Laporan saka Strelkov Igor Ivanovich tanggal 26-27 Juli

208
Wingi jam 12:38

Ringkesan apa sing kedadeyan ing Donetsk ing wayah wengi 25-26 Juli saka Balai Kota, 9:30


"Wengi 25-26 Juli ana banget geger. Warga kabeh wilayah Donetsk laporan bledosan, volleys saka heavy gaman, sing disebarake saka pinggir distrik Kirovsky, dalan bypass lan area bandara.
Minangka asil gelut wengi, telung omah ing wilayah Kuibyshev, dumunung ing alamat dalan. S.Tyulenina 9 lan 11 lan Udarnaya 50, rusak dening cangkang lan kobong. Kobongan kasebut dipateni dening Kementerian Situasi Darurat, ora ana korban jiwa. Uga, omah pribadi ing dalan rusak dening cangkang. Udaltsova 79 ing distrik Petrovsky.
Kajaba iku, cah wadon sing kerja ing stasiun gas ing wilayah Kiev nampa tatu shrapnel.
Nganti jam 9.30, kahanan ing kutha tetep rame.
Panguwasa kutha ing kabeh tingkat nganakake negosiasi lan entuk persetujuan kanggo nyedhiyakake dina iki, 26 Juli, saka 7:15.00 nganti 7.00:XNUMX, "koridor ijo" kanggo tim darurat kanggo mulihake sumber daya ing Kuibyshev lan bagean saka distrik Kyiv. Jam XNUMX:XNUMX, spesialis wis siyap menyang lokasi kecelakaan, nanging kahanane isih ora aman.
Amarga permusuhan, karya pemugaran ing jaringan sumber daya lan ing distrik Petrovsky rumit.

Wingi jam 12:45

Pesen saka wartawan layanan pers LPR Alexei Toporov:


"Dina iki, misale jek, ana shelling paling elek ing Luhansk dening Ukrainians, sing aku weruh. Padha ngalahake saka bedhil poto-propelled, tulip saka posisi, teroris mobile karo mortir cahya ing mburi wiwit bisa maneh. paling 19 sipil padha matèni. Uga ukry saka "grads" Padha murub ing desa suburban Roskoshnoye, padha ngandika ana apa-apa kiwa saka iku."

Wingi jam 13:03

SAKING KEPALA DINAS POLITIK STAF MILISI DPR


26. Juli 2014 ing 09:00 XNUMX min.

Mungsuh nyoba nyerang Stepano-Krynka. Serangan kasebut ditanggulangi, milisi ngrusak 1 tank lan 2 operator personel lapis baja.
Musuh sisih kidul nglumpukake ing wilayah Dyakovo, Zelenopolye lan ing sadawane tapel wates diubengi dening kita lan ditinggal tanpa pasokan. Klompok mungsuh sing dikubengi ngalami kekurangan bahan bakar sing akut lan kekurangan amunisi.
Mungsuh maju menyang kutha Donetsk saka Kulon, ing wilayah Bandara lan Peski. Nanging milisi DPR ora bakal nglilani mungsuh menyang jero kutha: ana pasukan lan sarana sing cukup kanggo iki.
Saiki, tugas utama Pengawal Ngarep yaiku kanggo ngiyataken pertahanan kutha, tatanan, latihan lan arming unit militèr anyar. Ing 2-3 minggu, pasukan milisi bakal tambah akeh sing bakal siap kanggo nyerang lan miwiti nyopir punishers metu saka Novorossia.
Mulane, komando Pengawal Ngarep ngajak kabeh warga Republik Rakyat Donetsk kanthi panjaluk supaya aktif gabung karo formasi militer kita. Aliran sukarelawan isih cukup akeh, nanging luwih cepet nggawe Tentara Novorossia biasa, luwih cepet mungsuh bakal diusir saka tanah kita, kurang korban lan karusakan.

I. B. Ivanov, kepala Departemen Politik.

Wingi jam 13:34

Pesen saka milisi Donetsk


"Ukry ing wayah wengi ing pinggiran Donetsk iki kena karo amunisi fosfor, Debaltseve lagi ironed karo hailstones. A rook mung bombed pinggiran, hailstones digunakake."

