Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ngumumake bukti karya Pertahanan UkroAir ing zona serangan ing Boeing lan pesawat UkroVVS sing diangkat menyang langit nalika dina tragedi.

385
Kepala Direktorat Operasional Utama Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, Letnan Jenderal Andrei Kartapolov, ujar manawa Kementerian Pertahanan Rusia duwe bukti nyata babagan anané lan operasi sistem pertahanan udara Ukraina ing wilayah kasebut. kacilakan Boeing-777 Malaysia. Kartapolov ujar manawa tentara Ukraina nyebar nganti patang divisi sistem pertahanan udara Buk-M1 ing sisih kidul-wétan negara kasebut. Wakil saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia kuotasi Antarane:

Sistem pertahanan udara iki bisa nyerang target ing jarak nganti 35 km lan ing dhuwur nganti 22 km. Napa lan marang sapa sistem pertahanan udara kasebut dipasang? Sawise kabeh, sampeyan ngerti, milisi ora duwe penerbangan. Kita duwe gambar satelit situs pertahanan udara tentara Ukraina sing dipilih ing sisih kidul-wétan negara. Telu gambar pisanan tanggal 14 Juli. Gambar pisanan nuduhake peluncur sistem rudal anti-pesawat Buk ing wilayah 8 km barat laut Luhansk.


Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ngumumake bukti karya Pertahanan UkroAir ing zona serangan ing Boeing lan pesawat UkroVVS sing diangkat menyang langit nalika dina tragedi.


Letnan Jenderal Kartapolov nyatakake yen peluncur mandiri lan kendharaan muatan katon jelas ing gambar kasebut.

Kamentrian Pertahanan Rusia nyebar informasi manawa kabeh pernyataan Kyiv babagan ora ana penerbangan Angkatan Udara Ukraina ing dina tragedi karo pesawat MH-17 iku goroh.

Andrei Kartapolov kuotasi ITAR-TASS:
Pendakian dicathet dening pesawat Angkatan Udara Ukrainia, jarak saka Boeing Malaysia saka 3 nganti 5 km. Iki dikonfirmasi kanthi rekaman video sing ditampa dening pusat pengawasan Rostov. Kita pengin njaluk jawaban kanggo pitakonan, apa tujuan pesawat Ukraina mabur ing rute sipil lan ing tingkat penerbangan sing padha karo Boeing Malaysia.


Data saka pusat pengamatan Rostov: pesawat MH-17 nyimpang saka rute kira-kira 14 km, sing dadi entri menyang wilayah udara ing wilayah sing ana permusuhan aktif. Pesawat penumpang wiwit ilang kacepetan ing jarak 51 km saka tapel wates Rusia. Ing wektu sing padha, Boeing nyoba bali menyang rute tartamtu. Kanggo sawetara menit, montor mabur, kanthi target sing dikenal ing Kyiv, diiringi pesawat militer Angkatan Udara Ukraina.

Penerbangan Boeing 777 sing dipasangake karo pesawat tempur Ukrainia uga diomongake langsung sawise tragedi kasebut dening warga lokal. Wong-wong sing wis biasa sawetara wulan kepungkur kanggo pesawat militer sing mabur ing sirahe, wis sinau krungu swara mesin pesawat militer kanthi kuping.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    385 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      Juli 21 2014
      Kayane ora ana sing bakal ngrungokake Rusia, apa wae bukti "wesi" sing diwenehake. Carrie wis njlentrehake iki kanthi jelas, ujar manawa milisi ngobahake fragmen pesawat lan, umume, nindakake kabeh kanthi ala.
    2. +5
      Juli 21 2014
      Kok JANCOK, kethek ireng amerika, ana pisang kanggo sampeyan, yen anak-anak sampeyan bakal dibom, sampeyan dhewe bakal ndhelik ing kamar mandi nalika sirine njerit, ing endi buktine, ing ngendi alat kontrol teknis, sing paling apik ing donya, sing ireng-bokong ora duwe apa-apa ngomong , ngenteni, ora kabeh gambar kita wis ditampilake lan ora kabeh data, sampeyan bakal entuk saham ing bokong ing mangsa cedhak, sampeyan kurang ajar, COMERTON, paman PO , awan, tsitsik, lan kabeh bajingan Amerika. Ngenteni.
    3. 3vs
      +1
      Juli 21 2014
      Aku wonder yen sederek saka korban bakal ngajukake tuntutan hukum marang Kyiv punks?
    4. +8
      Juli 21 2014
      Kanggo komunikasi karo Kulon, Vladimir Vladimirovich nguwasani Inggris kanthi sampurna)))
    5. wef
      +6
      Juli 21 2014
      Kutipan: Kerzhak
      Kita bakal ngenteni sesuk. Apa sing bakal dikandhakake para terdakwa?


