Sergey Lavrov ngumumake kemungkinan nyuda titik tembak saka ukrosilovik sing nyerang wilayah Federasi Rusia.

247
Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov ujar manawa Kamentrian Luar Negeri nganggep serangan wilayah Rusia saka sisih Ukraina minangka unprofessionalisme militer Ukrainia utawa minangka kecelakaan fatal. Iki dilaporake RIA News.

Sergey Lavrov ngumumake kemungkinan nyuda titik tembak saka ukrosilovik sing nyerang wilayah Federasi Rusia.


Salajengipun, diplomat, wis ing basa liyane dingerteni kanggo Kyiv modern, ngandika yen shelling sisih Rusia dening pasukan Ukraina terus, banjur Rusia bakal njupuk langkah-langkah sing cocok kanggo nyuda titik tembak cocog.

Saluran tv "Rusia 24" kutipan Sergey Lavrov:

Kita wis ngelingake yen iki terus, kita bakal njupuk langkah-langkah sing dibutuhake. Paling ora, yen wis jelas yen iki sengaja ditindakake, aku yakin yen kita kudu nyuda titik kasebut kanthi cara siji-sijine.


Elinga yen sawetara dina kepungkur, sekretaris pers Presiden Rusia Dmitry Peskov nyebat omongan sing ora masuk akal yen Rusia bisa ngirim serangan sing tepat sawise ditembak dening pasukan keamanan Ukraina ing wilayah Rusia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    247 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      Juli 18 2014
      Ing hubungan karo juntas))

      kita ngandhani babagan kasunyatan egregious
      ing pinggir cupid ing tengah lapangan pribumi
      traktor tentrem Soviet prasaja kita iki subjected kanggo
      shelling saka enem baterei Cina

      keprungu sambate wong Cina ndharat
      Sopir traktor Soviet kanthi pangkat starley
      mangsuli geni karo siji volley kuwat
      lan numpes enem baterei Cina

      lan sawise draining bensin lan miwiti reaktor
      dheweke plowed kabeh lan cepet nggawa manure
      traktor tentrem Soviet kita njupuk menyang langit
      lan mabur mulih menyang tegalan negara sing dikasihi

      dina sabanjure ing wawancara karo koresponden khusus saka kantor editor
      Brigadir Soviet kanthi pangkat kapten
      ngandika yen ing acara kaping pindho provokasi kuwi
      ing lapangan tinimbang traktor, kita bakal ngeculake gabungan
    2. DPN
      +4
      Juli 18 2014
      Nganti separo populasi wilayah tapel wates tiwas, ora ana apa-apa kajaba peringatan, tembung mung sandiwara kanggo pamirsa!
    3. +1
      Juli 18 2014
      Aku durung maca apa sing ditulis, Mbalik ing taun 80-an, ing sekolah militer, guru ngomong babagan kompleks pengintaian artileri, kita lan negara-negara mungsuh sing potensial. Dheweke menehi data babagan bukaan geni (sadawane lintasan, lan liya-liyane) sawise detik 10. Saiki RA gedhe lan kuwat ora bisa nindakake sajrone sedina utawa luwih suwe.
    4. +1
      Juli 18 2014
      Nganti cukup jumlah wong Rusia sing tiwas, mung bakal ana tembung (cathetan, lsp).
      RA ora SA!!!!!! Mung tembung kaya: "RUSSIA-IN FRONT"
    5. 0
      Juli 18 2014
      Jujur, apa ana sing mikir yen Rusia bakal campur tangan?
    6. 0
      Juli 18 2014
      Kiev, 18 Juli - RIA Novosti. Angkatan Bersenjata Ukraina siyap ngusir serangan sing ditargetake saka Rusia, yen ana, ujare Menteri Pertahanan Ukraina Valeriy Geletey.