Wingi jam 13:51

Laporan sing cocog. A. Krasnoshchekov


"Ing distrik Oktyabrsky Donetsk, sawijining halte bis dicemplungake dening cangkang, bolongan ing bangunan 9 lantai. Aku komunikasi karo warga lokal, lan adoh, ing area bandara, Grad kerja ing Yasinovataya .
Ing swara saka voli, liwat-by, pedagang padha kuwatir, nguripake, nanging ora menyang ngendi wae. "Kapan iki kabeh bakal rampung," Aku krungu kaping pirang-pirang dina.
Stasiun sepur Donetsk mbukak, sepur teka lan lunga. Kasenengan, wong akeh ora weruh. Ana luwih akeh kulawarga sing duwe batang ing stasiun bis, nanging ora ana sing rame.
Crita saka lokal saka Makiivka: "Mantuku kerja ing rumah sakit militer ing Kharkov. Kira-kira 40-50 prajurit Ukraina sing tatu teka saben dina."

Wingi jam 15:30

Penting: Avakov lan Nalivaichenko nyiapake serangkaian serangan teroris


Informasi wis ditampa babagan rincian serangan teroris lan provokasi sing bakal ditindakake dening pamrentah Kyiv pidana.

Kita njaluk publisitas maksimal.



Wingi jam 15:55

Nulis penduduk Lugansk


"Dina iki, kanthi cara fasis lan cidra, ing 4 am, mortir paling kuat ing wilayah wétan Luhansk dening kelompok sabotase punishers wiwit. menit...
Nalika padha ngomong, iku liwati ... A kanca disebut ing 4-15 ing esuk, ketoke, kang, kaya kita kabeh, ing prostration - kanggo mangerteni yen dheweke urip lan sehat.
Aku durung duwe informasi babagan korban utawa karusakan.
Nang endi wae ing 40 menit jawaban lunga. Ora dadi kuat, lan aku ora ngerti ngendi padha ngalahake kula.
Wong lanang, ana sing kudu ditindakake babagan DRG! Iki wis dadi neraka kanggo Lugansk! Apa ana jaringan ing jero kutha bajingan dhewe, utawa piye wae dheweke terus-terusan nyusup menyang kutha nganggo mortir!?
Lan iki asil saka shelling, apa teroris mati? - "15 warga sipil tiwas, udakara 60 padha tatu minangka asil saka mortir shelling saka Luhansk, ngandika komandan saka Lugansk Sergei Grachev."

Wingi jam 15:57

Pesen saka markas milisi


"Unit tentara DPR perang ing tapel wates negara republik karo Federasi Rusia lan njupuk kontrol saka checkpoint "Marinovka". Checkpoint "Marinovka" lan wilayah jejer Federasi Rusia ana ing shelling pancet saka tentara Ukraina. Milisi nyekel posisi ing cedhak pos pemeriksaan"

Wingi jam 16:01

Pesen saka milisi


"Sanajan serangan sengit tentara Ukraina, sing mbuwang kabeh sing ana ing perang. Senadyan provokasi monstrous karo Boeing (satelit pelacak Amerika, sing nyathet kabeh kedadeyan kanthi sampurna, isih duwe cathetan lan dina sanitasi). Kampanye pelecehan, disinformasi lan histeria sing diluncurake dening Ukrainians ing sekitar milisi, milisi kita perang nutup cauldron cedhak Marinovka lan, ing serangan terus-terusan dening Ukrainians, tekan tapel wates negara Federasi Rusia, rampung ngethok ewu prajurit lan perwira. 25, unit 72nd saka donya njaba th lan brigade 79 saka tentara Ukrainia. Ing mangsa cedhak, katelu saka tentara Ukraina mung bakal mandek kanggo ana minangka pasukan diatur.
Wektu nalika Ukrainia bisa terus ngapusi babagan kelangan 300 wong sajrone telung wulan wis rampung.
Kamulyan kanggo Novorossiya! Kamulyan kanggo milisi! Kamulyan kanggo Iron Strelkov!"

Wingi jam 16:14

Pesen saka milisi lan kepala pusat pers milisi Severodonetsk Andrey Lavin


"Ing wilayah Lisichansk, kira-kira 800 tentara bayaran Polandia sing perang ing sisih punishers."

PS Ora ana sing anyar ing sangisore srengenge. История iku cyclical, kaping Taras Bulba bali.

