Ukrominister Heletey ujar manawa An-26 Angkatan Udara Ukrainia ditembak mudhun saka wilayah Federasi Rusia.

471
Kamentrian Pertahanan Ukrainia ngaku manawa kru pesawat An-26 sing mudhun saka Angkatan Udhara Ukrainia wis sesambungan. Iki dilaporake UNIAN kanthi referensi kanggo kepala departemen militèr Ukraina V.Geleteya. Ing wektu sing padha, kru nyatakake yen serangan ing pesawat kasebut diduga saka wilayah Federasi Rusia.

Saka pesen saka Kamentrian Pertahanan Ukraina:

... pesawat kasebut mabur ing dhuwur 6500 m, kalah karo sistem anti-pesawat portabel ora mungkin, yaiku, pesawat kasebut ditabrak rudal liyane sing luwih kuat. gaman, sing ditrapake, bisa uga, saka wilayah Federasi Rusia.


Ukrominister Heletey ujar manawa An-26 Angkatan Udara Ukrainia ditembak mudhun saka wilayah Federasi Rusia.


Ngelingi malah sistem rudal anti-pesawat portabel Rusia paling anyar "Verba" nduweni "langit-langit" karusakan 6400 m, banjur apa jenis "senjata rudal kuat" sing ditabrak pesawat iki? Petunjuk senjata apa? Lan kenapa, yen senjata kasebut kuat banget, kru pesawat kasebut ora mung slamet, nanging uga bisa sesambungan ...

Pancen, sawetara menit sadurunge pesen saka Heletey babagan pilot Ukraina sing sesambungan, sumber informasi Ukrainia nglaporake yen milisi kasebut diduga nyekel pilot Ukraina sing isih urip lan digawa menyang markas tartamtu kanggo diinterogasi lan nyiksa.

Informasi omong kosong ukroSMI lan militer Ukrainia terus multiply. Ing wektu sing padha, ing Ukraina dhewe, inconsistencies ing data saka "media massa" ora maneh mundhakaken pitakonan kanggo akeh nonton. Sanajan koran kasebut nerbitake materi manawa pesawat Angkatan Udara Ukraina ditembak saka wilayah Distrik Administratif Pusat Moskow, iki ora bakal kaget sapa wae.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    471 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. inf
      +4
      Juli 14 2014
      Dheweke nyedhot saka serial TV Pun - Steep dive, wong Ukrainia uga ambruk :)
    2. renakhazarova
      +2
      Juli 14 2014
      Ya, jenis Beech: saka slingshot, aku ngerti tenan!!!!
      1. 0
        Juli 15 2014
        Ya, jenis Beech: saka slingshot, aku ngerti tenan!!!!

        Nah, slingshot mbokmenawa digawe saka beech)))
    3. +7
      Juli 14 2014
      Sekedhik banyolan
      1. +1
        Juli 14 2014
        Photoshop sayangé.
    4. +3
      Juli 14 2014
      Kangge, ing Lugansk, episode kapindho bokong wingi. Kita miwiti 2-3 jam sadurunge.

      Padha nutupi Mirny karo udan es lan Pasar crumbled menyang bêsik.








      Banjur 3 pesawat teka, dibom Gaeva lan maneh seni lan Grad.



    5. +2
      Juli 14 2014
      kabut perang. nglirik supaya wong-wong mau rak otak! kamulyan kanggo Novorossiya!
    6. +5
      Juli 14 2014
      Kayane pimpinan Ukrainia wis diserang virus skizofrenia ...
    7. +6
      Juli 14 2014
      ___________________________________________
      1. 0
        Juli 14 2014
        Dheweke bakal mangsuli kabeh.Ukrofashism ing tumindak.
    8. lor
      + 12
      Juli 14 2014
      Reruntuhan Emblem Angkatan Udara
    9. +3
      Juli 14 2014
      Lan dheweke mikir yen mateni wong Rusia iku normal, sampeyan kudu mangsuli kabeh.
    10. guru
      +2
      Juli 14 2014
      Ambruk saka tuwa ngguyu
    11. 311066
      +7
      Juli 14 2014
      Urip iku spiral, kaya ngono.
    12. Dlennyi
      -28
      Juli 14 2014
      Lagu rakyat Putin iku kontol! Dileksanakake dening patriot Ukrainia. Krivoy Rog
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +4
        Juli 14 2014
        ya - kobzars ora padha ...

        Diagnosisne yaiku heroyamsalisme akut ...

        cloudiness kuning ekstensif otak karo sindrom maydown ing latar mburi banderophrenia progresif ...

        Perawatan ora ana gunane ...

        Disaranake kanggo ngisolasi makhluk kasebut ing Geyrope ...
        1. Makosha
          0
          Juli 15 2014
          Kutipan saka Scutum

          Disaranake kanggo ngisolasi makhluk kasebut ing Geyrope ...
          Inggih, Geyropa nyimpen pengungsi saka Ukraina ing kemah tarub, konco pager, tanpa hak ninggalake wilayah. Dheweke menehi 50 euro saben wulan, ora janji status, lan uga prospek. Iki minangka rasa seneng Ukrainia.
      3. +3
        Juli 14 2014
        Aku ndeleng jumper lan songsters iki lan REJOICE! Wong normal ing posisi karo senapan mesin ing tangane bakal nglawan Porosenko utawa DPR. Ukrainians iki, gumantung ing 10000 ewu taun nemokke sajarah, mbaleni tumindak gedhe ProtoUkrov ing ngarep kamera. Ya, kita bakal ngandelake ... klub sing luwih kuwat lan kanca sing luwih dipercaya ing cedhak.
    13. sxn278619
      +1
      Juli 14 2014
      Dakkandhani kepiye S-200 Ukrainia nembak pesawat ing jarak 300 km? Ana konsep sawetara technical, ditemtokake dening energi engine. Jangkoan keterlibatan Jarum yaiku 6000 m. Yen sirahe bisa nangkep pesawat ing dhuwur 6500 m, mula ora ana masalah menyang kana.
      1. +7
        Juli 14 2014
        Kutipan saka: sxn278619
        Dakkandhani kepiye S-200 Ukrainia nembak pesawat ing jarak 300 km? Ana konsep sawetara technical, ditemtokake dening energi engine. Jangkoan keterlibatan Jarum yaiku 6000 m. Yen sirahe bisa nangkep pesawat ing dhuwur 6500 m, mula ora ana masalah menyang kana.