      RIA Novosti http://ria.ru
      Slingshots wis disebarake menyang Banderas !!!
    7. +2
      Juli 18 2014
      Damn, kanggo jancok maneh ing kuwi cara sing padha bakal pipis ing wayah wengi mengko, lan ing pikirane njupuk dijupuk menyang arah Rusia, iku bakal menehi sampeyan diare telung dina.
    8. +1
      Juli 18 2014
      Kita ora kudu ngumumake, nanging bener-bener tumindak. Ora ana banderlogs iki sing ngerti snot sampeyan kanthi prihatin. Padha bakal ngerti nalika lagi dijamin lan bakal nggawe mbukak saka wong-wong mau 200. Sing nalika padha weteng pinch.
    9. +2
      Juli 18 2014
      Korban khas epidemi sifilis ing Galicia ing taun 1946 + Chernobyl. Dill becik. Reply to Lavrov -
      1. 0
        Juli 20 2014
        Copot langsung!!!! (luwih becik ing papan sing ASLI) Departemen Luar Negeri bakal ndeleng lan ngirim "BOYA" iki menyang Suriah kanthi kekuwatane dhewe lan Khan Assad bakal ndeleng dheweke ing wayah wengi wassat malah bakal padha gelut sedulur Ora apik sampeyan ora bisa ngganti sekutu sampeyan kaya ngono!!!!Dadi kabeh jagad bisa nesu nganti mati ombenan wassat
    10. kerim-beck72
      0
      Juli 18 2014
      RA mesthi dudu SA, geng teroris Kyiv dikuwasani (ora rahasia) dening SRU!Nanging para panguwasa kita uga mamah, kaya Israel, supaya dheweke nyemprotake diare ing kutha homo.
    11. +1
      Juli 18 2014
      Iki mung pratelan saka Menteri Luar Negeri. Aku bakal ngomong "YA!" Nalika bedhil jarak jauh kita "ngomong" padha.
    12. +1
      Juli 19 2014
      Serangan ing wilayah Rusia kudu ditanggapi kanthi nyuda titik tembak. Diplomat kudu kerja ing arah dhewe, personel militer dhewe. Rusia iku sawijining negara karo verbiage Western kudu dijupuk menyang akun.
      Delengen, kabeh pernyataan politisi Amerika, lan Obama dhewe, minangka tuduhan lengkap marang negara kita. Apa wae sing kedadeyan, Rusia kudu disalahake kanggo kabeh.
      Mulane ora bakal dadi luwih elek. Lan U.K.R.s, sawise nampa sawetara pukulan ing untu kanggo shelling wilayah kita, bakal nyelehake buntut ing antarane sikil. Banjur padha njerit apa wae sing dikarepake.
    13. +3
      Juli 19 2014
      18.07.2014/XNUMX/XNUMX Ing salah siji hotel ing Kemer, Turki, perang nyata dumadi antarane turis Ukraina lan Rusia. Umume turis ing hotel yaiku Rusia, Ukrainia lan sawetara Turki. Miturut saksi mata, "ora ana sing dibayangake, nanging wingi bengi sawise nedha bengi karo libations, sekelompok warga Kiev wiwit nguwuh-uwuh "yaku kanggo gilyak!" Omongan Nazi nyebabake rasa ora seneng para turis saka St. Petersburg, nanging para nasionalis ora nanggepi. ujar, nanging, ing nalisir, dadi malah liyane incensed , kanggo kang padha diantemi. Banjur konflik tansaya, nglibatno liyane lan liyane vacationers. "Perang iku mung langit-dhuwur. Padha perang karo loungers srengenge, kursi, lan klelep wong ing blumbang hotel. Akeh mobil polisi sing teka, "ujare salah sawijining turis saka "baris ngarep", miturut sing kedadeyan kaya "saloon ing Wild West." Wong Rusia dibagi dadi Inggris lan Jerman. sing paling awon, Prancis perang ing sisih Rusia, lan uga mbantu wong Kaukasia, Kazakhs lan turis Belarusian. Saiki tricolor ing ndhuwur hotel. ngguyu
      1. 0
        Juli 19 2014
        Suwun wes sugeng enjang, aku ngguyu nganti nangis lan mbenggut!!!
    14. +1
      Juli 19 2014
      Sergei Lavrov ngumumake kemungkinan nyuda ...

