Apa warga sipil bisa mrentah tentara?

Apa warga sipil bisa mrentah tentara?

Oleg Antipov, pakar IA REX babagan pertahanan lan keamanan nasional ing ruang pasca-Soviet, ora weruh apa-apa sing aneh yen perwira tempur nampa pesenan saka pimpinan, ...
Libya lan Doktrin Soros ("FrontPageMagazine.com", AS)

Libya lan Doktrin Soros ("FrontPageMagazine.com", AS)

Resolusi Dewan Keamanan PBB 1973, sing menehi wewenang kanggo nggawe zona larangan terbang ing Libya lan nglindhungi warga sipil kanthi kabeh cara sing dibutuhake, minangka puncak saka perjuangan suwene dasawarsa kanggo ...
Pergeseran iklim bakal nyebabake konflik militer anyar

Pergeseran iklim bakal nyebabake konflik militer anyar

Kawigatosanipun tiyang-tiyang ing salumahing bumi punika ketingal dhateng prastawa ing Jepang tuwin ing nagari-nagari Arab. Akeh sing duwe premonisi yen iki mung wiwitan owah-owahan bencana global. Iki kudu ditambahake ...
Bener lan salah babagan kedadeyan ing Libya

Bener lan salah babagan kedadeyan ing Libya

Kaping pisanan, aku bakal nerangake kenapa aku ora nuduhake apa sing dakdeleng lan dialami ing Libya, sanalika tekan ing Rusia ing papan pisanan Kementerian Darurat - ing pesawat kargo Il-76. Aku uga bakal ngandhani sampeyan kenapa aku mutusake nulis babagan iki ...
Nikolai Starikov: Kekacauan ditabuh miturut rencana

Nikolai Starikov: Kekacauan ditabuh miturut rencana

Feed warta akhir minggu kepungkur iki banget nyaranake manawa "revolusi" ing Afrika Lor duwe tujuan ngrusak sing jelas. Tatanan donya lagi rusak. Kita ndeleng persis sing padha ing Eropa ...
Operasi Pinochet ing Kremlin

Operasi Pinochet ing Kremlin

Undha-usuk tandem rating tandem, sing digawe warta utama minggu, ora ateges apa-apa. dhewe...
Ilmu militer Rusia wis telat 20 taun

Ilmu militer Rusia wis telat 20 taun

Ilmu militer Rusia kudu luwih aktif lan cepet nanggapi owah-owahan donya ing wangun lan cara perjuangan bersenjata supaya bisa menehi rekomendasi sing jelas marang pimpinan militer, umume percaya.
Lindhu ing Jepang disebabake tes nuklir Jepang dhewe?

Lindhu ing Jepang disebabake tes nuklir Jepang dhewe?

Versi acara 11 Maret iki bubar diajukake dening salah sawijining blogger Cina sing kondhang, lan ora suwe artikele wiwit dibahas kanthi serius ing media donya sing biso dipercoyo. Miturut versi iki, lindhu ...
Rusia - 51 negara ing Amerika

Rusia - 51 negara ing Amerika

Pemimpin Redaksi Rusia ing majalah Urusan Global Fyodor Lukyanov ing artikel 10 Maret 2011 "Joseph Biden - Herald of Coming Changes in Russia?" disentuh babagan sing paling penting lan tragis ...
"Perwakilan sing ora cukup kanggo kepentingan Rusia"

"Perwakilan sing ora cukup kanggo kepentingan Rusia"

Vladimir Chamov ilang jabatane amarga kritik banget marang Presiden Federasi Rusia Dmitry Medvedev lan posisi Rusia menyang Libya. Elinga yen Vladimir Chamov ing periode paling angel (2004-2008...
Dadi, apa sejatine kita kudu mratobat?

Dadi, apa sejatine kita kudu mratobat?

Topik tobat minangka topik sing mbingungake. Lan ing mratelakake panemume, iku mbingungake utamane amarga ora jelas sapa sing kudu mratobat lan apa. Ana akeh banget politik murni lan conjuncture ing iki ....
Enem mitos babagan kedadeyan ing Bahrain

Enem mitos babagan kedadeyan ing Bahrain

Tragedi Jepang lan acara ing saindhenging Libya rampung "memalu" apa sing kedadeyan ing Bahrain ing bidang informasi. Nanging, dheweke ora bisa diarani acara maneh - sawise tumindak kasar ...
Perang energi AS: sapa sing sabanjure?

Perang energi AS: sapa sing sabanjure?

Dina iki, liyane lan liyane asring ana panemu sing perang ing mangsa bakal perang kanggo sumber daya. Revolusi rakyat ing Afrika Lor lan Timur Tengah, ketegangan sing terus-terusan ing wilayah Kaukasus, ...
The Washington Post: Rusia kanthi umum ngremehake kepala Pentagon

The Washington Post: Rusia kanthi umum ngremehake kepala Pentagon

Kepala Pentagon, Robert Gates, lan kabeh administrasi Amerika, diremehake dening Menteri Pertahanan Anatoly Serdyukov, nalika dina sadurunge dheweke nuduh koalisi internasional sing dipimpin dening Amerika Serikat mateni warga sipil ...
Yuri Krupnov: Dmitry Anatolyevich, sampeyan salah

Yuri Krupnov: Dmitry Anatolyevich, sampeyan salah

Kanthi ora nggunakake hak veto ing Dewan Keamanan PBB, Rusia nemoni posisi sing ora apik banget. Kanthi ora ngleksanani hak veto ing Dewan Keamanan PBB seminggu kepungkur, kanthi slyly abstaining, Rusia nemokake dhewe ing banget ...
Libya - banyu, ora mung lenga

Libya - banyu, ora mung lenga

Miturut Masons Water Yearbook 2004/5, 545 yuta wong (9% saka populasi donya) wis nampa banyu saka dosimeter saka panyedhiya pribadi lan ing rega pasar. Argentina lan Bolivia pisanan ...