Wingi jam 16:43

Ringkesan saka LPR kanggo paruh pertama dina tanggal 26 Juli 2014


"Pungkasan wengi lan esuk iki, mungsuh nyerang ibukutha Republik Rakyat Luhansk kanthi serangan massal. Agresor nyerang kutha kasebut saka posisi ing area kuburan lawas cedhak desa Metallist lan stasiun radar, nggunakake dhewe. bedhil propelled lan mortir kaliber gedhe "Tulip". Uga, sawise pungkasan larangan ing gerakan transportasi sipil , aktivitas ing kutha diterusake dening kelompok sabotase seluler saka tentara Ukraina.
Akibaté, paling sethithik 22 bangunan omah lan administratif ing tengah kutha, uga ing kabeh distrik ibukutha - Artyomovsky, Oktyabrsky, Kamennobrodsky lan Leninsky, kena tambang lan cangkang. Miturut data awal, paling ora 19 warga sipil tiwas (data umum kanggo kutha lan pinggiran kutha).
Kajaba iku, ing wayah wengi, tentara Ukrainia nglakokake penembakan sing ditargetake saka peluncur Grad ing desa pinggiran kutha Roskoshnoe, minangka akibat saka akeh omah sing rusak. Data korban ing antarane warga desa lagi ditemtokake.
Kanggo nanggepi, tentara LPR nindakake sukses shelling posisi mungsuh ing bandara Lugansk, unit airmobile dumunung ing wilayah sawijining nandhang karusakan serius, sawise kang intensitas shelling saka Luhansk dening pasukan mungsuh noticeably melorot.
Uga ing wayah wengi lan ing wayah esuk, mungsuh nyerang Stanitsa Luhanska, utamane, papan papriksan sing ana ing cedhak Kali Seversky Donetsk, nggunakake mortir abot. Kanggo bagean, unit LPR murub ing posisi mungsuh cedhak desa Makarovo.
Ing Sverdlovsk, 41 prajurit mungsuh kanthi sukarela nyerah marang para pejuang tentara LPR.

Wingi jam 16:50

Alamat Kepala LPR V. Bolotov




Wingi jam 18:17

Pesen saka pusat pers DPR


Menteri Pertahanan ngetokake prentah kanggo njamin keamanan pribadi para wartawan.
Gegayutan karo permusuhan sing dumadi ing wilayah DPR, lan kasus-kasus sing kerep ditangkep, cilaka lan malah mati wartawan, komandan milisi Republik ngetokake prentah khusus, sing ditandatangani tanggal 24 Juli 2014. Punika teks pesenan kanthi lengkap:

Kanggo njamin keamanan pribadi wartawan lan keamanan informasi milisi rakyat Kementerian Pertahanan Republik Rakyat Donetsk

Sesuai karo praktik internasional, kanggo njamin keamanan pribadi para wartawan lan keamanan informasi milisi rakyat Kementerian Pertahanan Republik Rakyat Donetsk

AKU ORDER

1. Nglarang wartawan media, wartawan independen, juru kamera lan wartawan foto lan njupuk foto, video lan rekaman audio ing zona perang, ing wilayah sing diselehake ing hukum militer, ing wilayah kasebut lan cedhak karo fasilitas militer. Ing wektu sing padha, kategori wong ing ndhuwur diijini transit checkpoint ing njaba zona pertempuran lan wilayah sing ditransfer menyang hukum militer, nalika njaga larangan njupuk foto, video, lan rekaman audio.

2. Kanggo nglarang kabeh kategori warga njupuk foto, rekaman video lan rekaman audio ing zona pertempuran, ing wilayah sing diselehake ing hukum militer, ing wilayah kasebut lan cedhak karo instalasi militer.

Menteri Pertahanan
Panglima milisi Republik Rakyat Donetsk Kolonel I. I. Strelkov

Pusat pers DPR © http://dnr.today

Wingi jam 18:21

Pesen saka pusat pers DPR


"Ing wayah wengi dina Sabtu, 26 Juli, tentara Ukraina nyerang Donetsk nganggo bom fosfor. Iki kacathet ing laporan saben dina kanggo 26 Juli sing diwenehake dening Komite Komunikasi Sosial DPR.
"Ing distrik Maryinsky, St. Sadovaya dibombardir karo cangkang fosfor. Tilak putih saka fosfor katon ing aspal, mambu dirasakake ing udhara. Ing 07:00, sawetara omah terus kobong, "ujare laporan kasebut.
Kajaba iku, dicathet yen ing microdistrict Tekstilshchik, ing wilayah KhBK, jeblugan bom fosfor ditindakake.
"Saka jubin ndhuwur bangunan omah ing Ilyicha Avenue ing Donetsk, bisa dideleng carane cangkang fosfor digunakake ing wilayah Bosse ing 03:55," ujare laporan kasebut.
Uga, residents lokal laporan sing 24-26 Juli karo. Blagodatnoye terus murub Grad MLRS saka tentara Ukraina.
Elinga, sadurunge dilapurake yen ing distrik Petrovsky Donetsk, cedhak stasiun sepur Mandrykino, panggunaan amunisi fosfor sing dilarang dening tentara Ukraina dicathet.

