Kamentrian Pertahanan Rusia "ngundang" Menteri Ukraina Geletey menyang parade ing Sevastopol

291
A little telat, nanging isih ana reaksi saka Kementerian Pertahanan Rusia kanggo statement saka Mentri Geletey, sing njupuk kantor minangka "prajurit" utama Ukraina. Ayo kita ngelingake yen Geletey, sing nandhatangani sumpah kanthi pena kanthi tutup tertutup, janji yen tentara Ukraina mesthi bakal diarak liwat "Sevastopol Ukraina." Tanggepan saka wakil saka departemen pertahanan Rusia mimpin Rusia Dina iki:

We duwe gedhe sejarah pengalaman kanthi bener nampani "pemenang" kasebut ing lemah Rusia lan ngatur "parade" sabanjure. Sing terakhir, kanthi cara, mlaku ing Taman Ring of Moscow ing taun 1944. Ora suwe, tanggal 17 Juli dadi ulang tahun kaping 70 acara sing ora bisa dilalekake iki. Kita siyap ngatur "parade" kasebut ing Sevastopol, diiringi konvoi, kanggo saben wong sing tetep sehat lan bisa mindhah kanthi mandiri.


Kamentrian Pertahanan Rusia "ngundang" Menteri Ukraina Geletey menyang parade ing Sevastopol


Jeneng lan pangkat wakil saka Kementerian Pertahanan Rusia, sing nanggapi Geletey ing absentia, ora dilapurake, nanging iki ora penting. Sing penting yaiku Geletey duwe kesempatan nyata kanggo melu parade ing Sevastopol kanggo nyenengake masarakat. Bisa uga njupuk veteran saka divisi SS "Galicia" karo sampeyan - Sevastopol bakal ketemu sampeyan ...
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    291 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -1
      Juli 8 2014
      Apa pancene isih ana perwira ing tentara Rusia? Ora kanthi tumindak, nanging kanthi tembung. Tembung ora bakal mbantu. tumindak nyata dibutuhake, nanging saiki kertas, kertas lan kertas.
      1. 0
        Juli 8 2014
        apa sing dilebokake ing tambang ing situs web?
    2. -1
      Juli 8 2014
      Kutipan saka olegglin
      Parade ing Sevastopol bakal sawise pengadilan ing Slavyansk.. Slavyansk bakal Nuremberg kanggo wong-wong mau

      Lantai jamban ing stasiun sepur Kievsky ing Moskow dihiasi karo bintang-bintang kanthi potret musisi, aktor lan wartawan sing misuwur sing "ngutuk agresi Rusia marang Ukraina."

      Aku kudu ndeleng iki lan njupuk foto nganggo "iki" :)))
    3. 0
      Juli 8 2014
      Jawabane keren. Aku bakal menehi sepuluh pluss. Dheweke ora ngerti apa-apa maneh. Kepiye carane wong bisa tiba?
    4. -1
      Juli 8 2014
      Kolom kanthi tandha MS cedhak Belgorod. Dideleng saka omongane wong-wong sing padha syuting, dheweke dadi tamu sing kerep ana ing kana. Nanging jujur, kolom iki ora menehi inspirasi kanggo aku ...
    5. -1
      Juli 8 2014
      Mung telung dina kepungkur aku kaget lan malah trolled Svidomo ing forum Ukrainia bab katon saka wong bodho anyar. Degradasi lengkap, sanajan mungsuh ora bisa disepelekake, iku kasunyatan lan menteri anyar kudu dieling-eling. Apa yen, ing sawetara sasi, bebener bakal trample ing Rusia imperfections saka layanan keamanan? ))) Nanging, dheweke pamer ing ngarepe Rada lan ngomong apa sing dikarepake mayoritas saka dheweke. Lan ing wektu sing padha aku mlebu kanthi acak. Yen dijupuk bebarengan, putusanku mung prasaja, kethek ora kena disenjata utawa disepelekake:

    6. 0
      Juli 8 2014
      Iki cara kita !!! Bawa dill menyang Crimea, kita bakal ketemu sampeyan, "ngambung sampeyan" - lan parade bakal dijamin kanggo sampeyan kabeh, kaya sing wis dijamin kanggo fasis liyane ing 44! Lan sampeyan kudu nulis (yen prajurit utama ora ngerti) nganggo pulpen kanthi tutup dibusak; sanajan, mbokmenawa, iku ora Matter kanggo wong-wong mau apa kanggo nulis, carane utawa apa kanggo nulis! sedulur
    7. Elena Pavlova
      +3
      Juli 8 2014
      Dicetak maneh:
      Sadurunge skandal karo blowjob virtual saka Menteri Luar Negeri Polandia Sikorski antarane Amerika wis seda mudhun, mingguan Polandia "Wprost" maneh "nglairaké" kanggo sensation. Kita ngomong babagan teks asli resolusi Majelis Parlemen OSCE ing penolakan kanggo nimbang mlebu Crimea menyang Federasi Rusia minangka nglanggar integritas Ukraina. Publikasi "Wprost" duweni akibat bencana kanggo negara Ukrainia. Kaya sing jelas saka dokumen kasebut, alasan penolakan kasebut yaiku penandatanganan perjanjian asosiasi Ukraina karo Uni Eropa tanggal 27 Juni. Iki nyedhiyakake restitusi wajib kanggo kabeh anggota EU, malah sing ana gandhengane. (Restitusi - pemugaran, kelingan, bali saka hak lan keuntungan sadurungé).

      Artikel 1 Konvensi Dewan Eropa 1950: "Perlindhungan kepemilikan pribadi lan sah". Ketoke, Presiden Ukraina Petro Poroshenko utawa rombongan ora duwe idea babagan dheweke. Kangge, Protokol No. Saka iku nderek kewajiban kanggo bali ilegal, kalebu kepemilikan tanah. Mulane, proses gabung karo Crimea menyang Rusia diakoni dening OSCE minangka restitusi: bali saka sawijining wilayah menyang pemilik sah. Status Crimea tanggal 1 Juni 28, wiwitan Perang Dunia I, dijupuk minangka basis sementara.

      "Wprost" nyerat babagan diskusi panas ing rapat panitia politik majelis. .


      Ora dikarepke ing rapat panitia katon Mustafa Dzhemilev. Dheweke nyatakake dheweke minangka keturunan saka Crimean Khan Shahin Giray pungkasan. Dheweke nuntut supaya OSCE mewajibake Rusia mbalekake kraton Khan ing Bakhchisarai marang dheweke. "Aku pengin nglampahi umur tuwaku. Iki minangka syarat kanggo ngenali legalitas mlebu Crimea menyang Federasi Rusia. Mbalekno omahe bapakku,” mantan Ketua Tatar Mejlis Krimea nyimpulake pidhato karo nangis.

      Ing ndhuwur mung bagean saka kontroversi scandalous diterbitake dening edition Polandia.

      "Sampeyan kudu ora ngidini resolusi ing Crimea diumumake," Sekretaris Negara AS John Kerry histeris, ngarahake Ketua OSCE Didier Burkhalter. Panjenenganipun timidly nyebut kamardikan saka organisasi internasional. Perwakilan Departemen Luar Negeri Jennifer Psaki dikirim menyang Wina kanggo menehi tekanan marang Swiss sing ora manut. Nanging, tinimbang Austria, Psaki mabur menyang Australia, mbingungake tujuane. Pesawat iki diuripake setengah, nanging wektu ilang. Sanajan resolusi OSCE sing diowahi diterbitake ing media tanpa nyebutake restitusi, versi asline tekan editor Wprost Sylvester Latkovsky. Ana versi sing ditampa Latkowski saka Maciej Huni, pangareping Badan Intelijen Polandia. Dheweke sengit marang wong Amerika wiwit sinau ing Universitas Jagiellonian.


      "Ukraina bakal nahan pukulan saka restitusi, sing disiapake ing konteks integrasi Eropa, mung kanthi ngakoni Novorossia minangka negara merdika. Pamindhahan kasebut bakal bisa mungkasi restitusi sing ngrusak kita lan tetep ing Uni Eropa, "ujare Yulia Tymoshenko (BBC Ukrainia). Pernyataan pimpinan "Batkivshchyna" tetep dadi siji-sijine tanggapan umum babagan publikasi ing "Wprost". Perwakilan partai parlementer liyane ing Ukraina kaget banget. "Iku ora malah nyedhot. Uni Eropa mung bajingan kita kabeh, "tulis Vitali Klitschko ing Facebook.