      Iki ora kudu dadi kesempatan - kudu dadi kepinginan sing ora bisa ditolak, kanthi cepet ngerteni apa sing dikarepake.
    15. 0
      Juli 19 2014
      Aku ora ngarep-arep yen Menteri sing dihormati Sergei Lavrov bakal gabung karo geng pembohong lan pembicara))) Kaping pisanan, Jaksa Agung kita janji bakal "ngukum" lan mesthi "ngukum" kita kabeh, sing sejatine mung "seneng" ing kertas. Banjur kabeh jinis balabols saka Duma Negara ... Nanging, secara harfiah mung wingi 15 meriam meriam mabur menyang wilayah Rusia ... lan sawetara dina kepungkur, kita kabeh ngerti, cangkang mabur menyang bangunan omah lan wong mati. , sabangsa kita ... lan ora ana sing butuh apa-apa. Dituduhake wedi yen dheweke pengin nyeret kita menyang perang ... nanging deleng apa sing ditindakake? Rusia ora ngirim pasukan, ora nanggapi serangan sing ditargetake, lan Amerika Serikat lan enem lan bajingan saka Kyiv terus provokasi, lan provokasi karo Boeing minangka perkara sing elek banget !!! 300 wong mati sing ora ana hubungane karo Amerika Serikat, patch dill, utawa Rusia. Mung ekstra, korban "Gusti Allah sing gedhe" - SeSheAnia!)) Lan Rusia isih bodho, bebarengan karo Tupin. Ora ketompo carane akeh kita pengin, kita bakal ditarik menyang perang iki! Lan wis wektune kanggo tumindak kanthi proaktif! SUWE SUWE!! Pisanan tapel wates, banjur bangunan pemukiman ing tapel wates, banjur warga kita, saiki iki pesawat wong liya sing 80 ANAK mati, lan kita kabeh ngancam! :)) APA mbesuk PROVOKASI??? apa sing ngalangi UBLUDs saka Kyiv saka nindakake provokasi karo senjata nuklir kanggo nedha awan liyane US dikempalken???? Take off nang endi wae ing omah utawa ing tapel wates??? ora ana sing bakal ngganggu, amarga wis jelas yen UBLUD iki bakal ngeculake GENAH, jumlah apa wae, mung kanggo nggayuh tujuan kasebut. Iki wektu kanggo Pupins, Shoigs lan master pidato liyane kanggo nyusup metu saka bolongan lan mudhun menyang bisnis waving
    16. +1
      Juli 19 2014
      Ya, carane mboseni kabeh iki. Nah, presiden kita ora pengin ngirim pasukan, ora perlu, aku dhewe sing nglawan. Nanging ngirim pesawat serangan ing tutup fighter, supaya kabeh tentara meriem Ukraina hit sipil bakal pipis karo lemah.
    17. 0
      Juli 19 2014
      Wis wayahe, aja ngganggu kita!
    18. uwis4437
      0
      Juli 19 2014
      Apa ora cetha yen iki kabeh dill nyoba kanggo entuk? Kabeh sing kudu ditindakake yaiku narik kita menyang konflik. Kepiye cara nyuda titik tembak lan kabeh Angkatan Bersenjata Ukraina duwe akeh sumber daya. Bajingan iki bakal nggawe martir saka kru sing ditindhes, lan "kanca-kanca Kulon" bakal cepet-cepet njupuk. Dheweke nggoleki alasan kanggo ngirim pasukan NATO, dheweke duwe persetujuan bilateral karo Kiev. Nanging gampang banget kanggo ngeculake mokal. Aku bakal njupuk kauntungan saka Crimea. Kabeh ing mburi grup utama. Ya, amarga wedi nggawa pasukan lan senjata clanging ing tapel wates.
    19. xana usa
      0
      Juli 19 2014
      Wis wektune kanggo nerangake marang wong-wong Ukrainia yen Amerika Serikat utawa Uni Eropa ora bakal nulungi Kyiv yen ana korban lan karusakan ing wilayah Rusia.
    20. Trex4
      0
      Juli 19 2014
      Ukrainians duwe apa-apa kanggo ilang. Parasha bakal ngadeg nganti pungkasan, yen kalah, Barat dhewe bakal ngadili dheweke.. Kayane Ukraina bakal dadi medan perang pungkasan kanggo Kulon. Iku perlu kanggo urip ana prakara apa, lan yen West kalah ing confrontation karo Rusia, iku bakal wiwit ilang pengaruh global lan fade menyang latar mburi, kang banget ngrusak kanggo ekonomi Amérika, kang maintained utamané amarga perang diluncurake ing negara, kabeh jinis Maidan, lsp. Saiki jagad kabeh ndeleng Rusia kanggo nunggu asil konfrontasi iki karo Kulon, lan yen kita ora guwa ing sisih kulon lan kamenangan dadi milik kita, mula umume negara ing donya bakal bebarengan karo Rusia.
    21. Kostya-pejalan kaki
      0
      Juli 19 2014
      Aku bisa menehi Pak Lavrov siji titik. Radar - dilat driji.

      Waca pangayoman waja ing BUK-M1-2 ing loopholes frontal pembalap kang.

      Sampeyan kudu ngilangi Boeing karo wong saka telung inci, mung "Air America"

      Foto: patung liyane saka tikus Jepang Balu saka Taman Dunia Chiroshima:
    22. Kostya-pejalan kaki
      0
      Juli 19 2014
      Lan iki foto BUKM1-2 saka Wikipedia.