      Ing Washington jam 13. Obama wis ngomong. Pitakonan sing ditimbulake dening Kementerian Pertahanan Rusia ora digatekake. Lagi nyiapake rapat ing PBB. Lan aku ora Care babagan kabeh bantahan.
      [media=http://lifenews.ru/news/137042]

      Kita kudu terus ngenalake informasi sing bisa dipikirake kanthi konsisten.
      1. +3
        Juli 21 2014
        Mangga ngelingake kula nalika Washington nanggepi "biasane" lan ora nggawe alesan lan ngidoni kabeh wong lan kabeh? lan luwih-luwih kanggo kritik marang arahe, amarga pinggiran iku monster ...
    6. +3
      Juli 21 2014
      Luwih becik yen GDP duwe opsi 2, lan uga "kanca" ing jaban rangkah
      dheweke bakal goyangake tabung uji liyane ing ngarepe jagad iki, ujar manawa: "miturut data intelijen Ukraina sing akurat, DPR duwe senjata pemusnah massal, adhedhasar mesin pemotong rumput paling anyar!" Dheweke ora bisa nglirwakake kabeh !!!
      1. +1
        Juli 21 2014
        Opsi kapindho tansah ana ing saham, soko serius ing sadawane punggung bukit....

        Inggih, kanthi serius, saiki mung informasi "sipil" sing diwenehake, lan ing saham ana uga informasi militer, satelit, perang elektronik: interception komunikasi, lan mungkin sing luwih menarik ...

        Kita ngenteni rapat Dewan Keamanan Rusia.
        1. +1
          Juli 22 2014
          Kutipan: VIRUS-007
          Inggih, kanthi serius, saiki mung informasi "sipil" sing diwenehake, lan ing saham ana uga informasi militer, satelit, perang elektronik: interception komunikasi, lan mungkin sing luwih menarik ...

          Vyacheslav Nikonov, politisi, putu saka Molotov, ngandika yen dheweke mikir (lan mung ora mikir) sing Kremlin lan Washington wis ngerti kabeh.
    7. +1
      Juli 21 2014
      Kutipan saka Pilat2009
      Apa kahanan ing zona pertempuran kita ora diawasi?


      Lan siaran ora ditulis?
    8. den pelindung
      0
      Juli 21 2014
      Ya, negara kita, sayangé, njupuk posisi pertahanan ing Ukraina. Dheweke bakal menehi tekanan marang kita saka Kulon ora ketompo, dheweke bakal ngetrapake sawetara sanksi kanthi pretext, sanajan kita ora ngirim pasukan menyang Ukraina. Oligarki kita (warga donya) luwih wedi marang sanksi; wong biasa ora ana sing wedi karo sanksi. Sanksi minangka alasan liya kanggo nguatake kedaulatan ing kabeh bidang kehidupan publik. Lan karo Ukraina, ing mratelakake panemume, kita kudu tumindak luwih decisively. Yen kita ora ngirim pasukan, mula kita kudu mbantu milisi kanthi gaman lan peralatan supaya bisa entuk titik balik sing nemtokake. Yen ora, nalika kita lagi nunggu Gusti Allah pirsa apa, dill bakal numpes malah liyane obyek sipil lan matèni malah luwih tentrem wong Rusia. Ukraina dudu Geyropa, nanging bagean saka Rusia kudu dilawan kanthi luwih tegas.
    9. 0
      Juli 21 2014
      Kutipan saka waf
      ...kudu super pro lan pilot...


      Apa ana akeh sing ana ing jajaran Angkatan Udara Ukrainia?
    10. +1
      Juli 21 2014
      Kutipan: Roman 1977
      Wong lanang, mandheg ngomong babagan Su-25. Kanggo pertahanan diri lan pertempuran nglawan helikopter, pesawat serangan Su-25 dilengkapi rong rudal sing dipandu R-60 jarak cendhak kanthi kepala homing inframerah. Ing wektu sing padha, ing elevasi udakara 12 km, cedhak permukaan bumi, jarak kasebut mudhun meh kaping telu.
      Kajaba iku, langit-langit praktis saka Su-25 yaiku 7000 meter, lan Boeing dadi 10,5 km, banjur mudhun dadi 10. Ing wektu sing padha, nimbang kekurangan radar ing Su-25, yaiku. iku mung bisa nuding ing Boeing saka radar basis lemah, lan banjur ing ngendi rekaman rembugan karo pusat kontrol. Pranyata dadi gambar becik: Su-25 ditemokake dening Boeing kanthi kacepetan maksimal, munggah nganti dhuwur 7 km lan ngeculake R-60, kanthi bobot warhead 3-3,5 kg (gumantung saka modifikasi). , sing cukup kanggo pesawat kasebut, sanajan kasus kasebut dicathet nalika jet tempur R -60 sing rusak bali menyang pangkalan.