      Ing cahya saka acara sing wis dibukak, proposal saka State Duma Wakil Mikhail Degtyarev kanggo bali status resmi kanggo tembung "Little Russia" kanggo nunjukaké Ukraina modern muni cukup relevan. Ayang-ayang restitusi sing mbebayani digantung ing bendera kuning-putih "Alun-alun", ngancam bakal dadi bledug.

      Ruslan Ustrakhanov
      1. nvv
        nvv
        0
        Juli 8 2014
        Lan komunitas Yahudi Dnepropetrovsk, lan mesthi Benya Kolomoisky, wis ngimpi babagan iki kanggo wektu sing suwe lan aktif. Dheweke ora tau lali babagan restitusi - lan ngelingake panguwasa Ukrainia babagan iki saben taun liwat vassal Joseph Zissels lan wayang "Eurasian Jewish Congress"
    8. 0
      Juli 8 2014
      Lan sawise melu parade, kaya gubernur Pskov-pengkhianat Tverdilo, kita bakal menehi wong kanggo mbales. .am
    9. Tatochka
      0
      Juli 8 2014
      Jawaban sing pantes kanggo fasis
    10. 0
      Juli 8 2014
      Kenapa Sevastopol? Kabeh Ukrofashists bakal marched liwat Kyiv kanggo pungkasan wektu sadurunge pati, mung menehi wektu. Utawa Mungkin padha ora bakal nglampahi minangka akeh wektu sing bakal nindakake ing coffins.
    11. 0
      Juli 8 2014
      The Hans uga ngimpi arak-arakan .... Impen dadi nyata ...
    12. -1
      Juli 8 2014
      Presiden Ukraina Petro Poroshenko nandatangani dekrit babagan penghapusan Wakil Kepala SBU Vasily Krutov saka jabatan kepala operasi keamanan ing Ukraina wétan.

      Dheweke wis mimpin operasi militer wiwit pertengahan April 2014.

      "Kanggo ngeculake Vasily Vasilyevich Krutov saka jabatan wakil ketua pertama Layanan Keamanan Ukraina," ujare teks dekrit ing situs web Presiden Ukraina.

      Ing dekrit liyane, kepala negara diangkat Vasily Gritsak minangka wakil kepala pisanan saka SBU. Kajaba iku, Poroshenko mecat Vladislav Bukharev saka jabatan wakil kepala pisanan SBU - kepala departemen utama kanggo nglawan korupsi lan kejahatan terorganisir saka SBU lan kanthi dekrit liyane diangkat Yuri Artyukhov kanggo posisi iki.

      Ing wulan April, nalika markas operasional kanggo nindakake operasi khusus ing sisih wetan Ukraina dipimpin pribadi dening akting Presiden Ukraina Alexander Turchynov, implementasine kuat saka operasi kasebut dipasrahake marang Vasily Krutov.

      Vasily Krutov minangka presiden kehormatan Persatuan Anti-Teroris Internasional, letnan jenderal SBU ing cadangan. Dheweke miwiti karir minangka mekanik ing Zaporizhstal, lan lulus saka institut pedagogical lokal ing 1976. Wiwit 1977 - ing lembaga keamanan negara. Saka 2006 nganti saiki - Wakil Presiden Uni Ukrainia Industriis lan Pengusaha kanggo Keamanan Perusahaan.
    13. -1
      Juli 8 2014
      Mentri Dill Kelalen njupuk tutup :) Aku bingung lan mlebu karo tutup, nanging tinta nyebabake bocor liwat tutup!
    14. -1
      Juli 8 2014
      Iku wektu kanggo pindhah saka tembung kanggo tumindak. Mesthekake tekane "kolom langsing" ing PARADE !!!
    15. 0
      Juli 8 2014
      Iku mung lagu! Aku kudu ngrungokake!
    16. 0
      Juli 8 2014
      Ojo ngremehake GELETEY, wong iki sing duwe ambisi sing ora puas bakal "nindakake" akeh, luwih akeh. negatif , nanging aku isih nganggep wangsulan kasebut cukup lan bener, muga-muga ... duka keprungu
    17. -1
      Juli 8 2014
      Ya, mesthine, dheweke dilebokake ing posisi kaya ngono, malah bakal janji, kabeh janji masa depan sing cerah, nanging kanthi implementasine masalah, Galatean iki dhewe ora percaya, nanging ora masalah, Sing utama yaiku gagak, banjur paling ora esuke.
    18. -1
      Juli 8 2014
      Hitler uga salah banget babagan parade ing Moskow
    19. Khalmamed
      -1
      Juli 8 2014
      Kutipan: 1812 1945
      Kutipan saka portoc65
      Parade ing Sevastopol bakal sawise pengadilan ing Slavyansk.. Slavyansk bakal Nuremberg kanggo wong-wong mau

