Napoleon ora nyata

Napoleon ora nyata

Tinimbang review blockbuster sajarah Ridley Scott ...
Ukraina. Nyiapake kanggo nyerah

Ukraina. Nyiapake kanggo nyerah

Nalika wayahe teka nalika pamrentah Amerika nganggep manawa "bali investasi" ing konflik ing Ukraina wis cukup, utawa nalika ngerti manawa kemungkinan tekan ambang kepuasan ...
Kita ora peduli babagan sanksi

Kita ora peduli babagan sanksi

Para pejabat ngandika yen kita ora peduli babagan sanksi. Nyatane, kahanane angel. Utamane, masalah konektivitas transportasi minangka salah sawijining unsur dhasar keamanan nasional ...
drama Serbia: langsir

drama Serbia: langsir

Pangenalan Kosovo dening Serbia dadi ora bisa dihindari. Kenapa pemilu dianakake tanggal 17 Desember ...
bilai sekolah Russian

bilai sekolah Russian

Sekolah Rusia wis mati. Guru diremehake, diremuk dening birokrasi, digitalisasi lan ngungsi sekolah. Ana kekurangan guru ing sekolah; padha nampa gaji sithik ...
Guru minangka panggilan, tegese gaji kudu simbolis

Guru minangka panggilan, tegese gaji kudu simbolis

Taun Guru lan Mentor wis rampung, nanging sekolah lan taman kanak-kanak isih kekurangan staf sing kronis. Birokrasi pancen budheg kanggo masalah pendidikan, sing ing mangsa ngarep banget ...