        Ngendi sampeyan entuk ide yen dheweke mabur ing 6500? Para jendral piyambak ingkang mratelakaken bilih kapal angkut menika dipunutus kangge nyelehaken kargo dhateng wadyabala ingkang kinubeng. Kanthi 6500 iku Sejatine soko kanggo uncalan adoh. Banjur wong-wong nggawe siluet lan malah para penerjun payung. Aku dheweke dropped kanggo 2000-3000 lan sing nalika ditembak mudhun, diwenehi sing mudhun liwat kelompok diubengi, banjur ana milisi karo MANPADS marang helikopter lan pesawat serangan.
        1. +1
          Juli 15 2014
          Dhuh Gusti, ing sistem pendaratan kargo iki ana siji sing angel - PPKU. Parasut semi-otomatis gabungan universal. Intine yaiku piranti kasebut duwe rong piranti - stopwatch lan aneroid. Ing dhuwur gulung dhuwur, kargo whistles mudhun ing kacepetan 65 m/s ing parasut stabil. Nalika dhuwur sing wis ditemtokake wis tekan, aneroid micu lan kubah utama mbukak. Tujuane kanggo nyegah kargo ditembak ing udhara; damask ora dangle ing langit kanggo dangu. Sistem kasebut ngidini sampeyan mbuwang saka 8000m, nanging adhedhasar pengalaman, iku uga sniper-kaya malah kanggo pilot experienced; padha ora uncalan saka dhuwur kuwi menyang wilayah winates. Sing tengen, iku bakal paling kamungkinan kanggo nganggep sing dropped ing Course tempur kanggo 2500-3000, lan sistem wis disetel kanggo mbukak paling aman saka parachutes utama 500m.
    14. +3
      Juli 14 2014
      saiki Euronews lan CNN bakal njupuk.. ora ana sing bakal keganggu mriksa.
    15. talnax7
      +3
      Juli 14 2014
      Ing kene sampeyan kudu luwih ati-ati karo versi kasebut, yen ora, sampeyan bakal ninggalake sensor tanpa kerja. Wong kerja ing kana kanthi serius, lan ing kene sampeyan kaya iki lan kaya iki (Wish for Klitschko)
    16. conthong pinus
      +4
      Juli 14 2014
      Ukrominister Heletey ujar manawa An-26 Angkatan Udara Ukrainia ditembak mudhun saka wilayah Federasi Rusia.
      Sampeyan bisa mangsuli kaya sing ditindakake ing Odessa: "Dadi apa?", "Apa, sampeyan ora bisa?", utawa mung, "Apa bedane?"
    17. +1
      Juli 14 2014
      Sapa sing ngumumaké dhuwuré nalika ana roket?
    18. +5
      Juli 14 2014
      Kutipan saka pusher
      .ora sabar!!! Peskov wis menehi komentar!

      Peskov bisa ngomong apa wae. Ana politisi Ukraina sing ujar manawa Lugansk ora dibom, lan wilayah kita ora dibom. Ing wektu sing padha, dheweke kanthi jujur ​​katon kanthi mata biru ... Lan kenapa Peskov luwih elek? Sial, sampeyan kabeh percaya apa sing ditulis ing pager?
    19. Alexander NK
      +2
      Juli 14 2014
      Rungokake Genetalius! Apa sampeyan ora ngerti apa-apa? Marang kula uga sing padha dijupuk mudhun saka Turki
    20. +4
      Juli 14 2014
      Kutipan saka Mayer1980
      Aku wis nulis, kepiye MANPADS portabel kanggo 6000 bisa ngrusak pesawat ???

      Mungkin yen sampeyan njupuk saka pucuk gunung Rostov nglirik
    21. Ivan 63
      +3
      Juli 14 2014
      Jujur, aja nggatekake, aku bakal menehi "ora, pancen ora ana perhatian" kanggo kabeh omong kosong sing diarani. administrasi dill - wektu iku munggah.
    22. +3
      Juli 14 2014
      Dheweke, ing mratelakake panemume, duwe clouding kolektif alesan saka gagal sing haunt mau. Avakov ujar manawa agen FSB wis kumpul ing Maidan, lan Geletey mbayangake rudal Rusia sing nembak pesawat Ukrainia. Ya, Rusia durung entuk target. Lan yen wiwit njupuk mudhun, iku bakal ora koyone kaya akeh kanggo sapa.
    23. +2
      Juli 14 2014
      Kutipan: http://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_6742
      "Dina iki milisi nggunakake sistem pertahanan udara 26K6M000 (luwih dikenal minangka Buk) kanggo numpes pesawat AN-9 mungsuh ing dhuwur luwih saka 37 meter. Sawetara minggu kepungkur dilaporake yen milisi wis nangkep sistem kasebut. Saiki dheweke wis didandani, diawaki lan dioperasikake.Komplek-kompleks iki ndadekake bisa mateni pesawat ing dhuwure luwih saka 1 meter.Sadurunge, milisi ora nduweni daya nglawan pesawat musuh sing mabur ing dhuwur kaya ngono, amarga MANPADS utawa peluncur rudal ora ana. bisa nangani dhuwur kaya ngono."
    24. sanek0207
      +2
      Juli 14 2014
      Lan kanggo aku, apa bedane sapa lan apa!? Kita entuk sing paling penting, saiki mung sampah lan mung!
    25. +9
      Juli 14 2014
      Petunjuk saka senjata apa?