Pusat pers DPR © http://dnr.today

Wingi jam 20:11

Pesen saka perwakilan layanan pers DPR Dmitry Gau


"Miturut warga wilayah sing dikuwasani, cedhak Karlovka, Pengawal Nasional ngalami kerugian sing gedhe banget. Awake ora mung dimuat, nanging ditabrak truk. Batalyon Donbass wis meh ora ana.
Ing wilayah Ostrogo (desa iki uga dikuwasani), wong nemokake pos papriksan Nazi, sing dibubarake tanpa ditembak.
Tentara Ukraina wiwit mlayu sacara massal ing wilayah Kurakhovo lan kutha-kutha liyane, kanthi ngerti yen Pengawal Nasional ora bisa metu maneh saka kawah ing cedhak Marynivka lan mung sawetara jam isih ana.
Maneh perang ing cedhak Karlovka, pinggiran kutha Donetsk dipecat, nanging tentara kita menehi rebuff sing pantes - 4 diobong. tank, 2 kru mortir padha rusak.
Senadyan lack banyu lan pangan, wong lanang ora turu kanggo rong dina lan ora nyerah posisi. Populasi nuduhake panganan lan banyu sing pungkasan, ngerti apa sing kita perang lan apa sing kita perangi.

Wingi jam 20:17

Pesen saka Strelkov Igor Ivanovich


"Ora ana laporan maneh" saka aku ". Tindakake laporan resmi saka milisi DPR."

Wingi jam 20:19

Ringkesan Trofi Militia


"Ing sasi kepungkur mung, punishers" menehi "militias jumlah pinunjul saka senjata: T-64 tank - 25 Unit; infantry fighting vehicles (IFVs) - 19 Unit; armored personel operator (APCs) - 11 Unit; self- propelled artillery mounts (SAU) 2S1 "Gvozdika" - 11 unit; sistem roket peluncuran kaping (MLRS) BM-21 "Grad" - 12 unit; howitzer D-30 - 5 unit; mortir saka macem-macem kaliber (utamane 82 mm) - 16 unit; instalasi anti-pesawat ZU-23-2 - 2 unit; traktor mobil (AT) - 5 unit.

PS Nona lan barang-barang gedhe liyane, sing ditambang dening milisi sadurunge 01.07.14/XNUMX/XNUMX, ora dianggep ing statistik kasebut.

Konfirmasi foto ing ngisor iki:

Laporan saka Strelkov Igor Ivanovich tanggal 26-27 Juli


Wingi jam 21:21

Pesen saka Fyodor Berezin, Wakil I. I. Strelkov


"Donetsk kena geni saka Maydanut non-manungsa.
Mesthine, zombie Kyiv bakal ujar manawa iki ora kedadeyan. Nanging, kabeh ana. Tegese, syuting pribadi.
Iki minangka lawang mlebu tambang menyang aspal. (foto 1)
Iki sing ana ing jejere. muspra padha wisuh dina iki. (foto 2, 3) Iki lawang mlebu, padha ing ngarep ngelawan. Sing siji padha, lan ora ana wektu kanggo njupuk. (foto 4, 5)
Telung warga sipil padha tatu. Kesalahan ngumbah mobil, lan pancen. Dheweke dudu siswa Maidan sing dibayar dening Washington, ta? Iki bisa diantemi kanthi cepet kaya sing dikarepake.
Kievans, apa sampeyan ora mikir yen kita bakal gelo lan ing sawijining dina kita bakal nggawe hadiah counter? Apa sampeyan pengin mlaku-mlaku ing Maidan, mbuwang Poroshenko karo kabeh geng?
Ing papan liya sing ora ana korban jiwa, aku ora njupuk gambar. Dheweke mung nembak ing udhara, ngrangsang pengusiran saka apartemen. Amarga ing salah sawijining pawon, ing lantai 4, ana "batu es" sing ora njeblug. Ora ana wong ing apartemen."






Wingi jam 21:44

Pesen saka Fyodor Berezin, Wakil I. I. Strelkov


"Bom fosfor digunakake ing Donetsk saiki.
Dina iki, ing wayah esuk, jam, iklan, jam setengah telu, bom fosfor digunakake ing distrik Mandrykino.
Lan apa ora? Donetsk - padha ora wong, tengen? Ora shry Ukrainians. Dadi cukup mungkin.
Kievans, ngirim liyane saka dhewe kanggo rojo pati. Ing paling kita njaluk malah karo wong-wong mau. Lan Kharkov, nggawe tank liyane. Supaya ana apa-apa kanggo diobong ing paksa sampeyan diarani. Napa sampeyan butuh pemuda iki? Kene dheweke, miturut "mabur" kita.