      Dadi ing ngendi sopir SAM ing Jepang, ing taman perdamaian?
    23. Kostya-pejalan kaki
      0
      Juli 19 2014
      Lan iki iklan kanggo AI-Sidi-Si. Dadi ing wayah sore ing peternakan cedhak Dikanka mambu kaya Viem.
    24. -2
      Juli 19 2014
      Apa sampeyan pengin alternatif? Apa sing ngalangi "penambang" sing wis disalahake kaping telu, utawa "sukarelawan" sing dibayar kanthi apik kanggo njupuk "pistol sing digerakake dhewe" kaping pindho ing sisih kiwa, kaping pindho ing sisih tengen, lan menyang langit mung sepisan. ...
    25. +1
      Juli 19 2014
      101 bebaya Cina! Kepemimpinan Rusia mung mangerténi sing MATEMATI hukum internasional, sing wis ora katon maneh!!! Iki kabeh produsen kasur lan hangers-on lan prostitusi saka EU perlu!
    26. +4
      Juli 19 2014
      kita kudu nyuda titik kasebut kanthi cara siji-wektu.

      Turchinov ngemis Barat kanggo senjata presisi. Rusia bisa ngirim senjata menyang titik kasebut kanthi panjaluk Turchinov, lan kanthi gratis (yaiku, ora ana gunane) hi
    27. taptiwka007
      0
      Juli 19 2014
      iki dianjurake. Kita wis nuduhake cukup pengendalian!
    28. 0
      Juli 19 2014
      Lan kita isih kudu sinau akeh saka kanca-kanca sing licik saka Sinai Square. Welasan pipa banyu karo TNT teka saka "tanggane" - bali serangan udara kanthi bonus^50 saka kasino lan saka jiwa sing loman. entuk???!!! Saiki kita bakal mendhoan ing waja lan nerangake marang Abbas-Parashenkas utamané bodho, mung titik bakal kokain, lan aku ora Care kabeh wong, lan tentara ing wangun apik, iku ora mung nampa sekel. prajurit Wis apik !!! ombenan kita kudu sinau!!! keprunguBener, sampeyan kudu ngerti kapan kudu mandheg kabeh, yen ora, sampeyan bisa ngalami masalah kaya bocah cilik. mandheg
    29. 0
      Juli 19 2014
      Terus Lavrov. Mesthine, Lavrov lan Churkin kudu dibangun monumen sajrone urip kanggo konsistensi ing politik sing reged iki. Bareng padha ateges nggawe statement marang kabeh donya. Wong lanang nganggo baja...!
    30. Gunung
      0
      Juli 20 2014
      Akhire.
    31. 0
      Juli 20 2014
      Aku yakin yen kita kudu nyuda titik kasebut kanthi cara sepisan


      Sampeyan mung kudu nggambar titik sing luwih wani ing peta. Mesthi lan kanggo nyegah!
    32. MKPU 73-77
      0
      Juli 20 2014
      Lan maneh, kabeh mung tembung! Cetha yen GDP duwe daya tahan sing gedhe banget, utawa bisa uga mandheg ngenteni.
      Wong-wong mau padha nyekel kimono lan ngubengi tatami, mung nalika sisih liyane entuk poin. Tangguh utawa bodho - pira akeh tembakan ing tapel wates sing wis ana - 1 poin saben, + 2 poin kanggo wong sing tiwas lan tatu, lan pira poin kanggo Boeing? Mungkin pancen wis cukup?! Carane supaya ilang ing TCTerms. Saiki ana luwih akeh penggemar sing nyusup kanggo "tim" lawan.
      Wis wayahe paling ora nyapu, lan uncalan karo tamparan ing tatami luwih apik. Lan supaya mengko, ora ing tandu karo netes, nanging langsung nyeret - nganti padha teka menyang pikiran sehat ing pengadilan.
      Utawa luwih apik, menyang PENGADILAN MILITER.
      Lan hakim ora bakal ing Den Haag utawa ing ngendi wae, nanging ing Donbass!!
    33. kra.vladimir14
      0
      Juli 20 2014
      Quote: Scamander
      Lan supaya! Iki Ukrainians gedhe! lol