      Aku dudu spesialis pertahanan udara - aja mbuwang bangkekan.
      Pitakonanku sing sepisanan yaiku - kenapa kabeh wong mikir yen iku SU-25? Apa dheweke duwe ESR khusus? Pitakonan kasebut ora retorika. Kepiye carane njamin beban tekanan atmosfer sing bisa ditampa kanggo awak pilot Su-25 ing dhuwur 10000 meter? Minangka kanggo R-60. Sampeyan nulis manawa radius kasebut suda ing papan sing dhuwur - aku ora mikir. Nduwe mesin sing padha karo RPG. Mungkin efficiency mung rudders aerodinamis, yen ana, sudo, lan iku ora kasunyatan sing sudo. Dina iku cuacane apik, Boeing bisa dideleng sanajan saka lemah. Ukrov wis akeh radar - ora ana masalah nuntun pesawat miturut printah saka lemah, nanging punika Su-25 karo kacepetan maksimum 950 km / h lan temenan ora cedhak lemah, nanging ing dhuwur saka bab 5000-7000 meter, sanajan kanthi beban tempur normal. Secara teoritis, sampeyan bisa nembak Boeing nggunakake Su-25 nggunakake R-60. Pitakonan liyane - kenapa nggunakake yen Ukrainians duwe Su-27 lan MiG-29?
      1. 0
        Juli 22 2014
        Aku sing Rusia duwe sawetara bahan liyane, contone interceptions radio. Pejuang (MiG-29 lan Su-27) bakal katon luwih logis tinimbang Su-25, nanging malah nggunakake kemampuan sebutan target eksternal saka radar basis lemah. Lan Su-25 malah ora duwe radar onboard, ora kaya MiG-29 lan Su-27, lan rembugan antarane pilot lan layanan darat cetha ana ing alam.
        1. 0
          Juli 22 2014
          Nak, bukak UkroPravda utawa Censor.net. Ing kono sampeyan duweke. Aja ngrusak gelombang udara.
    11. +1
      Juli 21 2014
      Miturut cara, ana bolongan - yen Ukrainia ngganggu investigasi bencana kasebut, mula kita bisa mikir babagan njamin blokade wilayah kasebut lan ngontrol kanthi bantuan Angkatan Bersenjata lan, yen ora nindakake iki, mula. paling ora ngekstrak dividen politik saka keengganan ing Kulon lan Ukraina kanggo nindakake operasi kanggo mblokir situs kacilakan pesawat kasebut supaya bisa ngumpulake bukti lan nyelidiki tragedi kasebut kanthi bener.
    12. +1
      Juli 21 2014
      Ing endi asu sing ditresnani? Utawa sampeyan ilang kunci kantor kanthi otak sampeyan? Dheweke cokotan kuku lan gugup mikir yen aku bisa ngomong babagan Su-25 ...
    13. 0
      Juli 21 2014
      Muncul ing Vesna banjur ilang; link kasebut ora ana ing kaca utama -
      http://rusvesna.su/news/1405965910
    14. +2
      Juli 21 2014
      Ing sensor, wong bodho tartamtu kanthi jeneng Gal wis ngirim panemuan 100500 kaping yen ora ana troli ing Komsomolsk. Dheweke ndeleng troli ing video palsu Avakov babagan transportasi Buk. kidang ora sok dong mirsani sing kita ngomong bab Krasnoarmeysk, ngendi ana trolleybuses. Umumé, sensor katon kaya video "Kanggo alangi. Versi Ukrainia. ")))
    15. LeShiy62
      +2
      Juli 21 2014
      Briefing iki kudune dianakake telung nganti limang jam sawise bencana. Lan koyo Staff Umum alon-alon.
    16. Sandhi
      +1
      Juli 21 2014
      Alasan lan cetha - iku sing perlu. Yen iki nyebar ing media asing, Amerika Serikat ora bakal bisa ndhelikake data kontrol obyektif; masyarakat bakal nuntut fakta saka studio kasebut.
    17. s1n7t
      0
      Juli 21 2014
      Preduli saka bilai. Wiwitan GOU minangka otak tentara (lan dudu menteri utawa Putin). Yagene dheweke diremehake kanthi ringkes iki? Utawa dheweke dhewe - kanggo PR? Omong kosong terus. Ana "kepala ngomong"!
    18. 0
      Juli 21 2014
      Ukraina ora perlu bebener, iku wareg karo histeria ing masalah iki, adhedhasar versi lan asumsi. Turchynov wis dijaluk Amerika Serikat kanggo nyedhiyani senjata-dhuwur tliti, Departemen Luar Negeri AS ing maca pisanan diadopsi draf resolusi ing ngenali Ukraina minangka negara loropaken, kang entails kabeh jalaran, saka panentu senjata kanggo mbukak ngarsane bersenjata. plus inisiatif saka Ukraina Presiden Poroshenko kanggo ngenali DPR lan LPR organisasi teroris, kang nyedhiyani Amerika Serikat karo latar tambahan kanggo nyedhiyani senjata lan specialists kanggo nglawan "terorisme donya" ing wong sing ora setuju karo junta Kyiv. Wektu lan histeria ing bagean EU, USA lan London, ing kasus iki wektu muter tanggung ing Ukraina.
    19. +2
      Juli 21 2014
      recourse hmm... apa sing bakal dicritakake Psaka? Nyuwun
    20. 0
      Juli 21 2014
      10 pitakonan menyang junta saka Kementerian Pertahanan Rusia. Kanca-kanca Kementerian Pertahanan Rusia, apa sampeyan ora duwe pikiran? Apa 10 pitakonan? marang sapa? Wong sing wis didiagnosis dibilisme wiwit cilik? Apa ana akeh banget pitakonan? ngguyu
      1. +6
        Juli 22 2014
        Kutipan: Victor-M
        ? marang sapa? Wong sing wis didiagnosis wiwit cilik