      Iku tangan tengen swarga punishing
    26. +1
      Juli 14 2014
      Napa ora ana sing nulis babagan kothak ireng? Sawise kabeh, kabeh bakal cetha ing kono. Lan sampeyan bisa mbuktekaken kabeh kanggo freaks iki!
      1. lor
        0
        Juli 15 2014
        Nanging amarga bisa uga ora ana perekam penerbangan ing ukroplane kuna iki. Khusus amarga umur tuwa - sawise kabeh, dheweke kudu dilayani lan kadhangkala diganti. Lan iki dhuwit. Lan pesawat mabur ora luwih elek sanajan tanpa piranti kontrol objektif.
    27. +5
      Juli 14 2014
      Video Dava kanthi jelas nuduhake yen dhuwure kothak pil yaiku 3 km, yen ora, pesawat utawa parasut ora bakal katon.
    28. +2
      Juli 14 2014
      Kutipan saka: sxn278619
      Dakkandhani kepiye S-200 Ukrainia nembak pesawat ing jarak 300 km?

      Ing versi paling anyar bisa ngalahake sampeyan, lan malah luwih adoh (utamane amarga karakteristik kinerja nyata mung bisa diwaca ing dokumentasi, utawa spy pengkhianat bakal pitutur marang kowe). Ing bab lucu iku Ukraina ora njupuk iku mudhun, iku resmi mbuktekaken dening pengacara (kantor dumunung ing Kiev, Bogdan Khmelnitsky St. -17 pusat bisnis "Leonardo", Aku kelalen jeneng, aku elinga lantai 14). Kita mung njupuk dalan sing paling ora tahan lan ngakoni.
      Kanggo nembak pesawat sipil saka S-200, kabeh kru kudu dadi bodho. Diwiwiti karo operator jarak, visibilitas kabeh ... dipungkasi karo komandan. Iku padha karo bingung Tavria karo Toyota Tundra. Kajaba iku, ora ana gangguan.
    29. +2
      Juli 14 2014
      9K37M1 makarya. Apik banget, nguwasani teknik kasebut.
    30. 0
      Juli 14 2014
      Ngguyu karo ngguyu! Nanging isih! Sapa sing nabrak pesawat? Nah, dudu alien?
    31. 0
      Juli 14 2014
      "Sing luwih monstrous ngapusi, luwih cepet bakal dicenthang," ujare Goebbels. Fasis iku fasis. The Xoxlyatskys duwe wong kanggo sinau saka.
    32. +1
      Juli 14 2014
      Genitaliy Genitalevich - apa sampeyan ora kepikiran??? wong bodho Iki minangka peluncuran uji coba rudal hiperbalistik nuklir paling anyar saka Angkatan Bersenjata Republik Fiji "Hoemori Kulafiri-1"! ngguyu Ultra murni, supaya ora ana radiasi.
      menurutku ngono... aran
      1. lor
        0
        Juli 15 2014
        Kim njanjeni rokete biyen, dadi...
        1. +1
          Juli 15 2014
          Quote: utara
          Kim njanjeni rokete biyen, dadi...

          Apa sing sampeyan tindakake? Ossetia Kidul janji bakal nulungi!
    33. Salib
      +2
      Juli 14 2014
      Ya, dheweke dadi reged saka Kremlin)))))
    34. -1
      Juli 14 2014
      "Tulisan tangan" saben sistem pertahanan udara unik lan gampang kanggo mbuktekake kompleks apa sing ditabrak - dening reruntuhan.
      dadi kita mung kudu nliti balung lan mangerteni apa iku.
      Ora ana iman ing pernyataan Kyiv; Aku luwih percaya karo militer Ukrainia (lan ora kabeh) ...
    35. senior
      +1
      Juli 14 2014
      Ya saben dina crita saka dill...... temenan Abama nyediakake obat narkotika sing isih ana nganti saiki)))))))))))
    36. +1
      Juli 14 2014
      Wong mati, getih diwutahake!
      Padha ngrusak omahe.
      Wong ing Ukraina wisuh karo nangis ...
      Perang ketoke ora mandheg.
      Pesawat ditembak mudhun ing Lugansk ...
      Ngirim patang puluh sanga ing pesawat liyane.
      Lan pira maneh sing bakal ana ing kono???
      Lan komandhan mung bakal ngandhani ibu-ibu.
      Dheweke dadi pahlawan ing perang ...
      Mbela Ukraina, Ridna iku dhewe.
      Sanajan ora nyerang saka njaba ...
      Wewatesan Ukraina ora dilanggar.
      Distribusi bandit lagi ditindakake ...
      Wong-wong biasa ora duwe hak.
      Mangkene carane dheweke ngrusak dheweke ...
      Dheweke dikirim kanggo nindakake fratricide.
    37. +3
      Juli 14 2014
      Apa sing ditulis wong-wong iki ing forum?
      EUkozak
      Pétrus!
      Sesuk Rusia bisa mlebu Ukraina!
      Stalin uga ora percaya perang nganti saiki.
      Ora prelu melu omong kosong.
      Kita kudu ngelingake Kulon babagan pertambangan pipa gas lan pembangkit listrik tenaga nuklir - iki mung siji-sijine cara kanggo tangi bajingan kasebut.
      Sithik maneh lan bakal kasep ...
      1. +1
        Juli 14 2014
        Ing asas, aku Eurogoat karo iki ... luwih tepat, aku setuju karo Euro.d.a.k.o.m - sawise mining pembangkit listrik tenaga nuklir Ukropov, West bisa pungkasanipun tangi lan supaya pahlawan iki dadi lemak babi (utawa sabun) ing. duweke...
        1. +1
          Juli 14 2014
          Intine yaiku apa sing ana ing pikirane sing siap njeblug negarane ing Chernobyl kaloro yen mung nulungi dheweke!
      2. Komentar wis dibusak.
    38. DMB-88
      0
      Juli 14 2014
      sapa wae, ora ketompo carane,... Sing penting dill liyane ora ngrokok langit!!!
    39. Nina Zima
      +3
      Juli 14 2014
      Junta iki kepengin duwe hak eksklusif kanggo mateni warga sipil. Dheweke ora seneng karo pilihan "sabalikna" ...
    40. +3
      Juli 14 2014
      Laporan saka Igor Ivanovich Strelkov 14.07.14/XNUMX/XNUMX. Pesen saka para ahli.