      MALAH JANCOK IKI --- YANG UTAMA LALI------------------------------------------- METELAC
    34. 0
      Juli 20 2014
      Luwih apik tinimbang rudal jelajah. Persis, tanpa swara lan bledug.
    35. 0
      Juli 20 2014
      Katon kaya kahanan ing Ukraina ora bisa dikontrol sapa wae. Damn, lan kabeh iki muter menyang tangan kita.
    36. 0
      Juli 20 2014
      Tumindak pamrentah Ukraina sing ora sah, uga tekanan AS marang pamrentahan iki, kabeh wektu tragis ing sejarah Ukraina - MAMPU TINGKAT KRIMINAL .....
      Mulane, Rusia, kanthi sah, kanthi proporsi langsung, cukup kanggo kahanan kasebut, kudu nanggapi HARD marang geng-geng sing saiki ngancam keamanan warga RUSIA sing manggon ing wilayah tapel wates karo Ukraina!
      Kabeh sabar kudu rampung...(saka RUSSIAN NATIONAL...)
    37. 0
      Juli 20 2014
      dadi opo, sesok wis tekan, dina iki titik pabean dievakuasi maneh :)) minus komentarku luwih, nanging kayane kita pancene ora duwe apa-apa kajaba omong-omongan))) Jaksa sing sesat, dheweke lagi bungah, lan Lavrov wis gabung karo rangking PIZDABOLOV pejuang lisan))). Ora bakal ana penindasan, ora ana serangan sing ditargetake, ora ana apa-apa, kita bakal terus dadi bodho lan Kremlin bakal terus nguntal grub hohlyak ing pasuryan.
    38. 0
      Juli 20 2014
      Kacilakan nalika ana ing sawah, lan nalika ana ing bangunan omah, lan yen, ing Kajaba iku, ana korban, iku wis lam. Ing limang menit wis perlu kanggo gouge metu titik tembak tanpa mikir, lan ora mung siji, nanging sawetara ing keliling 100 km.
    39. 0
      Juli 20 2014
      Kutipan: Dmitry Toderese
      Orc iku orc - persis Dawn Of War.

      Iki dudu orc, adoh saka orc, dudu sapa-sapa.
    40. 0
      Juli 20 2014
      Quote: Artis
      Wis wayahe, nits...

      Wis wayahe? Wis wayahe? Wis wayahe? Lan isih ana. Waca serangan sing ditargetake sing gagah berani - "Shelling wilayah Rusia dening pasukan keamanan Ukrainia wis ora bisa dirasakake minangka sensasi, lan praktik ngevakuasi penjaga tapel wates Rusia lan petugas pabean saka pos pemeriksaan wis dadi prosedur standar. Anyar. taktik kanggo nglindhungi tapel wates negara. Sawise nglanggar kedaulatan negara mandheg, personel tapel wates bali menyang papan kerjane." ngguyu Lan sampeyan ujar serangan sing ditarget. Iki diarani strategi anyar kanggo nglindhungi wates. Lan supaya kita ora kepeksa nembak kanthi ora sengaja, dumadakan kita terus-terusan lan nonton saka ndhuwur.
    41. 0
      Juli 20 2014
      Wis wayahe, kaya jerapah. Prajurit Ukrainia iki, sing nyerang wilayah Federasi Rusia, wis diwenehi bolos ing donya sabanjure.
    42. 0
      Juli 20 2014
      Ana alesan kanggo nyoba jinis senjata anyar ing kahanan pertempuran nyata.
    43. 0
      Juli 20 2014
      Cukup tembung.. Penguasa kita ora bisa luwih.. Poin dimainake ... Dina iki ana shelling saka checkpoint maneh ... Terus piye???
    44. 0
      Juli 20 2014
      Cukup ngomong, wektune kanggo tumindak!
      Kamulyan kanggo Rusia!
      1. 0
        Juli 20 2014
        Kamulyan kanggo para pahlawan!
    45. Alexander67
      0
      Juli 21 2014
      Kutipan: Tambov Wolf
      Diwiwiti maneh yen ya, yen mung. Kanggo saben tembakan menyang Rusia kudu ana pukulan karo karusakan saka titik pertempuran.. Smudno piye wae.

      Kita kudu ora mung nyandhet, kita kudu nindakake supaya hard kita isi kabeh Kyiv karo coffins. Dadi ing pikirane mung nggawe swara ing arah Rusia, kejang-kejang karo diare getih wiwit. Mungkasi bleating lan nyapu dalan saka kolom kaping lima karo jenggot wedhus. Aja ngguyu, wis wayahe milisi ngatur bantuan normal lan tanpa gangguan kanggo kabeh wong! Iku wis dadi isin kanggo negara.
    46. 0
      Juli 21 2014
      ... maneh - omong kosong sluggish babagan "jawaban sing nyukupi", sing wis nyetel untu ing pinggir - nada apologetic, toleran ... Endi kekuwatan tembung Rusia? Endi martabat panguwasa gedhe ing tembung? Endi mantep niat? ... Eh, Laurel, Laurel...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"