        pitakonan padha ora takon kanggo wong-wong mau. ora ana gunane. pitakon marang wong liya. lan iki mung wangun kuwi. sing kudu dirungokake
        1. +1
          Juli 22 2014
          Iku misale jek sing kita uga wis cukup saka TK kene. lol
    21. +2
      Juli 22 2014
      Pitakonan:
      1) Takon apa konferensi pers dianakake telat lan ora langsung?
      2) Napa dheweke ora ujar manawa Sushka nembak Boeing?
      3) Apa pitakonan khusus sing durung dijawab?
      4) Apa sebabe informasi mung saka saluran "tentrem"?
      5) Kenapa Putin nelpon kepala negara (nanging ora pin.dos.ami)?
      6) ICAO kudu mriksa bencana iki, kenapa?
      7) Yagene Kyiv njupuk wektu suwe kanggo "ngatur" tekane para ahli?

      Jawaban:
      1) Nyiyapake materi ora dadi masalah, nanging kudu njupuk versi sing paling penting, kayata panggunaan Buk lan iku duweke kita ...
      2) Kaya sing wis dibahas ing forum, mbok menawa Sushka mung pilihan B, sawise Buk kenek (utawa luput), dheweke rampung (diasuransiake)
      (Ana versi sing ana ing kene yen Ukrainia murub ing pusat kontrol milisi, nanging kok telat? lan ora sawise lepas landas? sensor kanca-utawa-musuh mati)
      3) Pitakonan luwih gampang, lan cobanen mbantah! Kita bakal nginstal sing anyar, yen kita nanggapi awake dhewe, efek kasebut bakal ilang, nanging bisa uga ora?
      4) Kaping pisanan, kita mbukak sandiworo, nomer loro, saluran militer minangka kertu trump (foto saka lelungan, intersepsi perang elektronik)
      5) Ana luwih saka cukup versi kene, nanging aku bakal nyoba. Mbok dheweke ngilingake soko ... apa khusus ngancam escalation luwih saka konflik, utawa introduksi saka pasukan (spin.dosam iki salah siji neraka bab lan kita kudu iku ..)
      6) Supaya mengko kabeh ora ngomong babagan manipulasi data saka kothak ireng ing sisih kita (aku maca yen dheweke wis pengin "Transfer" menyang MAK, ternyata ana spesialis lan peralatan sing paling apik)
      7) Wektu sing dibutuhake kanggo "pencet" Rusia kanthi bantuan "kawulo demokratis saka media", banjur kaya, uga, kedadeyan, dheweke nggawe kesalahan ...


      Aja kenek banget ... Nanging aku uga ora wedi kritik ... Sapa sing bakal nambah apa?
      1. 0
        Juli 22 2014
        1) bahan lan fakta sing disuarakake dening pihak Rusia ora ngomong apa-apa, mung nuwuhake rejeki lan versi;
        2) eksotis banget kanggo nggunakake pesawat serangan (utamane bomber) kanggo numpes target dhuwur kaya B-777. Mulane, Rusia dhewe ora pracaya iki, sanajan padha nyuwara versi;
        3)
        4) data lengkap "militer" saka satelit, radar lan stasiun RTR. Lan iku ora kabeh.
        5) x.z.
        6) ICAO minangka kantor internasional. Bakal ana wakil Rusia lan wakil saka negara-negara sing ramah. Iki migunani kanggo Rusia.
        7) Kyiv ora duwe bisnis ing kene ... Saenipun, wakil saka Ukraina kudu nyelidiki, nanging wilayah kasebut ana ing kontrol milisi, lan dheweke ora ngidini dheweke mlebu. Nganti kita teka, nganti kita setuju karo pemberontak ... Kabeh lumaku cukup cepet.
        IMHO.
        1. 0
          Juli 22 2014
          Sampeyan lan aku duwe "tingkat beda" informasi, lan aku ora arep nggedhekake kabeh informasi; ana akeh informasi ing thread iki ngrembug masalah iki. Mulane aku nyoba ngringkes kanthi ringkes ...

          Aku njaluk sampeyan maca maneh ing 1,2,3.
          Sampeyan ora duwe fakta, mung bantahan, utamane babagan: "Mulane wong Rusia dhewe ora ngandel babagan iki, sanajan dheweke ngucapake versi."
          Sampeyan uga bisa nemokake informasi babagan karakteristik kinerja Sushki lan rudal udara-ke-udara ing situs web. Iki teknis bisa (Ukrov uga duwe pitakonan?), Apa saranake? pitakonan liyane ...