Dina sadurunge wingi, loro drone pasukan Ukro-Amer. Pancen tengen liwat Donetsk. Aku pribadi komunikasi karo perwira pertahanan udara sing ditembak. pakurmatan lan pamuji. Brigade khusus lagi intensif nggoleki reruntuhan. Bisa uga ana gunane.

Gulung bali liwat LiveJournal lan sampeyan bakal weruh komentar apik bab shelling saka distrik Kievsky Donetsk:
"Halo, kok sampeyan mutusake yen dheweke dadi pasukan keamanan? Aku ora weruh siji-sijine pasukan keamanan sing nembak menyang kutha, lan mung sawetara sing ana ing sisih wétan. Nanging teroris terus-terusan nyerang saka wilayah pemukiman. , lan ana atusan video kanggo konfirmasi iki. Dadi penulis salah, iki jejak DNR."
Yaiku, aku lan kanca-kancaku menehi prentah kanggo murub, banjur lali babagan iki. Lepota!
Kanggo informasi umum, babagan jumlah "Grads" tentara punitive. Kabeh mobil saka Nenka digawa mrene. Sawetara dina pungkasan saka Kirovograd digawa menyang arah kita. Ing sawetara kolom, 18 potongan diamati sekaligus. Kolom sing luwih cendhek yaiku sepuluh repes.

Wingi jam 22:47

Wartawan saka Lugansk laporan


"Tank-tank nembus saka pinggir bandara sekitar jam 16:30 (wektu Moskow). Kabeh wis waspada. Kita lunga menyang kana. Akibate, kita nemokake konvoi. Kita njupuk papan sing paling apik. Shooting diwiwiti. Militer Ukraina ndudhuk. cedhak pasamuwan.
Banjur ana perang sing nggegirisi, tank lan kendaraan tempur infanteri pindhah menyang milisi. Padha nyoba kanggo njupuk ing lingkungan. Lan iki minangka asil saka perang sabanjuré cedhak bandara Luhansk: minus 2 tank punishers, 11 tawanan + dijupuk bedhil anti-pesawat. Para tahanan dikirim kanggo interogasi. Lan diwenehi panganan, banyu lan rokok. Kabeh mau, kaya sing diomongake ing markas LPR, kena ijol-ijolan."



Dina iki jam 0:11

Pesen saka Fyodor Berezin, Wakil I. I. Strelkov


"Lan maneh, Donetsk katon. Inggih, tunggul sing bisa dingerteni, iku wong-wong kita sing lagi nggegirisi dhewe. Kepiye carane bisa digunakake? ". Liyane, amarga karyane, tiba ing lapangan. Mbok padha nyoba kanggo nyerang pos papriksan kita. Nanging, penerbangan kasebut luwih saka siji kilometer, utawa malah loro. Aku durung ngerti babagan para korban. Ora marem karo kasunyatan yen kita njupuk sukarelawan menyang Milisi? Dheweke njupuk langsung nganggo sandal, lan kadhangkala malah tanpa wong-wong mau - ing trunks nglangi. Menapa malih, ing Berdyansk lan ing panggonan liyane. Oh, tentara dill bakal ngiyataken soko! Jujur, aku malah wareg. Iki sing saka Donetsk lan Gorlovka sing ndamel mati menyang Segara. Azov , supaya njagong metu ing kasepen ing pantai lan evade loro Militia lan kangelan perang.Saiki ngawula Nenka.Kabeh adil . Wong sing ora gelem ngabdi marang bangsané dhéwé bakal ngabdi marang liyan. Pravosec konco ing detasemen lan "ngarep rickets kanggo Istanbul Donetsk."

Dina iki jam 0:29

Laporan saksi mata


"Dheweke ngirim saka wilayah Chernivtsi, distrik Vizhnitsky, distrik Storozhenets, distrik Glybotsky, distrik Kelmenetsky - kabeh wong diubengi dening punishers, gerakan ing dalan-dalan distrik dilarang, dilarang ninggalake pemukiman, padha nyisir kabeh desa lan mobilizing everyone ing saurutan!
Kang menehi kritik dening gerakan, lagi nyiapake soko grandious. Bocah-bocah wadon saka wilayah kasebut kerja kanggo kita, ditelpon maneh limang menit kepungkur, luwih elek - bioskop lan kafe ngubengi lan njupuk kabeh wong!

Dina iki jam 1:16

Foto saka milisi


"Iki foto saka tapel wates Republik Donetsk lan Rusia. Saiki mortir kita meksa Ukrainia ngrasakake apa sing dirasakake dening warga sipil Lugansk, Gorlovka, Debaltseve lan kutha-kutha liyane, sing dicelupake dening wong-wong mau."