      Lan sadurunge mlaku menyang Chukotka - ing eksekusi ukara. Malah wong-wong sing wis ditakdirake kanggo noose bakal nyadari wektu ing dalan.


      MESTI ana pawai kaki roh-roh jahat! Mesthi wae, TAPI..
      ..... menyang tanah air ing Amerika Serikat, Inggris - ANA menyang panggonane ala...
      ..... AJA ngrusak tanah RUSIA karo roh-roh jahat iki.
    20. -1
      Juli 8 2014
      Jawaban mung cukup kanggo 3 sasi pungkasan. Yen ora, kabeh prihatin lan prihatin.
    21. -1
      Juli 8 2014
      A jawaban pantes kanggo pug barking ing gajah, dingerteni lan instructive hi
    22. -1
      Juli 8 2014
      Quote: starley saka kidul
      Senajan aku dudu psikiater, ing panemuku sing andhap asor, angel banget kanggo nggawe diagnosa siji, ana akeh perkara. Para ahli bakal bisa ngucapake tembung sing pinter.

      Spesialis, mesthi, bakal bisa, nanging mung ing 50 taun, utawa malah luwih. ngguyu
    23. -1
      Juli 8 2014
      Kutipan saka herruvim
      Ditandatangani nganggo tutup, nyiapake parade ing Sevastopol karo tentara mitos, sampeyan butuh diagnosis, anggota forum sing dikasihi, utawa nggawe dhewe

      Minangka mantan dokter, aku bisa ujar manawa diagnosis kasebut minangka skizofrenia tahap pertengahan kanthi ora bisa ngevaluasi kahanan kasebut kanthi realistis. wassat
      Ing cendhak, Kashchenko minangka pasien sing apik banget! hi
    24. -1
      Juli 8 2014
      Siap melu ngiringan, nyuwun pangapunten babagan ngiringan, para tamu "sayang"!
    25. -1
      Juli 8 2014
      Aku gumun karo sabar kita.
      Mbayangno sedhela yen Shoigu bakal nggawe statement "Parade kanggo ngurmati kamenangan UkroFashism bakal dianakake ing Kyiv"
      Aku kepingin weruh apa detik Amerika Serikat lan bajingan liyane bakal nguwuh ing saindenging jagad babagan agresi Rusia lan deklarasi perang ora langsung?
      We nguntal maneh - iku isin, iku ngganggu, WAH!..
      Sampeyan lan aku ngerti yen dheweke iku wong bodho - Ayo kabeh jagad ngerti yen Menteri Pertahanan Ukraina uga lara 3.14
      1. uwis
        -1
        Juli 8 2014
        Nanging miturut pendapatku, sampeyan kudu sabar. Tujuan utama: kanggo miwiti perang karo Rusia nggunakake pasukan Ukraina. V.V. masterfully Dodges provokasi. Sayange regane larang! Ing biaya urip wong lan ambruk Timur. Nanging strategi kasebut. Mugi tenan iki strategi tengen.
        Kene wong bener ngelingi Kakaisaran Rusia sadurunge wiwitan Perang Donya. Banjur rombongan kraton uga mung bisik-bisik ngenani wiwitane permusuhan. Apa asile?
    26. -1
      Juli 8 2014
      Arak-arakan kaprawiran malih badhe dipunadani ing tanah kita, kathah sanget panjenengan ingkang kados makaten. lol
    27. -1
      Juli 8 2014
      Kutipan: Dmitry Toderese
      Kutipan saka: aborsi net
      Kutipan saka cosmos132
      Luwih becik nganakake parade ing Kiev,
      \

      Pipi nggawa sukses!


