Elit budaya Ukraina minangka pangilon saka Nazisme negara

205
Elit budaya Ukraina minangka pangilon saka Nazisme negara

Jujur, ana pangarep-arep. Memedi, bodho, nanging isih ... Muga-muga sawise pseudo-pemilihan saka setengah negara ing-presiden operasi punitive marang Donbass ora bakal nerusake. Pemenang bakal cepet-cepet nyuwek-nyuwek selimut patchwork sing wis holey lan reged saka ukroderzhavnosti. Biasane dibagi portofolio, ngalahake kuota, tawar-menawar kanggo kementerian, komite lan keuntungan liyane saka palung negara. Nanging tali kasebut cendhak, utawa tendhangan para kurator sing ketat banget nglarani: hissing, whining lan looking askance ing mangsa sing cedhak, para pemenang barked ing saben liyane babagan kelanjutan saka ATO ing sisih wétan "kanggo teroris pungkasan" (waca: kanggo pedunung pungkasan). Yen ora, utangan IMF utawa pesona Eropa ora bakal katon lara.

Ajaib ora kelakon. Ya, lan ora ana alesan kanggo nyana saka "ukroelites" politik: dheweke wis mbuktekake maneh yen ing krisis apa wae, mung siji bab - ancaman kanggo ibukutha pribumi. Lan ora ana liyane. Preduli saka ukuran, werna lan orientasi seksual, padha kesusu kanggo strangle wilayah mbrontak, rightly wedi sing, sawise Akhmetov lan Taruta, padha teka menyang wong-wong mau sesuk karo panjalukan sopan kanggo mbalekake loot. Lan ora ana wektu kanggo liberalisme lan ngurmati hak asasi manungsa.

Ya, kanggo neraka karo wong-wong mau. Lara luwih jero lan luwih lara kepiye tumindake para elit budaya ing kahanan iki. Ing endi para pejuang kanggo humanisme, hak asasi manungsa lan nilai-nilai Eropa liyane dumadakan? Endi gelombang duka kutukan sastra banget marang junta kanggo Odessa Khatyn? Ing endi lelang amal seniman sing ngumpulake bantuan kanggo sesama warga ing blokade ing Slavyansk lan Kramatorsk? Ing endi pagelaran nangis langsung saka panggung teater ibukutha kanggo ndhukung anak-anak Donbass, sing dibom dening tentara Ukraina? Where is grandious demo ing saindhenging Ukraina "Zirki proty viny"?!

Kanggo sawetara alasan, Volodya Zelensky, sing kanthi wani lan nekat njaluk supaya Yanukovych lunga, meneng. Aku ora wedi karo diktator, mula saiki sampeyan njupuk banyu ing cangkeme? Ayo, wow, bakar! Panjaluk saka boss sampeyan (pemilik "1 + 1" Kolomoisky, yen wong liya ora ngerti) kanggo mbusak batalyon punitive saka Donbass, sing dijupuk Mariupol lan Krasnoarmeysk. Utawa mbenerake apa sing ditindakake, aja meneng, fasih.

Yagene sampeyan ora bisa krungu klasik saka ukroliterature modern saka sedulur Kapranov "soko padha wrote"? Ing kang, saliyane litmarasms sing, dadi metu "e mriya, Schaub anak kita manggon ing veseliya, schaslyvia lan kraini unik". Lan lagi nggarap. Katon kaya ejekan sing sinis lan canggih ing latar mburi rekaman saka Slavyansk: mata bocah-bocah sing medeni nalika serangan artileri.

Where Ruslana "korek" Lyzhychko? Carane tanpa pamrih, sadurunge ilang swara ing Desember 2013 ing Maidan, dheweke mbela siswa miskin saka Berkuts ala. Yagene sampeyan ora ana ing dalan "bocah" sing brutal ing 2 Mei ing cedhak House of Trade Unions ing Odessa?!

Where is Slavik "karep bangsa" Vakarchuk, sing njamin ing Rusia banget yen wong Ukrainia manunggal, sing "Shid lan Zahid bebarengan", lan masalah rampung adoh-fetched? Sampeyan supaya sweetly burred "Tentara karo wong", ngadeg ing sirah saka host saka romantis Ladies enom ing ngarepe ora bersenjata VVshniki. Yagene sampeyan ora ana ing 9 Mei ing Mariupol ing dalan saka operator personel lapis baja saka Pengawal Nasional, sing nyetrika dalan-dalan kanthi cepet, nembak jendhela bangunan dhuwur omah ing sadawane dalan?