      "Dina iki milisi nggunakake sistem pertahanan udara 26K6M000 (luwih dikenal minangka Buk) kanggo numpes pesawat AN-9 mungsuh ing dhuwur luwih saka 37 meter. Sawetara minggu kepungkur dilaporake yen milisi wis nangkep sistem kasebut. Saiki dheweke wis didandani, diawaki lan dioperasikake.Komplek-kompleks iki ndadekake bisa mateni pesawat ing dhuwure luwih saka 1 meter.Sadurunge, milisi ora nduweni daya nglawan pesawat musuh sing mabur ing dhuwur kaya ngono, amarga MANPADS utawa peluncur rudal ora ana. bisa nangani dhuwur kuwi.
      1. 0
        Juli 14 2014
        ana sing nulis ing ndhuwur yen kudu ana tilase saka roket - yen Buk. Mbokmenawa mati dhewe!
    41. +2
      Juli 14 2014
      Laporan saka Strelkov Igor Ivanovich
      14.07.14/XNUMX/XNUMX. Pesen saka ahli.

      "Dina iki milisi nggunakake sistem pertahanan udara 26K6M000 (luwih dikenal minangka Buk) kanggo numpes pesawat AN-9 mungsuh ing dhuwur luwih saka 37 meter. Sawetara minggu kepungkur dilaporake yen milisi wis nangkep sistem kasebut. Saiki dheweke wis didandani, diawaki lan dioperasikake.Komplek-kompleks iki ndadekake bisa mateni pesawat ing dhuwure luwih saka 1 meter.Sadurunge, milisi ora nduweni daya nglawan pesawat musuh sing mabur ing dhuwur kaya ngono, amarga MANPADS utawa peluncur rudal ora ana. bisa nangani dhuwur kaya ngono."
      Igor Ivanovich njlentrehake kabeh
    42. +3
      Juli 14 2014
      Informasi resmi babagan milisi katon yen dheweke kerja bareng karo Buk, lan dheweke uga nulis manawa dina iki dheweke dijamin nindakake 4 target ...
    43. +1
      Juli 14 2014
      21-48, Dina iki milisi nggunakake sistem pertahanan udara 26K6M000 (luwih dikenal minangka Buk) kanggo numpes pesawat AN-9 mungsuh ing dhuwur luwih saka 37 meter. Sawetara minggu kepungkur, dilaporake yen milisi wis ngrebut sistem kasebut. Saiki wis didandani, diawaki lan dioperasikake.
    44. +1
      Juli 14 2014
      miturut salah siji saka Ukrnovosti, pilot ninggalake pesawat dening ejecting, kang lawas AN-26 ora bisa ngadeg.
    45. +1
      Juli 14 2014
      pisanan "BOAR" wis ilang!
    46. rmt63
      +1
      Juli 14 2014
      Quote: Egoza
      Quote: Raksasa Pikiran
      Dheweke ngapusi, nggawe macem-macem dongeng, lan wong Ukrainia mangan kabeh kanthi cangkeme mbukak.

      Dadi carane ora pracaya? nalika ing TV, presiden dhewe ujar (lan ing koran) ...

      Poroshenko: milisi nyoba sistem rudal Rusia anyar belay

      Presiden Ukraina Petro Poroshenko ujar manawa militer Rusia melu perang nglawan tentara Ukraina bebarengan karo milisi ing Ukraina wétan. Miturut dheweke, posisi pasukan keamanan dipecat saka sistem rudal anyar Rusia. Iki dilaporake dening Reuters.

      "Ing telung dina kepungkur, sistem rudal Rusia anyar wis digunakake nglawan angkatan bersenjata Ukraina," jlentrehe.

      Sadurungé, Andriy Lysenko, juru bicara Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina, ujar manawa Rusia mbangun pasukan ing tapel wates karo Ukraina, nutupi milisi sing nyoba mlebu ing negara kasebut nganggo kendaraan lapis baja.
    47. rmt63
      +1
      Juli 14 2014
      Roller saka T-64 dikirim saka slingshot ... dening pasukan perusahaan wassat
    48. +1
      Juli 14 2014
      Dongeng ing gaya UKROsmi:
      "Sajrone latihan ing Segara Ireng, kanggo mbantu milisi LPR lan DPR, kapal penjelajah Amerika nembak An-26 Angkatan Udara Ukraina. Mangkono, kasunyatan pitulungan Rusia marang milisi kasebut kabukten. " UNIAN nglaporake babagan iki. referensi kanggo kepala departemen militèr Ukraina V. Geletey
    49. Grethen
      0
      Juli 14 2014
      http://www.youtube.com/watch?v=QAedEe3wvH4
    50. Mih
      0
      Juli 14 2014
      Ukrainia kaya ngono...? ngguyu Dheweke malah duwe pesawat! ngguyu
      Pesawate mabur, rodane gemes...
      Ukrainians ndudhuk Segara Ireng!!! sedulur Lha, apa sing bisa dakkandhakake, apa sing bisa dakkandhakake, wong percaya iki..
      Ya, mesthine - Putin nembak pesawat kanthi slingshot, kita ngupayakake iki minangka bocah ing Leningrad. Ing Moscow Avenue ana penembake anti-pesawat enom.
      Pampering bocah iku skill sing ora bisa diombe !! mandheg
    51. +6
      Juli 14 2014
      Eh, muga-muga bisa urip ...
    52. +2
      Juli 14 2014
      Sistem pertahanan udara Buk, sing bola-bali katon ing video dening milisi (platform cilik sing muter karo rudal sing dilacak), minangka sistem rudal anti-pesawat sing digerakake dhewe sing dirancang kanggo nglawan target aerodinamis maneuver ing dhuwur lan medium (saka 30 m). nganti 14-18 km), ing kahanan penanggulangan radio sing kuat.
    53. +4
      Juli 14 2014
      Kayane dheweke wis ngimpi babagan Putin! Wis ora lucu maneh! Nalika Rusia ngaku soko, kabeh dikonfirmasi dening kasunyatan. Dill mung p/i/s/d/../t. Ing paling padha sijine metu siji kasunyatan, yen ora enggal ora ana sing pracaya. FSB Avakov duwe rudal Rusia ing Maidan, banjur apa? Presiden ngrusak Putin? Jebule pancen ngono! hi
    54. +2
      Juli 14 2014
      Apa bajingan, dheweke ngapusi lan ora isin. Yen Obama nandhang diare sawise mangan gedhang Brasil, apa iki uga sabotase Rusia? Iku kabeh salah Rusia.
    55. +3
      Juli 14 2014
      Wedi duwe mripat gedhe. Dheweke mbokmenawa ora bakal turu nganti nggolèki kabeh kamar turu kanggo anané petugas keamanan Rusia. Lan dheweke pancen bodho ing raine - Menteri Pertahanan.
    56. +2
      Juli 14 2014
      Nanging kita uga butuh, mula Angara ora mabur dhisik, iku salahe crests, padha numpes lan dheweke mabur.
    57. +1
      Juli 14 2014
      "Loro anggota kru pesawat angkut militer An-26 sing mudhun ditawan dening wakil saka LPR sing nyatakake diri. Iki dilaporake dening juru bicara ATO Vladislav Seleznev."

