Milisi ndharat saka prau lan nyerang pos papriksan Ukrainia ing distrik Novoazovsky

238
Unit milisi rakyat Donbass nyerang posisi pasukan keamanan Ukrainia ing pos papriksan tapel wates ing distrik Novoazovsky (pusat administratif distrik kasebut yaiku kutha Novoazovsk sing nduwe 12 wong). RIA News referring kanggo wakil saka Ukrainia State Border Service, kang laporan sing militias nindakake serangan, kebangkrutan saka prau sing teka dening segara.

Milisi ndharat saka prau lan nyerang pos papriksan Ukrainia ing distrik Novoazovsky


Kacarita milisi kanthi jumlah 15 wong ndharat ing pesisir Segara Azov saka prau lan nyerang pos papriksan, sing dijaga dening pasukan keamanan Ukrainia. Sajrone serangan milisi, sawetara pasukan keamanan Ukraina tiwas. Jumlah sing tepat ora dilaporake.

Layanan Perbatasan Negara Ukraina:

Sajrone survey wilayah ing pos pengamatan teknis ing desa. Cliff (wilayah Donetsk) nemokake pendekatan pertambangan menyang fasilitas tapel wates lan upaya teroris ngrusak menara telekomunikasi "Ukrtelecom" lan "Kyivstar".


Ing wektu sing padha, Layanan Perbatasan Negara Ukraina nerbitake informasi manawa sawetara rolas pengawal tapel wates Ukraina wis sepi.

Perwakilan resmi Layanan Border Negara Ukraina Pavel Shisholin kuotasi ITAR-TASS (gaya disimpen):

Sebagéyan cilik saka wong (penjaga tapel wates Ukraina - kira-kira "VO") ninggalake unit kasebut sajrone peperangan lan saiki ora katon nindakake tugas. Dheweke nglanggar sumpah lan bakal tanggung jawab miturut ukum. Ana sawetara wong - sawetara rolas.


Layanan Border Negara Ukraina uga nglaporake serangan milisi ing pos tapel wates Dolzhansky.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    238 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      Juli 8 2014
      Kutipan saka Sterly
      lemak babi mabuk karo kokain?

      Ora nganggo fly agarics, kodhok bakal ngremukake dheweke kanggo coke.
    2. argon
      0
      Juli 8 2014
      Inggih, sanajan layanan tapel wates, ing ngendi organisasi kasebut mesthi luwih dhuwur (ora ana pelanggaran) marang Kementerian Pertahanan, ora bisa nemtokake kanthi akurat jumlah wong (aku ora pengin nganggep wong-wong mau minangka deserters), mula mesthine Banderlogs bakal kirdyk.
    3. alexic
      0
      Juli 8 2014
      Lha ya wis ngakoni budhal tentarane dhewe-dhewe wis ora elek maneh, biyen disalahake marang propaganda rusia.... hmm..... sawetara rolas sithik opo akeh?? ? Aku iki ora kabeh wong sing wis wani nganti saiki, ana kaping sepuluh luwih!!!
    4. Elena Urzhumova
      0
      Juli 8 2014
      Pengusaha menehi kapal pesiar kesenengan mewah lan "corncob" marang milisi http://www.ntv.ru/novosti/953197/
    5. Elena Urzhumova
      0
      Juli 8 2014
      Oh ya, milisi! O, ya, apik banget! Dheweke milih taktik sing bener. Saiki dill bakal wedi lungguh ing mburi grumbulan. Mangkono uga - ora sengaja, cepet, akurat, lan tanpa kerugian. padha isin adoh saka saben bayangan. Sampeyan nggawe wedi lan gupuh ing barisan!
    6. UsRat
      -1
      Juli 8 2014
      Kutipan saka: djqnbdjqnb
      53