      Kolaborator Amerika tumindak kanthi beda ...

      Meh kabeh bandit ing foto ditutupi raine.
      Liberator ora tumindak kaya ngono.
      Mung penjahat lan pembunuh sing tumindak kaya ngono.

      Liberator ora nganggo topeng.

      Iki minangka penjajah, penjajah, lan penghukum


      Aku ora setuju babagan topeng. Wong ijo cilik kita uga mlaku-mlaku ngubengi Crimea nganggo topeng. Lan ing kabeh liyane - ya, aku setuju - penjajah, teroris Ukraina, pemberontak Kyiv. ya

      Iki dudu wong ijo cilik, nanging wong sing sopan!
    28. Kostya-pejalan kaki
      -1
      Juli 8 2014
      Mung supaya padha elinga kanggo wisuh adoh trotoar sawise piyambak!

      Ketoke iki kedadeyan ing Minsk. nglirik
    29. -1
      Juli 8 2014
      Mantap!!! INI JAWABANNYA!!!! Super!
    30. 242339
      -1
      Juli 8 2014
      Kutipan saka: mamont5
      Lantai jamban ing stasiun sepur Kievsky ing Moskow dihiasi karo bintang-bintang kanthi potret musisi, aktor lan wartawan sing misuwur sing "ngutuk agresi Rusia marang Ukraina."


      Potret Arbenina karo Night Snipers ora katon ing kana. Lan kita durung krungu yen konser "ukropatriot" iki wis dibatalake ing kutha-kutha Rusia. Lan singing irung Makarevich ing radio kita "Zvezda" buzzed kabeh kuping. sad
    31. -1
      Juli 8 2014
      Ay bravo! Inggih rampung! Pranyata mentri kita duwe rasa humor, lan kanthi sarkasme !!! Seneng!
    32. -1
      Juli 8 2014
      Aku uga bakal ngusulake nuntut saka unit lan formasi tentara Ukraina, sing dadi ahli waris lan penerus hukum saka unit Soviet sing melu ing Perang Donya II nglawan fasisme, kanggo mbalekake spanduk tempur abang sing isih ana, minangka penerus hukum saka leluhur sing mulya. Unit kasebut ngrusak awake dhewe kanthi melu tumindak paukuman ing sisih Nazi.
    33. 0
      Juli 8 2014
      Kutipan: Elena Pavlova
      Dicetak maneh:
      Kangge, Protokol No. Saka iku nderek kewajiban kanggo bali ilegal, kalebu kepemilikan tanah. Mulane, proses aneksasi Crimea menyang Rusia dening OSCE diakoni minangka restitusi: bali saka sawijining wilayah menyang pemilik sah. Status Crimea tanggal 1 Juni 28, wiwitan Perang Dunia I, dijupuk minangka basis sementara.