          4) Baleni maneh, informasi kasebut mung saka sumber penerbangan sipil!
          6) Babagan kasunyatan manawa iki minangka perusahaan internasional, iki bisa dingerteni ... nanging kasunyatan manawa ahli Rusia "tansah" melu investigasi, mula ora, aku nandhang undhangan. partai utawa ICAO ...
          http://www.icao.int/Meetings/a38/Documents/Resolutions/a38_res_prov_ru.pdf

          7) Kyiv isih kaya biasane ing kene! Pindai media manca (Ukropov), miturut informasi saka Kyiv dikandhakake yen milisi ora menehi go-ahead lan dheweke (Ukrainians) ora bisa njamin keamanan! Iku padha karo awak lan kothak ireng, lan umume Kyiv ora ngerti apa lan carane ...
    22. 0
      Juli 22 2014
      Kanggo spesialis, informasi iki tegese, nanging kanggo wong biasa ing Eropa / AS, kabeh iki minangka alesan saka Moskow, panyebabe wis diidentifikasi, banjur dhukungan media, banjur sanksi anyar.
      1. 0
        Juli 22 2014
        Kutipan: Victorio
        Kanggo spesialis, informasi iki tegese, nanging kanggo wong biasa ing Eropa / AS, kabeh iki minangka alesan saka Moskow, panyebabe wis diidentifikasi, banjur dhukungan media, banjur sanksi anyar.

        Saran panjenengan?
    23. Komentar wis dibusak.
    24. +3
      Juli 22 2014
      Kamentrian Pertahanan Ukraina nyediakake gambar satelit sing mbuktekake manawa sing disalahake yaiku Putin V.V.

      PS Padha digambar dening kabeh Staff. Avakov mewarnai, Lyashko slobbering ing potlot.
    25. 0
      Juli 22 2014
      Quote: colorado
      dina iki kita weruh apa jenis pasuryan Putin nalika pidato, aku durung nate ndeleng dheweke kaya iki, pungkasane dheweke ngerti yen dheweke bisa dicekik, wektune nyepetake kanggo mateni kabeh pengkhianat lan mandheg mbayar pajeg kanggo Amerika ing wujud emas

      wah, akeh empedu. Apa "choker" wis tuwuh durung? Kiriman kanthi tujuan nelpon perang utawa ngremehake kepala negara Rusia ing mripate dhewe?
    26. 0
      Juli 22 2014
      Aku mikir yen saiki Amerika Ukrainia bakal nindakake perkara sing nggegirisi kanggo ngalihake kabeh perhatian saka Boeing.
    27. 0
      Juli 22 2014
      Yen Poroshenko lan Co menang perang iki, mula ora bakal ana bebener babagan Boeing. Bukti "ing lemah" bakal dirusak. Amerika bakal menengake topik Walanda, Malaysia lan liya-liyane kanthi ganti rugi lan pilihan rahasia. Lan kabeh "asu" bakal terus disalahake ing Rusia.

      Mung kamenangan Novorossiya bakal menehi paling ora sawetara kesempatan kanggo njaluk culprits nyata saka matine Boeing. Lan padha tanggung jawab kanggo matine warga sipil ing shelling.
    28. 0
      Juli 22 2014
      Kaya sing dicritakake ing crita bocah-bocah Dragunsky, "Rahasia tansah dadi cetha!"
    29. 0
      Juli 22 2014
      Aku langsung ngandika sing paling kamungkinan dijupuk mudhun dening fighter. Hakim dhewe: 16 pesawat iki persis lintasan padha, lan ing panggonan kang dijupuk mudhun dina sabanjuré, pesawat bali menyang rute biasanipun, kidul Donbass. Paling kamungkinan beech dijupuk 16, nanging ora kejawab. Esuke, 17 Juli, pesawat malih ngganti rute biasanipun, kang mabur nganti 15 Juni, lan ing panggonan kang bali menyang rute biasanipun 16, ditembak mudhun. Paling kamungkinan padha dibukak beech maneh, nanging ora kenek, nanging pesawat Malaysia wis mabur fighter dill, lan rampung mati pesawat apes. Ing kene penting kanggo ndeleng apa sing kedadeyan ing jagad iki 16. Lan ana penandatanganan dokumen dening negara BRICS, serangan teroris disiapake kanggo acara iki. Iku ora bisa maneh kanggo wektu tundha serangan teroris, amarga ora bakal duwe efek sing dipengini, supaya padha dijupuk mudhun karo fighter, amarga padha paling kamungkinan ora kejawab beech lan 17 banget. Umumé, layanan khusus lan wong bodho Amérika makarya kanthi clumsily sing bisa uga ana ing bebaya bakal kapapar. Malah kita ora perlu iki, lan kita paling kamungkinan tumindak kasebut kanthi teliti, ngidini Amerika kanggo nutupi trek sing. Iku menarik sing bakal digawe "korban", Aku nang ing Kolamoisky, iku wis kapitunan lengkap, Amerika paling kamungkinan bakal matèni wong pisanan. Senajan ... yen kita salah ngitung nang endi wae, mesthine Amerika bakal "nggabungake" milisi.
      1. 0
        Juli 22 2014
        Bukak saka Bukov mesthi katon langsung.
    30. +1
      Juli 22 2014
      Informasi babagan Boeing sing ambruk wis ilang saka situs web Ukrop.
    31. Kostya-pejalan kaki
      0
      Juli 22 2014
      Menarik, yen Staf Umum mikir babagan masalah sponsor saka macem-macem tim olahraga dening perusahaan sing ora bisa dingerteni, kayata tim bal-balan nasional Rusia, bisa uga iki ora mung mimpin tim kita kanggo menang Piala Dunia, nanging uga bakal nggawe. aktivitas loro counter lan manca Intelligence luwih efektif contone SMERSH.