      ngguyu Ing Boryspil.
    7. UsRat
      0
      Juli 8 2014
      iya!!!! Malah fasis nyata wedi karo Black Death, nanging ing kene padha katon fasis pedo-Bandero, lan ing tingkat genetis padha mbuwang minus ing millet. Saiki mikir karo otak edan apa sing bakal kelakon nalika para Penambang Kapal teka. Iki jenenge - LAVA IS COLLAPSE!!!!! RUN!!!!!!!! Amin.
    8. MADE_IN_USSR
      0
      Juli 8 2014
      lungguha kono, kentut nang sofamu Chyumokhodin...bakal nyerahke kapal selam..ugh Sytsuko..
      Kutipan saka: alex
      Kita kudu nyerahake kapal selam Khokhlyatsky menyang milisi!
    9. MADE_IN_USSR
      -1
      Juli 8 2014
      Kutipan saka TroN
      Kutipan saka: oplot112
      Mripatku luh!

      Sing paling apik ninggalake, ngaso kanthi tentrem marang dheweke.
      Carane aku pengin pracaya yen Kyiv stsuki bakal entuk program lengkap - kanggo nangis wanita, kanggo pati saka ANAK!
      Aku sengit omong kosong Barat.
      Aku bangga yen Tanah Rusia isih sugih pahlawan.

      Iki dudu perang kita, nanging perang aligarchs, sayangé wong bodho 55 taun iki, dheweke bakal njagong ing kompor lan ngobong gulungan ....
    10. 0
      Juli 9 2014
      Lha, aja padha gumunggung, padha mlayu amarga ora gelem perang
    11. 0
      Juli 9 2014
      Kutipan saka DEfinder
      Kutipan saka Alfer
      dudu sedulur!

      Kepiye aku kesel karo pernyataan kasebut .. bisa uga nggawa gambar kanthi genetika bangsa kita, Rusia, Belarusia, Ukrainia lan Polandia iku siji wong:

      Lan ana hubungane karo genetika. Kabeh bangsa duwe wong bodho, sadis, pengkhianat. Iku mung sing, minangka laku nuduhake, crests duwe liyane. Aku mikir ora ana ing gen, nanging ing otak ...
    12. Alexander Kont
      0
      Juli 9 2014
      Inggih ... tentara Ukraina lan penjaga perbatasan Ukraina nuduhake "mukjizat" kepahlawanan. Lan padha break rekor mlaku.
    13. Vvlad23
      0
      Juli 9 2014
      Ya, amarga sawetara rolas ora akeh kanggo dheweke, tegese dheweke yakin banget. Oh nggih! Ayo ndeleng, ayo ndeleng.
    14. 0
      Juli 9 2014
      APLIKASI WOW! "KAWON MILITER TINGGAL, WONTEN SING WONG." BODOH BANGET?! Iki ukuran OUTPUT FPS FSB RUSIA, contone, utawa meh perusahaan RF AF.
    15. izon
      0
      Juli 9 2014
      seneng kanggo sampeyan lan lara. Apik banget, nanging biaya apa ...
    16. +1
      Juli 10 2014
      Aku mesthi ora ngerti kenapa ora ana tumindak partisan sing bakal ngganggu rencana dill?
    17. Rodyanin
      0
      Juli 10 2014
      Kutipan: Yakov
      Ngalahake mungsuh ... pati ukrohunte

      mungsuh apa? Apa... Nek provokator, deweke macet. Apa sampeyan wis tau menyang CRIMEA paling ora sapisan?
      Wong lanang splashed watara kanggo vodka-vodka), liwat Arabat "perekop", mesthi, ing longboat luwih cepet saka ing ford a... saka sampeyan ora bisa malah mbayar dhuwit, uga, lanang ing "SAMOKhOD" PEACE, FRIENDSHIP. , CHEWING GUM... Pisanan... Cah cah ayu (bibi), moonshine, vodka, ibu-ibu prajurit ... Sing ditembak - wah, aku ora ngerti carane dheweke ngarani (kene leutenant utawa unterscharführer ing Ukrainia Vermaght") Herr perwira karo paten, sumpah ing pedhang .. (kanggo sing ora ngerti tradhisi, aku bakal nerangake - pedhang iku dawa, agul-agul moderately sudhut - gegaman tempur sing personifies HONOR)

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"