      Tembung manis iki yaiku RESTUTATION!
      Penasaran! Adhedhasar kasunyatan sing 28 Juni 1914 dituduhake minangka tanggal dhasar, bisa dianggep yen Galicia bakal pindhah menyang Austria. Mulane Putin guyon banget ing Austria.
    34. -1
      Juli 8 2014
      Jawaban sing pantes!!!! ngguyu
    35. -1
      Juli 8 2014
      Inggih, miturut informasi kita, "perwira sing pantes" iki mung maling, apa sampeyan bisa njupuk saka wong - wong Western wuda, kang katon banget prayoga ing tumpukan saka omong kosong padha, Pak lan liyane, lan malah fag. -ngguyu bumi chewer, la ..., uga, kabeh sing ends ing O. A perusahaan wakil bakal Maret liwat Sevastopal, gendéra ing tangan, drum watara gulu.
    36. roman svarnoi
      -1
      Juli 8 2014
      Lan bakal dadi
    37. moskagl
      -1
      Juli 8 2014
      Kamentrian Pertahanan Rusia ora ana hubungane, ora ngerti sedulur-sedulur Ukrainia. Ukrik ora bakal melu perang - Ukrik bakal ngliwati perang.
      Kanggo informasi sing dihormati: tembung Ukrainia lan sl-nanging - Ukrainia ora asalé saka tembung pinggiran, nanging saka tembung "nyolong". Ing telung puluhan abad pungkasan, kanthi bantuan agen, dheweke nyolong sawetara wilayah saka Rusia - sampeyan ngerti. Ing taun 1954, kanthi bantuan saka jester Mikitka, padha nyolong Crimea. Ing taun-taun pungkasan, dheweke wis nyolong gas kita tanpa ati-ati, apa maneh penipuan sing ora ana pungkasane pimpinan kita. Mulane, wektu iki padha ora gumantung ing tentara, nanging ing agen ing Rusia.
      Ing cahya iki, bisa uga bener - dheweke isih bakal parade liwat Sevastpol.
      Sampeyan ora bisa nambani statements ukrov karo ridicule! Aja ngetung pitikmu sadurunge netes. Nanging, Gusti Allah ngapura, kita kudu ngenteni nganti musim gugur iki.
      suwala b.
    38. B.G.-54
      -1
      Juli 8 2014
      Bakal menarik kanggo nonton parade iki, aku kira.
    39. -1
      Juli 8 2014
      Ngomong babagan restitusi: kabeh bank kiwa Dnieper duweke Rusia.
    40. -1
      Juli 8 2014
      Kita nyuwun leladen kursi ing baris ngarep. Lha aku pengen banget wong lanang kok ora ngajeni.
    41. -1
      Juli 8 2014
      jebule Geletai minangka "penggemar pawai" ing wilayah manca, Duce ing Italia uga kaya ngono lan pungkasane ala.!
    42. -1
      Juli 8 2014
      Ora perlu parade. Ora ana tawanan sing kudu dijupuk ing perang iki. Ora siji, uga, bisa uga kajaba Geletey iki, kanggo nyumerepi umum. Supaya Kulon, ing pamikiran Rusia, shudders. Nganti 70 taun maneh, ora ana siji-sijia, sanajan ing pikirane, sing wani ngunggahake buntut marang Rus.
    43. Andrey82
      -1
      Juli 8 2014
      Aku maca komentar antusias saka "patriot" lan kepingin weruh yen padha ora weruh yen "undhangan" iku anonim lan sing "wakil" tartamtu saka Moscow Region cowardly nanggapi tantangan mbukak Geletey. Menteri Pertahanan, Pak Presiden, sampeyan kabeh, menyang ngendi?
    44. -1
      Juli 8 2014
      Luwih becik yen Comrade Shoigu nambahake sawetara jawaban saka TOS babagan bajingan sing njupuk ing wilayah kita. Aku mikir yen sawise iki, dheweke bakal sumpah ngarahake apa wae menyang Rusia, sanajan tulisane.
    45. rodevaan
      -1
      Juli 8 2014
      Yesssss, tenan - nanging WE, THE RUSSIANS, duwe pengalaman sajarah banget gedhe lan sugih banget ing nyekeli Gayro-processions kuwi! Kaping pirang-pirang wong barbar Barat dituntun menyang tarian bunder kanggo pertunjukan - ora kaetung!

      Kene sampeyan pindhah - tamu Swedia saka cedhak Poltava ing Moscow.
    46. rodevaan
      0
      Juli 8 2014
      Lan ing kene ana zaslanian liyane sing diarani "peradaban Barat sing gedhe"! Uga ing parade. Apa sampeyan kenal karo wong lanang ing dandanan? :))
    47. rodevaan
      0
      Juli 8 2014
      Nanging iki wis wiwitan abad kaping 20! Para pejuang sabanjure yaiku prajurit sing apes - wong Austria. Ing siji wektu kita uga mutusaké kanggo ndeleng ing Belokamennaya. Inggih, - lan padha katon.
    48. Komentar wis dibusak.
    49. rodevaan
      -1
      Juli 8 2014
      "Turis" ing ngisor iki wis teka kanggo "warga" sing kasebut ing ndhuwur! Countess, pangeran, getih biru, lsp. Umumé, ora ana siji-sijia ing kene - apa wae pasuryane, mung ana wong homo "super". Dalan sing wis dilewati kanthi apik wis teka menyang langkah logis ngliwati Rus ...
      Carane Orient Express sabanjuré rampung - ing foto.
    50. rodevaan
      0
      Juli 8 2014
      DEAR KITA KANG DISEBUT "MITRA"! Ojo dadi BEAR! ORA PERLU! NGrungokake BISMARCK LAN TELITI SEJARAH, PIWULANG OKE. AJA MANGGO SENARIO sing kadhaptar ing foto!
    51. +1
      Juli 8 2014
      Kutipan: 1812 1945
      Kutipan saka portoc65
      Parade ing Sevastopol bakal sawise pengadilan ing Slavyansk.. Slavyansk bakal Nuremberg kanggo wong-wong mau