Dina iki jam 2:52

Foto saka milisi


"Aku ora bakal ngomong ngendi sistem artileri sing dicekel kita didandani. Ana Cornflowers, Rapiers lan liya-liyane."



Dina iki jam 3:36

Ringkesan kahanan pertempuran kanggo 26 Juli


Wengi saka 25 kanggo 26 liwat tensely, shelling, skirmishes, maneuvering perang.
Junta terus nglumpukake pasukan menyang Amvrosievka, nalika ora nggatekake kerugian ing kanthong kidul, sing dadi masalah tertutup nalika nyekel Izvarino. Sadawane dalan, ana transfer pasukan fasis ing sisih lor Luhansk kanthi serangan terus saka howitzer artileri, mortir lan nggunakake MLRS ing pemukiman wilayah Lugansk.
Sing paling ora ala ana ing Saur-Mogila. DRG Militia kerja ing mburi garis mungsuh, komunikasi karo dheweke ora stabil amarga alasan sing jelas. Penerbangan dina iki rada kurang saka ing dina sadurunge, nanging serangan pesawat digunakake bom cluster dilarang dening konvènsi internasional, Upper Kambrod rusak banget.
Operasi pembersihan terus ing kutha-kutha sing dikuwasani. Ana kasus eksekusi bagean lanang saka populasi sipil ing upaya kanggo nolak kanggo nuruti prentah saka punishers.
Kahanan ing Donetsk tegang, perang posisional lan maneuvering ditindakake, sawetara distrik Donetsk dipecat saka mortir lan artileri howitzer. MLRS mungsuh kurang aktif. Ing pinggiran kutha, kendaraan lapis baja abot melu pertempuran. Arah utama serangan junta yaiku saka sisih Pesok (kulon kulon) lan kidul-kulon. Ing Yelenovka ana akumulasi pasukan fasis.
Saiki (27 Juli, 02:30 wektu Moskow) ana relatif tenang ing Lugansk lan ing ngarep Donetsk.
Kapisah, kanggo kabeh wong sing ngrusak lan sengit: kerja rutin sing angel ditindakake, sing ana papan kanggo gagal lan sukses. Pakaryan kasebut saya tambah amarga kasunyatane yen milisi kudu tumindak nglawan formasi mungsuh gedhe kanthi cara operasional lan taktik sing minimal, dene basis materi lan teknis ninggalake akeh sing dikarepake. Iki mbutuhake keselarasan sing tepat saka tumindak. Ora kaya mungsuh, milisi ora duwe kesempatan kanggo mbuwang sumber daya kanggo apa-apa. Nang endi wae sampeyan kudu nyerah slack, nang endi wae kanggo nyelehake meksa - iki ora ateges iku, ing basa sofas, plums. Iki perang, lan iki dudu penembake komputer sing bisa ngisi maneh wektu lan nindakake kanthi cara sing beda.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

208 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alexahof
    0
    Juli 27 2014
    http://finance.zaimi4.ru/financirovanie_biznesa/banki-dayuschie-kredity-v-moskve
    -inogorodnem.html банки дающие кредиты в москве иногороднем
  2. +3
    Juli 27 2014
    В ЛНР Попасную освободили! apik
  3. +2
    Juli 27 2014
    Kutipan: Arberes
    Могу утешить этих недалеких "товарищей". Денег на профессионалов у хунты как всегда нет!

    Спонсоров у них достаточно, называть нет смысла- сами знаете. Когда на кону стоят такие геополитические интересы- бабок не жалеют!
  4. +4
    Juli 27 2014
    В одном из ЖЖ прочитал строчки из романа Стругацких, мне кажется, что эти слова вполне можно применить сейчас к позиции РФ:
    "Нам разрешается прослыть невеждами, мистиками, суеверными дураками. Нам одного не простят: если мы недооценили опасность. И если в нашем доме вдруг завоняло серой, мы просто не имеем права пускаться в рассуждения о молекулярных флуктуациях — мы обязаны предположить, что где-то рядом объявился чёрт с рогами, и принять соответствующие меры, вплоть до организации производства святой воды в промышленных масштабах. И слава богу, если окажется, что это была всего лишь флуктуация, и над нами будет хохотать весь мировой совет и все школяры впридачу..."