      Saluran TV novin 24
    58. +5
      Juli 14 2014
      Inggih, Sugeng cah lanang. Buk nguwasani wektu
    59. sxn278619
      0
      Juli 14 2014
      Apa sing dipikirake wong Yahudi sing paling pinter ing Israel, Ya. Kedmi, babagan kahanan kasebut. http://www.youtube.com/watch?v=sEcdvdLOHfE&list=UU_J-5n0COUTOz8XLNSl5J3Q
    60. +1
      Juli 14 2014
      Sialan, subhumans iki pancene pengin miwiti perang karo Rusia, nanging dheweke ora ngerti yen dheweke dadi boneka ing perang iki. Amerika, kaya bocah sing kesel, bakal kesel karo boneka iki, lan dheweke mung bakal mbuwang. utawa nyirnakake dhewe, amarga padha ora pengin ngerti. .Lan kanggo pesawat, ora siji iki individu, nanging sing mabur menyang wilayah kita, aku setuju sing padha kudu dijupuk mudhun sanalika padha nyabrang tapel wates. lan nganti mati, supaya padha ora duwe wektu kanggo nyerahke wong-wong mau marang subhumans.
    61. +4
      Juli 14 2014
      Quote: mbah Vitya
      Ya, sepatu bot.

      sepatu apa, bal apa - kalah karo akordion tombol
    62. +2
      Juli 14 2014
      Aku nembak kacang polong nganggo slingshot.
    63. Slavyanka
      +2
      Juli 14 2014
      Sialan bruwang Rusia! Padha ngluwihi tangan nang endi wae, apes dill! Lan Maidan dadi pendanaan (lan sabenere FSB), lan pesawat paling anyar terus ditembak mudhun, lan, ing umum, kabeh kudu disalahake. A penari ala nemu ing dalan.
    64. +2
      Juli 14 2014
      Umumé, saka opera sing padha, kepiye carane nyekel kolonel GRU 1500, jenderal Facebook Avaks ngrusak meh 500 tank Rusia sing maju, kepiye dill dianakake kaping 19 nalika nyerang pasukan Rusia, kepiye 4000 milisi mati tanpa a nglacak ing steppes ara-ara samun lan carane SFB diatur Maidan.. .
    65. +2
      Juli 14 2014
      Apa babagan AC?
    66. +2
      Juli 14 2014
      Ya, apa jenis MANPADS, rudal, sistem pertahanan udara ana ... Iblis ing neraka digawe panas munggah lenga ing wajan. Iku splashed! Ora suwe kabeh "pejuang ATO" iki kudu digoreng ing wajan ing neraka! Senajan, Mungkin ora supaya rauh ... Nanging kasunyatan sing kabeh scum lan kafir iki bakal pindhah menyang neraka ing wajan wis mesthi!
    67. +2
      Juli 14 2014
      Parentah Ukraina wis rampung edan wong bodho Yen Rusia ngumumake perang marang Ukraina, mula tank bakal nyopir liwat Kharkov, Mi-24 bakal ngubengi ndhuwur, lan MiG-29, Su-27 lan A-50 bakal mabur ing langit.
    68. +7
      Juli 14 2014
      KOWE ORA BISA EROPA
      PALING NGANGGO KANGGO LAKU, PALING AWIT
      KOWE ORA DUWE ROH BEBAS LAN ORA DUWE OPO BAE.
      LAN PEMERINTAH MANEH OLIGARCH,
      BEDAK
      KOLOMOISHI, FOGIST LYASHKS,
      PADOPHILES AVAKOV IKI KUWASAMU!!!
      SELURUH MADAN LANGSUNG,
      KOWE ORA SING MERDEKA
      KANGGO COOKIES LAN UNTUK JAM,
      KOWE NGRUSAK NEGARA SEKEJAD!!!
      KABEH BUDAK KATSAP-YOU WAR!!!
      Lan ing EROPAH wisuh bayangan sampeyan,
      LAN ING RUSIA PI..DOY TRADE.
      KOWE GAMPANG KARO UMATMU!
      NANGING KOWE ORA NDELENG
      Sampeyan nyalahke iku kanggo kabeh.
      NEGARAMU JANCOK,
      SAMPEYAN KOWE GEDON ING MAYDAN
      KOWE KATSAPI SADAYA NGANGGU,
      TETEK ING CELANA LAN DIP ING BORSCH
      CRIMEA ING NENKA kudu diatasi
      SAMPEYAN BANWANG DITANEM ING MAIDAN
      Dadi UNDUH AJA PIKIR
      Lan FASCISTS sampeyan menehi swara!
      GANTI TITIK PEDRILS
      ORA SALA??? Dadi wisuh nganggo sabun)