      Lan sadurunge mlaku menyang Chukotka - ing eksekusi ukara. Malah wong-wong sing wis ditakdirake kanggo noose bakal nyadari wektu ing dalan.
      Bali menyang kita? Apa kita, dump? Njupuk sampah iki kanggo dhewe lan drive iku salah siji mlaku utawa nunggang jaran.
    52. Itson
      +1
      Juli 8 2014
      Quote: Nagant
      Kutipan: DimychDV
      Cukup aja smear tanah Slavia karo telek biru. Kanggo nganakake parade biru ing Moskow, sampeyan kudu mikir babagan iki!

      Ngapa ora? Maneh, kabeh liberal Barat kudu nduduhake toleransi sing paling dhuwur. Inggih, ayo ngomong ... 23 Februari. Pisanan, ayo padha adhem - mung nganggo trunks nglangi kulit sing ketat ing wulan Februari ing Moskow - iki ora kanggo sampeyan ing Florida utawa California. Banjur, nalika para veteran tentara teka, dheweke bakal langsung krasa panas. Toleransi lan kebebasan ekspresi padha kanggo kabeh wong, kalebu para veteran tentara.

      Ora, ora 23 Februari, 2 Agustus bakal luwih apik.
    53. +1
      Juli 8 2014
      Kita pancen kudu nganakake parade kaya ngono
    54. +1
      Juli 8 2014
      Lan jupuk kanca saka Maidan lan pemerintah lan pemilik. Kolom sampeyan ing pengawal bakal katon apik ing lurung-lurung ing Sevastopol Rusia! basa
    55. 0
      Juli 9 2014
      Aku mung arep mangsuli - "Sugeng rawuh, kita ngenteni, Pak" ngguyu
    56. 0
      Juli 9 2014
      Sial, yen "parade" ditindakake, aku kudu cepet-cepet tuku endhog bosok pirang-pirang. populasi bakal tuku nganti seket dolar saben))) lan mbuwang bathi kanggo tuku pesawat kanggo DPR lan LPR...
    57. Vvlad23
      +1
      Juli 9 2014
      Undangan liburan paling keren sing wis dakwaca! Mantap!!!!
    58. Kanggo_Putin
      0
      Juli 9 2014
      Aku percaya yen mungsuh Rusia kudu digantung tanpa nyoba.
      Perlu ngirim pasukan lan nglindhungi populasi Rusia ing Ukraina, lan ing umum ora ana negara kasebut
      ana mitos, Ukraina minangka wilayah pinggiran, mung bagean saka wilayah Rusia.
      Mulane, Ukrainians mung wedhus runaway sing kudu mimpin menyang warung.
    59. Kanggo_Putin
      0
      Juli 9 2014
      Kita ora bakal nyerah Novorossiya!
    60. Kanggo_Putin
      0
      Juli 9 2014
      Wedhus apa sampeyan yen pancene kecemplung iki)
    61. Kanggo_Putin
      0
      Juli 9 2014
      Mung hardcore! Mung Putin! Mung Ukrainians mati!
      Ahaha wedhus apa sampeyan) Iki situs kanggo wedhus)
      CRIMEA IS KITA! CRIMEA IS KITA! PUTIN PRESIDEN KITA! Sapa wae sing nganggep liya bakal kecemplung ing jamban!
      KEBEBASAN RUSIA ANYAR!
    62. Glasha
      0
      Juli 9 2014
      Lan Novorossiya?! Apa dheweke ora kalebu ing petungan maneh?! Dheweke sing pisanan "tiba ing pelanggaran" ... Aku maca warta ing situs web Novorossiya lan kaget - kita "bodho" ngilangi awake dhewe. Kanggo apa? Iki musim panas, bal-balan ...
      1. Vvlad23
        0
        Juli 9 2014
        Ora ana sing ngalang-alangi, para pengungsi teka, milisi padha gelut. Saiki kita ora duwe apa-apa ing kana. Ora ana sing butuh Perang Donya 3, lan iki sing dikarepake Amerika, amarga rencana kanggo Rusia wis ambruk. BB mangertos kabeh sampurna, Aku uga empathizes karo iki, nanging integritas negara kita luwih penting. Iku pendapatku :)
    63. -1
      Juli 9 2014
      lan yen mangkono....
    64. Rus120088
      -1
      Juli 9 2014
      Ya wis. Sampeyan pancene duwe akeh pengalaman ing raking ing panas karo tangan wong liya.
      1. KostikZaika
        0
        Juli 10 2014
        Kutipan: Rus120088
        Ya wis. Sampeyan pancene duwe akeh pengalaman ing raking ing panas karo tangan wong liya.