      Aku wonder apa merek bakal submariners saka L-3, kang klelep Goy karo 7000 ing Papan, milih? Kerugian paling gedhe saka Kriegsmarine kanggo Nazi Jerman. Neraka utawa TA S? utawa, contone, "Ing Armor karo logo saka" akustik majeng "kapal selam?

      Babagan L-3, aku maca saka artikel Wikipedia babagan rumah sakit ngambang "Armenia" sing dicemplungake dening Hennekel 111.

      Sapa sing kudu dipercaya?
      1. 0
        Juli 22 2014
        Kutipan: Kostya-pedestrian
        Sapa sing kudu dipercaya?

        Peta _
    32. Buch
      0
      Juli 22 2014
      Wit cemara... Opo menurutmu iku masalah pipa???

      "Sawise pamrentah Walanda menehi tanggapan resmi babagan panyuwunan supaya para ahli Walanda mimpin komisi kanggo nyelidiki kahanan kacilakan pesawat kasebut, perekam penerbangan bakal dipasrahake menyang Biro Investigasi Inggris kanggo dekripsi.
      Cetha yen investigasi ora bakal bener. Sapa wae bakal ngapusi data. Kepiye kothak ireng bisa diwenehake menyang Inggris kanggo wong-wong sing pengin nyalahake Rusia!? Iki opo toh...
    33. Kostya-pejalan kaki
      -1
      Juli 22 2014
      Apa sing ora didokumentasikan, nanging isih menarik yen sampeyan mikir babagan dekoding, yaiku leviathan "General von Steuben" sing dicelupake karo ES-15 sing misuwur ing sangisore komando Comrade. Marinescu, meh kaya Fiat F-15. Ing kene sampeyan bisa ngetung markas kabeh kiamat. Minangka Petrosyan megah ngandika: -oooooooo!????

      - w=6 b=6 2 yen, siji kutha Jerman, liyane den. Unit Jepang. Nanging carane ngetung enem katelu? Ana perusahaan Karl Seitz ing kutha Jena, nanging aku dudu spesialis optik. Ing tanggal 2, mesin telusur mung ngasilake kamp kanggo tawanan perang Camp Fünfeichen, sing ing taun 1944 diganti jeneng saka Oflag II-E dadi Oflag-67. Kanggo ngetung iki, paling kamungkinan, kita kudu ndherek matématikawan kaliber kaya matématikawan kita saka sekolah No.. 52 ing dalan. Kizhevatova - dheweke bisa ngomong babagan layanan ing tentara kanggo rong pelajaran, lan sawise pelajaran, dheweke ninggalake kelas kanggo rong pelajaran kanggo matématika. Ngomong-ngomong, jenenge dudu Bill Gates, nanging jenenge "kotak" sing lucu. Miturut cara, padha nembak marang sapisan lan kenek diplomat. Bener apa ora, apa sing diomongake?

      Dentis...Ay Bolita urgently! Utawa apa sampeyan ora krungu babagan militer ... hukum Murphy? Booth jancok ing tutuk.
    34. 0
      Juli 22 2014
      Pranyata pesawat dill rampung saka Boeing supaya sing terakhir ora bisa dirungokake ing radio utawa dirungokake sethithik?
    35. 0
      Juli 22 2014
      Aku tau njabat, ing taun 1986-1988, ing organisasi sing pancene aku ajeni... Iki jenenge Tentara Soviet. Dheweke njabat ing pengintaian artileri lan unit kontrol geni saka pasukan rudal Angkatan Darat ... Singkat, ing pertahanan udara militer. Dheweke nyedhiyakake tutup udara kanggo Tentara Baku kaping 4 saka Distrik Militer Transkaukasia Banner Merah. Aku ngladeni kanthi normal. Nanging nalika "Banderaites" pratelan sing padha kejiret "spotters geni Rusia" sing "mbenerake geni saka unit rudal anti-pesawat" ... Iki ngluwihi pangerten. Tembung "wong bodho" minangka "paling alus" sing cocog karo karakteristik panguwasa Bandera modern. Tingkat intelijene banget sithik, lan tingkat gething lan angkara marang kita dhuwur banget. Dadi, mungkin wektune kanggo mindhah dheweke adoh saka wates kita? Aku ora bakal "syirik" melu permusuhan ... Yen Tanah Air nganggep perlu ... Aku tansah siyap!
    36. 0
      Juli 22 2014
      Ya, paling ora satus ewu limang atus persen bukti. Ora ana wong liya kajaba panguwasa lan Rusia sing ngerti babagan iki. Apa dheweke nggawe provokasi iki supaya mengko bisa mbukak sing nakal? Ora, kanggo nemtokake pelaku menyang Federasi Rusia
    37. 0
      Juli 22 2014
      Bakal luwih akurat yen dheweke ngerti sapa sing nembak Boeing luwih apik tinimbang kita!
    38. +1
      Juli 23 2014
      Versi liyane sing ora ana sing mbahas.
      .
      Apa pesawat serang Ukrop SU-25 bisa mabur liwat Boeing supaya ambruk ing udhara?