      Nuduhake ngendi sampeyan bisa
    69. +5
      Juli 14 2014
      Kutipan saka bmv04636
      lan padha ora mateni
      Kacilakan montor mabur ing Segara Ireng tanggal 4 Oktober 2001 minangka kacilakan montor mabur parah sing dumadi ing tanggal 4 Oktober 2001. Liwat Segara Ireng tabrakan maskapai Tu-154M "Siberia", nindakake penerbangan 1812 ing rute Tel Aviv - Novosibirsk. Miturut kesimpulan Komite Penerbangan Antarnegara, ing dhuwur 11 meter, pesawat kasebut ora sengaja ditembak dening rudal anti-pesawat S-200 Ukraina sing ditembakake ing udara minangka bagian saka latihan militer sing dianakake ing semenanjung Krimea. Kabeh 66 penumpang lan 12 kru tiwas. Ing Januari 2011, ahli Ukraina nyatakake yen sistem rudal pertahanan udara S-200 pasukan Ukraina ora bisa nyerang pesawat kasebut.
      Mangkene alesan liyane kenapa Crimea dadi milik kita

      Pesawat SENGAJA ditembak mudhun dening rudal Ukraina.
      Ing papan kasebut, mung kanthi kebetulan, ana telung ahli mikrobiologi sing melu senjata, kanthi bodho mabur saka Israel menyang Rusia. Ing taun-taun kasebut, ing saindenging jagad, ing macem-macem kahanan "ora diterangake", kira-kira rong lusin spesialis ing profil iki tiwas utawa ilang tanpa tilak.
      Minangka mantan pejuang "200", aku kanthi tanggung jawab nyatakake yen mung bisa nggayuh target ing jarak sing adoh (kira-kira 180 km) kanthi rudal S-30, ilang target kanthi XNUMX km, mung kanthi sengaja.
      Uga, utawa yen kru saluran tembak, pos komando klompok divisi, pos komando brigade rampung mabuk, bebarengan karo instruktur, inspektur, lan liya-liyane. Ing 30 km roket mabur 25 detik, lan ing 180. km 200 detik. Cukup wektu kanggo ngerti yen sampeyan ora kejawab, mateni pemancar ROC lan rudal bakal "maksimum" kanggo ngrusak awake dhewe. Paling ora 50 wong kudu ngira.
    70. +2
      Juli 14 2014
      Mangkene carane!:
      1. Komentar wis dibusak.
      2. 0
        Juli 14 2014

        Ajax RU  Dina iki, 23:14
        Mangkene carane!:


        ,,, mbok menawa aran
        1. Makosha
          0
          Juli 15 2014
          Alam fantasi.
          1. Lapangan udara paling cedhak, Millerovo, sing dirujuk, dumunung ing jarak 79 km saka situs karusakan.
          2. Apa sing ditindakake ing kana, 25 km saka tapel wates?
      3. Komentar wis dibusak.
    71. VSO 82-84
      +1
      Juli 14 2014
      apik tenan! An 26 nindakake loop sawise kena rudal. Mungkin kru ninggalake pesawat luwih awal?
    72. 0
      Juli 14 2014
      Kutipan saka Ajax
      Mangkene carane!:
    73. 0
      Juli 14 2014
      Kutipan saka Ajax
      Kutipan saka Ajax
      Mangkene carane!:
    74. 0
      Juli 14 2014
      Kutipan saka Ajax
      Kutipan saka Ajax
      Kutipan saka Ajax
      Mangkene carane!:
    75. + 12
      Juli 14 2014
      Iki kodhok cilik!
    76. +9
      Juli 14 2014
      14.07.14/22/50. XNUMX:XNUMX Pesen saka Strelkov Igor Ivanovich.

      "Dina iki aku ndamel liwat Lugansk kaping pindho menyang Krasnodon lan bali. Loro-lorone iku sepi, aku ora sok dong mirsani karusakan akeh, sanajan ana ngambah saka tambang utawa cangkang ngengingi dalan ing sawetara panggonan.
      Kejatuhan telung pesawat Angkatan Bersenjata Ukraina dikonfirmasi dina iki ing wilayah Lugansk. Loro "pengering" lan AN-26. Telung pilot ditawan. Mungsuh durung maju ing wilayah Luhansk saiki.
      Kita terus perang ing wilayah Snezhnoye. Tank kita mung kasil dioperasikake ing wilayah Dmitrovka - geni langsung bisa numpes 2 operator personel lapis baja, 4 peralatan mungsuh liyane, oncat saka geni, mlumpat menyang lapangan ranjau dhewe ing sadawane tapel wates karo Rusia, ing ngendi dheweke diunekake lan diobong. mudhun.

      Uga, saka wilayah Dmitrovka, serangan artileri ditindakake ing posisi Pengawal Nasional ing pemukiman Tarany. (sawise informasi dikonfirmasi yen kabeh populasi wis ninggalake). 36 cangkang 122 mm ditembakake. Sawise salvo kapindho, detonasi amunisi wiwit ing desa. Miturut lapuran, para pengawal nasional ngalami kerugian gedhe ing tenaga kerja lan peralatan.
      Nanggepi, ing watara 20:11, mungsuh ngluncurake serangan massive karo divisi Gradov (11 peluncur) ing Dmitrovka saka wilayah desa Grigoryevka (ing ngendi padha teka saka wilayah Amvrosievka). Ora ana milisi siji sing tatu, nanging ana akeh kebakaran lan karusakan ing desa kasebut (tikel 40 nganti XNUMX - sampeyan entuk jumlah roket sing diluncurake ing desa kanthi voli).
      Kita janji manawa serangan artileri iki ora bakal muspra. Aku ora nyaranake sing gunners, nalika kita drive menyang gulu ing sisih kulon, dijupuk tawanan. Kanthi lara, milisi lokal "tresna" dheweke.
      "Kahanan kanggo punishers terus deteriorate, losses pisanan saka tank BM Bulat modern wis katon. Iki tank Ukraina paling modern (kajaba Oplot, kang Angkatan Bersenjata Ukraina mung sawetara bêsik).