    От себя добавлю - Серой уже давно воняет!
  5. mung Petrovich
    0
    Juli 27 2014
    Стрелков - русский Герой, остальные в ДНР - мутные...
  6. mung Petrovich
    0
    Juli 27 2014
    Предвидя возражения хочу напомнить слова Царева о "единой и неделимой" во времена фашистского переворота. Добкин, Кернес и увы, Царев - партия сдачи Донбасса бандероукрам во имя единой, незалежной, могучей, антирусской, квазирусской Руси-Украины.
  7. assa79
    0
    Juli 28 2014
    почему так много говорят о вводе войск нато этой ночью? это действительно правда или очередной художественный свист?
  8. assa79
    0
    Juli 28 2014
    Голландия решила не направлять военную миссию в район крушения Boeing на Украине
    27.07.2014, 21:09 | "Gazeta.Ru"

    Премьер-министр Нидерландов Марк Рютте заявил, что присутствие военных в составе международной миссии по охране места крушения малайзийского Boeing 777 на Украине является невозможным, так как они могут быть вовлечены в происходящий в стране конфликт, передает Reuters.

    «Мы пришли к выводу, что существует опасность немедленного вовлечения международной миссии в конфликт, разворачивающийся на Украине», — сказал Рютте.

    По его словам, пока невозможно достичь военного превосходства над вооруженными формированиями ополченцев.
  9. 0
    Juli 28 2014
    Мне помниться в России есть «КОМИТЕТ СОЛДАТСКИХ МАТЕРЕЙ РОССИИ», который имел большое влияние во времена чеченских войн.

    А на Украине что-то подобное есть? Или хотя бы намечается?
    Нужно больше информировать жителей западной и центральной Украины о потерях ВСУ. Выдавать родителям не только пленных, но информировать о погибших и о месте захоронения , если такие проверенные сведения появляются у ополченцев. Например найдены документы на теле seda и его адрес - письмо, звонок или смс родным. Только культурно и без слива информации в интернет.
  10. +2
    Juli 28 2014
    Kita manggon ing wektu nalika pedunung Somalia lan Afghanistan, ngrembug warta donya, ngomong: "Apa sampeyan ndeleng apa sing kedadeyan ing Ukraina? Iki wong galak!"
  11. 0
    Juli 28 2014
    ..... pilot Ukrainia ngakoni yen dheweke nembak pesawat Boeing Malaysia.
    http://amr.amronline.de/2014/07/25/ukrainische-pilot-gibt-abschuss-von-mh17-zu-m
    enungsfreiheit/
    1. Komentar wis dibusak.
  12. 0
    Juli 28 2014
    России самое время признать ДНР и отправить комиссию для расследования катастрофы! Повод существенный, обвинения Киева и всего международного сообщества!
  13. 0
    Juli 28 2014
    https://www.youtube.com/watch?v=kdxk2wztx5k#t=56
    КРИК ДУШИ
  14. +2
    Juli 28 2014
    ВНИМАНИЕ!!!! Россияне!!!
    2 августа в Москве с 15.00 на пересечении улицы Дурова и Олимпийского проспекта, напротив Театра Дурова (ул. Дурова, 4), начнется митинг в поддержку Новороссии.
    Мероприятие организовано Оргкомитетом митинга "Стоим за Донбасс!", который прошел в Москве 11 июня. Тогда на Суворовскую площадь столицы вышло 10 000 москвичей.
    В нынешнем мероприятии планируют принять участие представители Сопротивления Донбасса, известные российские политики, артисты, музыканты, писатели. Главная цель митинга - призвать власти России оказать силовую поддержку ополчению Новороссии и предпринять решительные действия по принуждению украинских агрессоров к миру.
  15. irinaxnumx
    0
    Juli 28 2014
    Добрый день, ребята, если есть на сайте кто-то из знающих, в теме... помогите. Работаю редактором районки, группа наших жителей нашла в инете ссылку на счета И.И. Стрелкова от 18 мая, для перевода денежных средств в помощь...Автор Александр Жучковский. Это реальные счета, не развод... можно публиковать?...
  16. 0
    Juli 28 2014
    Kutipan saka sokrat7
    Dheweke ora ngomong apa-apa. Kowé ora ngerti tegesé tembungé. Padha kanggo perang, mung tanpa wong. Ayo wong liya perang.

    как раз слово там и сказали, а именно о выборе жителей восточной украины
  17. +1
    Juli 28 2014
    Pesen saka milisi

    "Sanajan serangan sengit tentara Ukraina, sing mbuwang kabeh sing ana ing perang. Senadyan provokasi monstrous karo Boeing (satelit pelacak Amerika, sing nyathet kabeh kedadeyan kanthi sampurna, isih duwe cathetan lan dina sanitasi). Kampanye pelecehan, disinformasi lan histeria sing diluncurake dening Ukrainians ing sekitar milisi, milisi kita perang nutup cauldron cedhak Marinovka lan, ing serangan terus-terusan dening Ukrainians, tekan tapel wates negara Federasi Rusia, rampung ngethok ewu prajurit lan perwira. 25, unit 72nd saka donya njaba th lan brigade 79 saka tentara Ukrainia. Ing mangsa cedhak, katelu saka tentara Ukraina mung bakal mandek kanggo ana minangka pasukan diatur.