      Spesialis, ngendi sampeyan?????
      1. 0
        Juli 23 2014
        Kutipan: Alex20042004
        Spesialis, ngendi sampeyan?????

        Spesialis koma sawise maca pitakonan sampeyan.
        belay
      2. 0
        Juli 23 2014
        Kutipan: Alex20042004
        mabur liwat

        Banjur bakal ana, adhedhasar versi 7 + 8, wadhah karo peralatan kanggo koreksi lan relaying.
        7. Ketik printah palsu ing lemah menyang fly-by-wire (sistem remot kontrol listrik - EDSU) lan / utawa FMS (sistem kontrol otomatis), kang bakal mimpin kanggo karusakan dijamin pesawat.
        8. Ketik printah padha kanggo karusakan mbatalake, nggunakake saluran saka satelit utawa lemah.
        http://oko-planet.su/politik/politikday/249584-reys-mh17-esli-padaet-boing-znach
        it-eto-komu-nibud-nuzhno.html
    39. 0
      Juli 23 2014
      Kutipan saka Dazdranagon
      Kutipan: SS68SS
      Saksi mata uga ngomong babagan penerbangan Boeing-777 kanthi "pasangan" karo pesawat tempur Ukrainia sanalika sawise tragedi kasebut.
      - ing dhuwur kuwi, ana sethitik kanggo ndeleng! Utamane yen sampeyan ora ndeleng kanthi teliti! hi


      Saiki, kaya sing dicritakake, dheweke ndeleng kabeh sing ana.
    40. +1
      Juli 23 2014


      eseman Kepiye Yankees durung njupuk iki minangka bukti?
      1. 0
        Juli 23 2014
        Kutipan saka Matthew
        Kepiye Yankees durung njupuk iki minangka bukti?

        Sampeyan bener Ukrainia!
        Kirimake ing sensor, sanajan iki bakal nyebabake ambruk situs kasebut, luwih becik Avakov bakal nerbitake kanggo publisitas!
      2. +1
        Juli 23 2014
        Sijine sandhangan loro-lorone)))) Swara banget padha))))
        Matur nuwun, kita seneng-seneng)))
        1. 0
          Juli 23 2014
          Kutipan: Dalmatia
          Sijine sandhangan loro-lorone)))) Swara banget padha))))

          Swara VVP, klip saka pidato, mung.
    41. 0
      Juli 23 2014
      Ayo, sejuta views ing YouTube, iku palsu, sing bakal pracaya, sanajan sampeyan bisa uga bener, yen aku salah, aku njaluk ngapura, supaya moderator mbusak.
      1. 0
        Juli 23 2014
        Kutipan saka Matthew
        iki palsu

        Sampeyan ngerti iki, aku ngerti dhewe, lan kanggo SBU, bisa uga minangka basis bukti!
        Yen ana, iku guyon lucu, nanging ora adoh saka urip.
        Kutipan saka Matthew
        Menawi lepat nyuwun pangapunten, mugi moderator ngapus.

        Uh-uh, ora lucu.
        ombenan
      2. 0
        Juli 23 2014
        Apa sampeyan nginstal dhewe utawa nemokake ing endi wae?
        1. 0
          Juli 23 2014
          Kutipan: Dalmatia
          ketemu nang endi wae?

          Hmm _
          http://www.youtube.com/watch?v=JNoVfyAywlQ

          Saka komentar nganti video _
          Oleksiy Shkilko 10 jam kepungkur
          Checkmate, jaket quilted !!! Kamulyan kanggo Ukraina !!
          Aku mikir rekaman iki wis ana ing Departemen Luar Negeri PBB
    42. +1
      Juli 23 2014
      Ya, aku ngerti yen ora lucu, nanging sampeyan ndeleng apa sing ditindakake para sundel.
      ombenan
      1. 0
        Juli 23 2014
        Kutipan saka Matthew
        nanging sampeyan ndeleng apa sing ditindakake para sundel.

