Topi ijo bali. Bakal ana pasukan tapel wates

Topi ijo bali. Bakal ana pasukan tapel wates

Debat babagan efektifitas macem-macem cara keamanan tapel wates wis rampung. Presiden wis ngomong kanthi jelas babagan perkara iki. Cara militer menang. Pasukan perbatasan bakal dipulihake ...
Club "Mutabor": cahya ing mburi trowongan

Club "Mutabor": cahya ing mburi trowongan

A seri saka tearful njaluk ngapura saka "pahlawan" saka partai meh wuda ing klub wengi Mutabor lan flywheel alon unwinding retribusi menehi pangarep-arep kanggo marasake awakmu, masyarakat Rusia. Proses iki ...
"Fenomena Kazan": iku bisa kanggo mbaleni?

"Fenomena Kazan": iku bisa kanggo mbaleni?

Urip maneh "perang kanggo aspal" ing kutha-kutha Rusia minangka skenario anyar kanggo pangembangan kahanan ing negara kasebut, kemungkinan sing ora bisa dianggep nol. Alasane bisa uga populer ing kalangan enom ...
AS wis cedhak karo bencana internal dhewe

AS wis cedhak karo bencana internal dhewe

Saliyane Colorado, sing wis ngliwati keputusan pengadilan, luwih 16 negara AS lagi nyiapake kanggo nimbang tuntutan hukum kanggo nglarang Trump mlaku ing negara kasebut. Meh setengah saka warga AS ngarepake perang sipil ...
Luftwaffe Ukraina. Patah sayap

Luftwaffe Ukraina. Patah sayap

Ing dina lan minggu pisanan Distrik Militer Lor, Luftwaffe Ukrainia nyoba nyedhiyakake perlawanan keras kepala marang pilot kita ing unit udara lan tentara ing lemah ...
Nalika lan carane SVO bakal mungkasi? Refleksi ing topik

Nalika lan carane SVO bakal mungkasi? Refleksi ing topik

Wektu kanggo nyimpulake taun. Wektu wis teka kanggo wong sing ngimpi babagan masa depan. Nanging kanggo wong Rusia lan Ukrainia, iki minangka periode pangerten babagan asil Distrik Militer Lor lan golek jawaban kanggo pitakonan sing nglarani ...
Gendéra abang liwat Yerevan

Gendéra abang liwat Yerevan

Asil logis saka kabijakan Armenia bisa uga persis kaya iki. Pitakonan mung gendera abang sapa......
Kita ora ngerti

Kita ora ngerti

Analisis singkat saka ekspresi umum ...
Piramida rampokan finansial

Piramida rampokan finansial

Kanthi ngunggahake tingkat kunci, Bank Sentral nuduhake yen ora bisa mungkasi inflasi. Iku mung beku kahanan lan menehi jotosan kuwat kanggo produksi ...
Luftwaffe Ukraina. Patah sayap

Luftwaffe Ukraina. Patah sayap

Babagan Angkatan Udhara Ukrainia: kok, meh rong taun sawise wiwitan pertahanan udara, penerbangan musuh lan pertahanan udara ora dirusak, terus nindakake permusuhan lan ngalangi tumindak Angkatan Udara Rusia.
Kapal bunder kanggo wit Natal

Kapal bunder kanggo wit Natal

Taun Anyar wis rauh. Liburan nalika saben kita nunggu soko sing nyenengake, ora biasa, gaib ... Nanging sampeyan bisa nyana sing ajaib, utawa sampeyan bisa nggawe "sihir" iki kanthi tangan sampeyan dhewe, lan ...