      Foto kasebut dijupuk ing cedhak Lugansk.
    77. +1
      Juli 14 2014
      Kita kudu mangsuli kanthi gaya dhewe: dheweke nembak awake dhewe (contone, nangani senjata pribadi dening pilot kanthi ceroboh). Waduh, pesawate ambruk.
      1. 0
        Juli 15 2014
        Aku mung pengin ngomong tembung sing padha! hi
    78. +2
      Juli 14 2014
      "Bebener," kanthi analogi karo laporan sing ditampa ing Media Ukrainia, yaiku AN-26 PILOTS MATI Dhewe! Nalika komandan taksi, asisten ing kabel metu liwat lawang kargo lan nembak mesin nganggo MANPADS! Sawise iku loro ninggalake sisih rusak. ngguyu Ya, kaya ngono dheweke mesthi nerangake babagan serangan kutha! Ketoke iki cara utama aksi militer..
      1. 0
        Juli 14 2014
        Svidomo kamikazes!
    79. +1
      Juli 14 2014
      repytw, matur nuwun kanthi sanget kanggo ringkesan saka Igor Ivanovich, utamané kanggo panggonan iki:
      Kutipan saka repytw
      Kita kasil ngoperasikake tank mung ing wilayah Dmitrovka - kanthi geni langsung bisa numpes 2 operator personel lapis baja, 4 unit peralatan mungsuh liyane, mlayu saka geni, mlayu menyang lapangan ranjau dhewe ing tapel wates karo Rusia, ing ngendi dheweke diunekake. munggah lan diobong.

      lan kanggo iki:

      Kutipan saka repytw
      Serangan artileri uga ditindakake saka wilayah Dmitrovka ing posisi Pengawal Nasional ing desa Tarany. (sawise informasi dikonfirmasi yen kabeh populasi wis ninggalake). 36 122 mm meriam padha murub. Sawise salvo kapindho, amunisi wiwit njeblug ing desa kasebut. Miturut data sing kasedhiya, Pengawal Nasional ngalami kerugian sing signifikan ing tenaga kerja lan peralatan.


      Laporan kasebut ndhukung lan menehi inspirasi, nguatake iman marang Kamenangan.
    80. Bormental
      0
      Juli 14 2014
      Telegey mung promosi awake dhewe ing ngarepe Svidomo.
    81. +1
      Juli 15 2014
      Yen sing ana ing video kasebut bisa nindakake, mula Gusti Allah dhewe mrentahake milisi!)))
    82. 0
      Juli 15 2014
      Lha wong-wong mau ditembak lan ditembak, kok kudu biasa? ngguyu
    83. NUR
      +1
      Juli 15 2014
      Avakov ujar manawa Maidan minangka proyek FSB, sing ora nyegah dheweke sumpah setya marang Maidan sadurunge. Wong lanang wis rampung ilang bantalan.
    84. 0
      Juli 15 2014
      Aku guyon ing postingan sadurunge. Saiki ayo dadi serius. Apa gunane akordion kancing wedhus? Napa Rusia bakal nembak AN-26? Pilihan 1 - yen truk sapi kapenuhan kapasitas karo pejuang Akademi, mung ing kahanan iki aku ngidini. Nanging ora mungkin dheweke mabur AN-26. Ayo disapu sisih. Pitakonan tetep. Yagene Rusia bakal nembak target sing prasaja, ora ana gunane, lan ora ana gunane? Wah, omong kosong kuwi! Lan babagan ejeksi saka AN-26? Pilot ninggalake iku ing darurat salah siji kanthi kebangkrutan hard utawa ninggalake ing lawang - saka ngendi catapult teka? Sijine mentri sing ana lan catapult kijang karo kick ing bokong menyang ramp mburi. Miturut kasunyatan manawa kabeh kru ditemokake kanthi cepet, dheweke ora ninggalake pesawat kanthi parasut, dheweke ana ing kono nganti pungkasan, yen ora, dheweke bakal kasebar ing saindhenging SE. An-26 bakal njagong kanthi tenang ing 1 mesin lan ing lemah. hi
      1. 0
        Juli 15 2014
        MAGGNUM (1) SU  Dina iki, 00:41


        ,,, neng kene sing dadi pertanyaane sopo, kabare 20 wong mati?,, kemungkinan dudu pejuang biasa. Nyuwun
      2. Komentar wis dibusak.
    85. 0
      Juli 15 2014
      Kanthi penyesalan, aku ngumumake ana rong versi resmi "tragedi", gumantung sing sampeyan seneng:

      1) Iku UFO: obyek sing ora mabur, rusak pesawat (cathetan prototipe! nglirik )

      2) Maneh, prototipe pesawat sing nganggo gas! Nanging, iku cepet rampung kanggo wong-wong mau, amarga setengah saka wong-wong mau wis scammed ing lepas landas. sedulur kaya biasane ing pinggiran Nyuwun , Nanging, wong pinter! Lan padha mutusaké kanggo "nambah gas liyane sethitik liyane", nanging ketoke padha lali sing padha mangan cookie saka Nuland ... lan "gas" saka wong-wong mau banget mbledhos, padha nyebul munggah Maidanists. am , iki asile... Jeblugan mesin nangis
    86. Rus_28_Rus
      0
      Juli 15 2014
      Sampeyan kudu miwiti nembak dheweke luwih cepet lan ngirim cangkang sing teka ing wilayah kita kanthi jumlah sing padha bali menyang posisi Nazi; ing kahanan sing paling apik, dheweke bakal yap, nanging ora bakal bisa mbuktekake apa-apa.
    87. 0
      Juli 15 2014
      Tingkat dill:
    88. +5
      Juli 15 2014
      Kutipan: Nevsky_ZU
      pesawat kasebut mabur ing dhuwur 6500 m, kalah karo sistem anti-pesawat portabel ora mungkin,