        Iki babagan video?
        Dadi dheweke minangka ejekan murni saka video sing dikirim dening SBU.
        Tuladhane _


        Minangka kanggo apa padha nindakake, tenan pindhah menyang
        Censor.NET minangka forum politik. Diskusi babagan acara paling anyar ing urip Ukraina. Ayo gabung karo komunitas kita.
        lan maca apa sing ditulis ing kono.
    43. 0
      Juli 24 2014
      Ya, lan saiki Merkel tempek lawas wani ngaku yen Rusia ora mbantu kanggo neliti kacilakan.
    44. 0
      Juli 24 2014
      Sapa sing bakal mangu-mangu yen pungkasane tragedi iki menyang AS. pitungan kaya-kaya pilihan menang-menang: pesawat ditembak mudhun dening Ukraina bakal tiba ing tlatah DPR - milisi kudu disalahake, utamané amarga padha entuk peluncur Buk (kartrid tanpa bedhil); tiba ing tlatah Federasi Rusia - Rusia kudu nyalahke, padha luwih cenderung ngetung ing pilihan kaloro, logis pracaya iku (maskapai penerbangan) isih bakal mabur kanggo sawetara wektu, pesawat Ukrainia diasuransiake karo Buks utawa malah murub meriam ( investigasi bakal nuduhake), satelit AS ngontrol kahanan kasebut. Amerika Serikat ngandelake opsi win-win sing padha ing kasus pesawat Korea Selatan: yen ora nembak, kita bakal mbukak sistem pertahanan udara USSR; yen ditembak mudhun, kita bakal wara-wara iku kekaisaran ala. Malah perang donya pisanan lan kaloro diatur dening Amerika Serikat, aku bakal ngomong luwih elegan. Saiki ayo ora ngadeg ing upacara: apa malah 3 ewu Amerika snickering - warga dhewe - yen ing tangan liyane ana kesempatan kanggo nggunakake pasukan ing endi wae ing donya, utamané ing ngendi ana cadangan lenga. Sampeyan duwe 11 September Sampeyan duwe provokasi Sarajevo-diatur karo shelling saka pasar - sampeyan duwe bombing saka Yugoslavia karo prasasti ing bom kanggo Ortodoks: Happy Paskah A serangan kimia ing Suriah dening militan, lan padha nguripake kabeh watara. ing Assad. Iki mung sing ketok kanggo kabeh donya. Sinisme marang urip kekaisaran nyata saka pepeteng lan setan ora ngerti wates
    45. -Z-
      -Z-
      0
      Juli 24 2014
      WASHINGTON, 24 Juli - RIA Novosti. Amerika Serikat bisa uga ngeculake intelijen tambahan babagan kacilakan pesawat ing Ukraina, Sekretaris Pers Presiden AS Josh Earnest marang wartawan.

      "Komunitas intelijen ing proses ngeculake informasi luwih akeh," ujare Earnest.

      Minggu iki, Amerika Serikat ngetokake intelijen babagan kacilakan montor mabur, sing diduga nuduhake yen Boeing 777 Malaysia Airlines bisa uga ditembak dening pejuang pemberontak nggunakake sistem pertahanan udara Buk. Ing wektu sing padha, pejabat intelijen Amerika ujar manawa dheweke ora duwe informasi sing akurat babagan sapa sing nembak pesawat kasebut. Dheweke uga ujar manawa ora ana bukti keterlibatan Rusia ing kedadeyan kasebut, sanajan dheweke mbaleni tuduhan sing ditolak dening Moskow yen senjata Rusia diwenehake menyang milisi. Kajaba iku, layanan intelijen AS nganggep versi yen pesawat kasebut bisa ditembak mudhun dening militer Ukraina utawa pesawat Su-25 Angkatan Udara Ukraina ora bisa dipercaya.
    46. 0
      Juli 24 2014
      Rudal jarak cendhak R-60 kanthi sirah homing termal dirancang kanggo numpes pesawat berawak sing bisa maneuver banget lan sistem pengintaian udara tanpa awak ing pertempuran udara cedhak ing jarak visual.
      Range peluncuran, km:
      - ing dhuwur kurang 0.25-1.5
      - ing dhuwur 0.50-8
      Kacepetan penerbangan roket 2.5-3M
      Wektu penerbangan sing dikontrol, wiwit 23
    47. ..Dmitry..
      0
      Juli 24 2014
      Dikirim dening Khattab Ndeleng kirim
      Bengi iki, sawise obrolan telpon karo Presiden Amerika Serikat, Presiden Ukraina Pyotr Alekseevich Poroshenko nyoba nglalu.
      Thanks kanggo tumindak sing jelas lan pas wektune saka layanan keamanan presiden, kalebu mantan karyawan karir layanan intelijen AS, pati pimpinan Ukrainia dicegah.
      Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Andrei Parubiy nglaporake iki menyang sumber anonim esuk iki.
      Mesthine, kepala Gedung Putih nyatakake marang kanca Ukraina sawetara keluhan babagan operasi gagal karo Boeing Malaysia, sing ambruk sèket kilometer luwih awal tinimbang titik sing ditemtokake.


      Источник - http://fkiev.com/boeing-777-a-30639-10/#ixzz38NGz49UJ
      ngguyu
    48. Andres
      0
      Juli 24 2014
      Tuan-tuan, kanggo perhatian sampeyan materi sing menarik babagan kabeh bukti kacilakan Boeing saiki. Punika logika lan kesalahane sawetara ahli. Pendapat sampeyan?
      http://uainfo.org/yandex/362284-chto-boing-delal-nad-zonoy-boevyh-deystviy.html

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"