Upaya pembunuhan ing kepala Kamentrian Dalam Negeri Ukraina Arsen Avakov

194
Miturut pawarta kasebut "Westi" Kanthi referensi kanggo layanan pers Departemen Dalam Negeri Ukraina, tanggal 16 Juli, upaya ditindakake ing kepala departemen, Arsen Avakov, ing sisih wétan negara kasebut. Rincian kedadeyan kasebut ora dilaporake.

Upaya pembunuhan ing kepala Kamentrian Dalam Negeri Ukraina Arsen Avakov


"Sawijining upaya ditindakake kanggo menteri, nanging sampeyan bakal ngerti kabeh sesuk, nalika kita ora ngumumake informasi kasebut," ujare layanan pers ing pratelan.

Situs web Kementerian Dalam Negeri Ukraina nyatakake yen wingi Avakov ana ing Slavyansk, ing ngendi rapat dianakake kanggo mulihake infrastruktur kutha. Uga dicathet yen ing rapat iki akting direktur ditahan. Walikota Slavyansk Alexander Samsonov, sing dituduh nggawe lan ndhukung kelompok bersenjata ilegal.

Wigati dicathet yen Arsen Avakov nduweni julukan - "Facebook Minister", amarga dheweke nerbitake akeh pesenan ing jaringan sosial iki.

Kiriman pungkasan tanggal 14 Juli. Iku nuduhake completion saka "tataran pisanan mriksa polisi Donetsk kanggo kasetyan kanggo sumpah lan layanan kanggo Ukraina", minangka asil kang 585 certified karyawan dipecat.
  • http://www.vesti.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

194 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    Juli 16 2014
    Omong kosong... Bajingan kuwi promosi awake dhewe. Suwene bajingan?
  2. 0
    Juli 16 2014
    Quote: wayahe
    PR maneh nyalahke milisi utawa Rusia.



    Padha bakal ngomong Putin dijupuk
  3. 0
    Juli 16 2014
    Dheweke licik. Dheweke ndhelik ing Timur lan promosi awake dhewe. Saiki ing Maidan padha nesu marang, padha ora bakal kantun.
  4. 0
    Juli 16 2014
    Aku wedi yen nyoba mateni iki bakal padha karo nalika Saakashvilli, krungu swara saka pesawat jet, mlayu saka tatanan saka prajurit dhewe lan menek ing mobil, lan pengawal mlumpat ing ndhuwur lan meh strangled. dheweke. Uga, yen wis seda, padha ngandika iku nyoba matèni dening pilot Russian!
  5. Kelevra
    0
    Juli 16 2014
    Sayange, bajingan iki ora mati! Umume, kayane aku pengin mateni dheweke nganggo dhewe, dheweke uga entuk lan akhir-akhir iki dheweke nyopir badai salju!
  6. 0
    Juli 16 2014
    Dheweke kudu dijupuk urip (kabeh geng Kyiv)
  7. +1
    Juli 16 2014
    EKSKLUSIF!!! Foto serangan Donetsk ing Avakov!!!!
  8. 0
    Juli 16 2014
    Ora kurang saka jejak Brasil Putin. Iki carane Psaki kudu nerangake tumindak getun iki. Kremlin nduweni tangan dawa.
  9. 0
    Juli 16 2014
    Kutipan saka ispaniard
    Kutipan: Natalia
    Ngomong-ngomong, aku ana ing shooting durung suwe.)

    Hello, Natalia! Apa sampeyan njupuk saka Barret M107, kaya aku ndeleng ing gambar? :)

    Ibuku ora tuku aku karo rhinestones, sing kelangan.
  10. +1
    Juli 16 2014
    Sing perlu ram iki - mung Avakov piyambak. Iku katon kaya acara siji-wong.
  11. 0
    Juli 16 2014
    ana upaya mateni - salah sawijining "bojo" mbuwang kondom bekas menyang Ava wassat
  12. 0
    Juli 16 2014
    Opo wae taline mbengkongaken, tetep wae dicekak!Musim mburu wong dudu manungsa wis mbukak.
  13. 0
    Juli 16 2014
    Apa dheweke mikir dheweke abadi??? Yen ana wong sing mutusake yen dheweke ora bakal urip, mesthine. Ora ketompo carane akeh sampeyan mlayu ... ora ana sing tau mlayu saka pro. Ayo bajingan reged telek celonone !!!
  14. 0
    Juli 16 2014
    Wakil Presiden AS Biden, bali saka Ukraina sawise kunjungan 3 dina, langsung dirawat ing rumah sakit; miturut desas-desus, dheweke duwe masalah karo gerakan usus. Apa iki bisa dadi keracunan? Nanging gejala keracunan sing biasa yaiku diare, mual, nanging ing kene, sebaliknya, konstipasi. Nanging sawise operasi sing sukses, wakil presiden, ing wawancara, mangsuli pitakon babagan panyebab masalah kesehatane, nyatakake kanthi jelas lan ringkes: "Dheweke didilat, sampeyan bajingan!" Miturut dheweke, lelungan menyang Ukraina luwih saka 1 dina mbebayani.
  15. 0
    Juli 16 2014
    Upaya pembunuhan ing kepala Kamentrian Dalam Negeri Ukraina Arsen Avakov