    Лишь бы не дали деблокировать, а то все усилия насмарку.Стрелков умничка.
  18. Heru-Si-Atet
    0
    Juli 28 2014
    Список "трофейного" воентеха посмотрите внимательно.
    Е20-30 000 за танк 15к за хорошую САУ, вторая бэха - 5-10.
    Понятно, что ополчению даёт эти деньги "рука Москвы", это для любителей покликушествовать на тему "Путинслил". Там вороватые укровояки лимон зелёный уже заработали. Ну они 23 года живут по принципу "кто не с**здил - тот .аль". Вопрос, что порядка поллимона евро не из благотворительных фондов и не из яндекс-кошельков получены.
    В исправном виде с б/к техники достаётся очень мало. Взять ту же легендарную славянскую "Нону" - её продырявили из ПТРС времён ВМВ, повезло, что таблетка карбидвольфрама без копейки 70гр, не попала в б/к и движок, иначе б ремонту не подлежала. РПГ - или булавочная дырка, или кирдык машине. Бэтэрам-бэхам. А танк или неповреждённым будет, или сгорит. Особенно, учитывая контейнеры ДЗ, и то что это не "Вампиры" и не российско-сирийские РПГ-32 тандемные с б/п 700мм и более, которым и Абрам и Меркава на один укус, не говоря о Т-64 морально устаревших, а РПГ-7 с древним выстрелом. А в борт - мимо ДЗ - там движок или мехзарядка.
    Брошенные танки (которые ещё из строя выводят и обычно боекомплект расстрелян) и танки-"перебежчики" есть, но их не так много.
    Практически во всех локалках, "Чифтены", М-60, Т-55, "Шоты", "Мегахи" и "Меркавцы" захваченные иракцами/евреями/сирийцами в 73/82 и во время ирано-иракской, были ремонтопригодны, но не боеспособны. Замена ходовой, или орудия, СУО... Или только на расстрел в Кубинке.
    Так что, большинство броньки ополченцев "добросовестно приобретённая" у щирых укроенералов. Ну и докладик Сиайэй о милионных счетах внезапно появившихся у генералитета.
  19. 0
    Juli 28 2014
    Ну. давайте так... Стрелков он ...или Гиркин... полковник Российской Армии? Поверьте, раз полковник - значит, скорее всего заслужил... И что это ему не живётся спокойно? Причины, значит, есть...7 Значит, молодец мужик-то? Значит, настоящий самец в мире... Короче, Стрелков...ты- мужик!!! Не обращай ни на кого внимания... Говно - отдельно. а котлеты...
  20. Raphael
    0
    Juli 29 2014
    Kutipan: AQUARIUS 65
    DONCHANKA
    Aku kaya kanggo golek video (iku, sawise kabeh, aku weruh) CARA iki garwane lan ibu nggoleki wong lanang menyang WETAN kanggo matèni kita! KARO KEMBANG, ESME LAN BANGGA ING MATA!


    Aku wanted kanggo mbantu, lan iku menarik kanggo katon ing pasuryan bungah, nanging aku ora nemu video kuwi. Bisa dideleng manawa "dicekel" kanthi apik dening wong-wong sing nate nggawe film kanggo anak-anak. Nanging aku ketemu liyane, kang Klitschko sedulur njamin rekrut sing padha ora perlu waja.
  21. 0
    Juli 30 2014
    29.07.2014/22/48 XNUMX:XNUMX Pesen saka Fedor Berezin, wakil saka I. I. Strelkov.

    "Wingi ing Shakhtersk Prokhorovka wektu kita kedaden.
    Gunggung kerugian kendaraan lapis baja mungsuh wingi ing Shakhtersk ana 125 (satus rong puluh lima) kendaraan, kalebu tank, kendaraan tempur infanteri, lan operator personel lapis baja. Tikelake kanthi jumlah kru lan entuk asil sing apik banget.
    Apa kita ngelingake sampeyan utawa apa? Metu saka Donbass! Nanging sampeyan ora percaya. Ibu, garwa, adhik! Baleni maneh prajurit Ukrainia. Yen ora, sampeyan bakal kelangan gene pool bangsa Ukrainia. Ing endi para Maidans nalika wajib militer? Poroshenko, sampeyan, coklat, bakal dibubarake dening bangsamu dhewe.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"