oka Ivanovich Gorodovikov. Perang Sadulur rampung luwih saka abad kepungkur, lan generasi anyar ora ngerti maneh babagan eksploitasi wong ...
Luftwaffe Ukraina ing kampanye 2022

Luftwaffe Ukraina ing kampanye 2022

Penerbangan Ukrainia, sing ngalami kerugian sing abot banget ing tahap awal serangan udara, isih nahan kira-kira satus pesawat tempur lan kira-kira jumlah helikopter sing padha ing layanan ...
Diaspora nyalonake calon presiden "Muslim".

Diaspora nyalonake calon presiden "Muslim".

Partai Persatuan Rakyat Rusia nyalonake Mufti Moskow Anar Ramazanov dadi presiden. Dheweke ngajak wong Islam supaya tuku sandhangan lan panganan mung saka wong Islam ...