      Awrat banjur ing Ukraina pilot pesawat transportasi, yen padha parachute saka dhuwur 6,5 km utawa tenang ngenteni dhuwur ditrima kanggo mlumpat ing pesawat kobong lan nyilem. wassat

      Pitulung: Atlet mlumpat saka dhuwur 4200m ing swiwi, pisanan saka 800-1200m ing "oak" (D1-5u, D6)

      Ayo kula ngganggu ide sampeyan babagan mlumpat, amarga aku wis dadi Master Olahraga USSR ing terjun payung wiwit taun 1978. hi
      Dadi, kabeh pilot mlumpat saka pesawat darurat mung ing kasus sing wedi tetep ing pesawat sing rusak ngluwihi wedi ninggalake. Bener, sawetara pilot njupuk risiko sing ora perlu nalika nyoba ndharat pesawat sing rusak, nanging bagean iki ana persentase korban sing akeh banget. Dadi dhuwur uwal darurat ora ana hubungane langsung karo pilihan saka dhuwur iki (sing ana ing ngendi wae). Ing kasunyatan, ana aturan sehat: ing kahanan pesawat darurat (utawa mlumpat parasut), sampeyan kudu tansah elinga yen mundhut saka dhuwur ing kasus kaya mengkono iku IRREVOCABLE!
      Inggih, sawetara tembung babagan lompat atlet. Dhuwur lompatan kasebut praktis ora gumantung marang jinis parasut (bunder utawa persegi panjang), nanging ditemtokake dening tugas lompat lan cuaca sing nyata. Dadi aku kudu mlumpat ing "babak" saka 4 km, lan ing "swiwi" saka meter 400. Lan ing Ut-15, umume saka 180 meter karo penyebaran manual. Inggih, kaya iki, cendhak.
      Ikhlas. prajurit
    89. 0
      Juli 15 2014
      OSCE nganggep panggunaan drone ing tapel wates Rusia lan Ukraina


      MOSCOW, 15 Juli - RIA Novosti. Presiden Swiss OSCE Didier Burkhalter nandheske manawa organisasi kasebut nimbang nggunakake drone kanggo ngawasi tapel wates Rusia-Ukraina, ujare organisasi kasebut ing siaran pers.
      Kacarita nalika obrolan telpon antarane Burkhalter lan Menteri Luar Negeri Ukrainia Pavlo Klimkin lan Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov, loro menteri kasebut nyetujoni langkah kasebut.


      RIA Novosti http://ria.ru/world/20140715/1015950095.html#ixzz37U1fQDEy
    90. 0
      Juli 15 2014
      Aaaaaah! Urrrods! Nglayani sampeyan kanthi bener!
    91. 0
      Juli 15 2014
      Kutipan saka Bux
      Ya, AN ditembak saka wilayah Honduras, apa sing wis ana ....

      Lan mung Goduras manggon ing Kyiv lan njagong ing Rada.
    92. sven93
      0
      Juli 15 2014
      ..dadi "Panah-10" muncul ing antarane milisi ... mungkin padha digunakake ... padha kenek plus siji.
    93. 0
      Juli 15 2014
      Ora ketompo apa omong kosong sing diomongake wong Ukrainia, populasi Ukraina mesthi bakal percaya. Otak wis rampung semen. Ing Maidan, kabeh sampah dadi "pramuka" kanggo FSB.
    94. Dima734.
      0
      Juli 15 2014
      Carane katebak lagi.
    95. +1
      Juli 15 2014
      Kutipan saka bubalik

      Salamander RU  Dina iki, 00:14 ↑ Anyar
      Kita ngakoni: Pasukan Pertahanan Udara Rusia ndharat Akademi Ilmu! apik


      ,,, liyane, Nyuwun link "apa wae" ya

      Wingi, VESTI 24 nglaporake 1 wektu ing wayah wengi (sawise kedadeyan iki ora dilapurake ing masalah apa wae): yen liwat Donetsk Rusia ing papan sing dhuwur, saksi mata ndeleng pesawat, lampu kilat, lan banjur tiba. Wartawan Vesti 24 ngandhakake yen SU ​​25 saka Angkatan Udhara Ukrainia ngowahi wilayah Rusia kanggo nyerang posisi milisi, nanging Rusia nganggep iki minangka ancaman kanggo warga Donetsk lan kamp pengungsi. Akibate flyer kasebut ndharat, ora ana wong sing tiwas utawa slamet sing dilaporake!
    96. 0
      Juli 15 2014
      pah pah mesthi wae.... senajan kene ora perlu takhayul

      Gambare kaya kiye....maneh....dibaleni lan diulang-ulang.....sepira adohe kita saka Mars!?
      Wong nganti kuping ing Komplek lan divisi saka tanah lan sumber daya ... iku tega, nanging manungsa duwe potensi luwih gedhe!
    97. 0
      Juli 15 2014
      Dill beda yen sampeyan nyekel tangane, dheweke bakal ngomong "dudu aku," dheweke ngapusi kabeh, lan Geletey, minangka perwira, dadi isin lan ngremehake wong ... hi
    98. 0
      Juli 15 2014
      Ya, sanajan saka wilayah Rusia. Wedi Banderlog, kabeh mung diwiwiti kanggo sampeyan.
    99. 0
      Juli 15 2014
      Serangan presisi pisanan
    100. 0
      Juli 15 2014
      Kepiye sampeyan bisa percaya karo pernyataan ukrofasha? Lan yen malah Rusia, iku pancene ala yen ana pasukan punitive kurang?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"