    Ya, ana ing Facebook.
    Dheweke meh nglarang Trollyavakov. ngguyu
  16. 0
    Juli 16 2014
    Mbokmenawa salah sijine warga nguncalake watu. Utawa Mungkin padha doused kodhok ing Lviv karo Paint ijo. Yen ana "kelelawar", Kyjovi mesthi wis suwe ana ing kamar mayat forensik.
  17. 0
    Juli 16 2014
    Yen iki dudu bebek goreng liyane, sayang banget yen dheweke ora mateni pahlawan revolusi iki am Inggih, boten Yshsho ora sore.
  18. 0
    Juli 16 2014
    Iki dudu menteri Facebook! iki menteri!!! kudu dieksekusi, ana informasi sing bakal dieksekusi ing dina sing bakal teka !!! Lan aku bakal menehi dheweke menyang pengadilan Eropa! Nah, X karo dheweke iku pati asu!!!
  19. 0
    Juli 16 2014
    Ana wiwitan, bakal ana pungkasan. Dheweke wis suwe diukum, lan dening kanca-kancane dhewe. The Heavenly Hundred wis nunggu.
  20. Leonardo
    0
    Juli 16 2014
    Sak ngertiku...akeh wong sing arep antri...nembak pejuang Maidan. Nanging wis suwe. Ana akeh target ing antarane sing ana ing Maidan, ... utamane ing antarane pimpinan. Koyone wong, nanging...May..DOWN..bebek. Wirang lan isin ing Kyiv.
  21. 0
    Juli 16 2014
    Aku langsung kelingan carane Sakashvili mlumpat kanker saka pesawat ngimpi.Salah bidang bokong.
  22. +4
    Juli 17 2014
    Avakov ora perlu tumindak minangka badut kanthi tiron saka upaya pembunuhan, nanging goleki gubug ing endi wae ing alas Amazon.
  23. +1
    Juli 17 2014
    Aku nyoba mateni diatur dening Lyashko lan paling kamungkinan kasil, nanging durung menehi rincian apa-apa, iku marasake awakmu, bokong, digunakake iku nglarani kanggo njagong ing kursi ing Facebook kanggo nulis omong kosong.
  24. 0
    Juli 17 2014
    (Pesen pungkasan tanggal 14 Juli. Iku ngomong bab mburi "tataran pisanan mriksa polisi Donetsk kanggo kasetyan kanggo sumpah lan layanan kanggo Ukraina," minangka asil kang 585 certified karyawan padha murub.) - Lan sing bakal direkrut kanggo ngganti wong-wong mau, saka Ukraina kulon, utawa ngendi kanggo pindhah menyang milisi maneh, bunder ganas. Iku kaya sawise revolusi ing 17, yen asal saka unsur asing kelas, padha ora dijupuk ngendi wae. Banjur padha gabung karo Pengawal Putih, perang sipil sing padha.
  25. 0
    Juli 17 2014
    Gavnakov iki malah ora nyisakke peluru. Dheweke kudu dilebokake ing SZO "Grad" lan dipecat, supaya S K O T iki bakal mabur ngubengi Donbass lan ndeleng apa sing wis ditindakake !!!!!!!!!!
  26. 0
    Juli 17 2014
    pungkasane wis ditemtokake, Avak menyang Gilyak ... keprungu
  27. 0
    Juli 17 2014
    Kernes ora turu! duka
  28. 0
    Juli 17 2014
    Ngguyu, ngguyu, nanging wektune para maling nindakake upaya pembunuhan nyata marang wong miturut hukum genre kasebut. Dadi kanggo ngomong, kanggo ngunggahake "morale" saka punishers. Avakov minangka calon sing apik, nanging Lyashko luwih apik
  29. 0
    Juli 17 2014
    Canard liyane saka pamaréntah Ukraina kanggo ngalihake manungsa waé saka kendaraan pangatusan liyane downed lan dijupuk kendaraan wojo, uga korban utama nandhang dening Pengawal Nasional lan Angkatan Bersenjata Ukraina.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"