        Kabeh mbah kakung, sederek lan sepupu, perang ing Perang Patriotik Agung. Padha ngalahake fasis. Dheweke ora nyolong panas karo tangane wong liya. Lan ana uga manfaat kanggo ngawal Nazi sing ditawan ing sadawane Ring Taman.
        Dadi tarik maneh ilatmu, "sayang."
    65. Serg7281
      0
      Juli 9 2014
      tawaran apik banget. Aku mung nambah yen leluhur kudu diangkut sacara eksklusif ing kandhang, Gusti Allah ngalang-alangi, wong liya bakal digigit, banjur kudu divaksinasi marang rabies, apa warga Sevastopol butuh iki?
    66. Ivan 63
      0
      Juli 9 2014
      Cukup ngomong, scum kanggo saham.
    67. KostikZaika
      0
      Juli 10 2014
      Bravo! Aku seneng nonton parade iki!
    68. 0
      Juli 10 2014
      Kamentrian Pertahanan Rusia "ngundang" Menteri Ukraina Geletey menyang parade ing Sevastopol


      Maksudmu pas ing pemakaman dhewe? :)
    69. 4 apaev
      0
      Juli 10 2014
      Aku ora pengin katon kaya tutup banal, nanging kita ngarepake tanggapan Rusia. Siji bab sing nggumunake: kenapa ora ana siji-sijine saka pimpinan paling dhuwur ing negara, utamane Kementerian Pertahanan, sing wani ngomong iki kanthi terbuka lan resmi (atas jenenge)? Kenging punapa kita sami isin, purun lan kanca-kanca? Wakil saka siji negara nggawe statement umum sing jumlah ancaman lan ngenyek liyane. Ndadekake resmi! Aku nandheske, iku resmi! Ora ana ing pawon sing kepala Departemen Pertahanan Ukraina nyatakake sudut pandange, nanging atas jenenge dhewe nyatakake posisi kabeh negara! Iki kudu ora digatèkaké! Apa kita wedi nandhang sangsara kanggo bebener, para jenderal? Iku isin lan isin sing padha nyoba supaya kabeh pindhah karo rem vanilla, karo mripat ing sanksi lan panemu saka negara sing ora Care babagan kita! Sampeyan ora perlu langsung gelombang saber lan pindhah menyang tembok - sampeyan bisa kanthi sopan lan diplomatis ngenalake sanksi retaliatory "setengah bongkahan" lan njaluk njaluk ngapura umum. Wis kabukten yen kanthi bantuan praktik prasaja kasebut, sphincter saka wong ala sing pengin ngina negara liya (ora mung Rusia - negara hukum apa wae) bakal ngencengi kanggo nunggu paukuman kanggo tembung lan tumindake.
    70. 0
      Juli 10 2014
      Kutipan saka olegglin
      Parade ing Sevastopol bakal sawise pengadilan ing Slavyansk.. Slavyansk bakal Nuremberg kanggo wong-wong mau

      Lantai jamban ing stasiun sepur Kievsky ing Moskow dihiasi karo bintang-bintang kanthi potret musisi, aktor lan wartawan sing misuwur sing "ngutuk agresi Rusia marang Ukraina."

      Dheweke uga bisa nempel lan nggambar ing jamban lan kertas jamban :)

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"