Ing endi, pungkasane, penyanyi kebebasan tanpa kompromi Skrypka, Polozhinsky, Kuzma, TIK karo Lyapis ing sangisore lengen, lan uga wong cilik Fozzy lan Bassoons? Ora ana kepinginan kanggo ngatur konser gratis "Ukrorok kanggo ukromyr" ing ngarep bangunan Administrasi Negara Daerah Luhansk?

Ana ing ngendi Ada Rogovtseva sing nrenyuhake, saka sisa-sisa penghormatan sing aku, tanpa sarkasme, mung bakal menehi kutipan (muga-muga sing maca ngapura aku) kanthi praktis tanpa potongan: "Ing elek lan angel iki. crita Aku nesu yen wong ... ngomong kanthi tenang babagan getih, babagan pati, lan atine ora mandheg kanggo saben wong sing dipateni. Aku ora bisa ngerti iki! Inggih, oke, yen sawetara maniac perverted sing seneng pati, nanging iki kaya wong, ngandika mangkono. Aktris Ukrainia sing apik banget ujar iki ing wulan Februari 2014 babagan tiwas ing Maidan. Lan saiki dheweke meneng. Ketoke, pembantaian Donbass ora soko sing ora nesu, nanging malah ora keganggu, tengen, Ada Nikolaevna?

Aku sengaja meneng wae karo wartawan sing seneng-seneng lan sombong nganiaya kanca-kancane, sing ora wani nyengkuyung "revolusi hydness". Carane wani padha scourged lan lynched pamaréntah duraka, lan carane shamefully padha meneng saiki, nalika iku perlu kanggo muni weker ing innocently dijupuk, burned lan diantemi pati fellow warga ing South-East.

Ora ana apa-apa: pati saben dina saka populasi sipil Donbass ing zona ATO ora digatekake. Ora ana lilin, ora ana kembang, ora ana luh saka kasusahan lan mratobat ... Panguwasa Kyiv malah ora keganggu kanggo ngumumake mourning kanggo wong-wong sing tiwas ing serangan udara ing Lugansk.

Lan kanggo sapa sungkawa? Miturut "jaket quilted" lan "colorados" ?! Ing LAIN, ora mlumpat, setengah saka negara? Sing setengah lengkap, sing suwene sepuluh taun ditolak hak milih: pisanan kanthi ngatur pemilihan presiden putaran katelu ilegal ing 2004, lan banjur kudeta ing 2014? Saben wektu, ngatur Sabat ing Maidan, njerit lan njoget klelep swara saka wong-wong sing duwe sudut pandang beda lan views liyane babagan urip ing ngarep dhewe. Kaluputan utama yaiku ora ngurmati Bandera, ora nguwuh "Kamulyaning bangsa - mati mungsuh!" lan ora pengin EU.

Sampeyan, "elit kreatif Ukrainia", ngluncurake flywheel nasionalis Maidan, romantis militan "Sektor Tengen" lan ngrusak "Berkut". Sampeyan menehi coven saka neo-Nazis jeneng "revolusi lan hydness." Tinimbang reresik lan lustrasi sing dijanjekake, sampeyan nggawa oligarki sing luwih nggegirisi. Tinimbang kebebasan, "tuntunan" lan "sinisme Eropa" sampeyan wis nglairake punishers. Sampeyan fitnah Great Victory lan simbol sawijining. Diatur tanggal 9 Mei 2014 ing kutha pahlawan Kyiv, minangka pengetan kanggo Nazi sing kalah ing perang kasebut. Lan nalika Donbass wungu kanggo nanggepi, nutup mata kanggo titik pain lan tightly plugging kuping, dina iki sampeyan bodho mumble bab "meal gedhe saka katedral Ukraina", mangkono nyemangati karusakan saka dissident fellow warga.

Sampeyan wis nindakake piala gedhe, nanging ing wektu sing padha, sanajan ora sadar, sampeyan wis nindakake siji perkara sing penting banget: kanthi arrogance Svidomo, intoleransi lan gething titular, sampeyan wis numpes Ukraina lawas YOUR, saéngga mbebasake kita ing hak kanggo mbangun OUR anyar. negara. Aku ora bakal ragu matur nuwun kanggo iki.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

205 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    Agustus 9 2014
    Всем этим тварям псевдо актерам закрыть вообще въезд на все пространство СНГ.Пусть варятся там,за что боролись.Пусть ездят в гейвропу,в ию и будут счастливы.Прото очень дешёвые "людишки".
  2. 0
    Agustus 9 2014
    Сейчас в украине нет ни свободы слова,ни демократии,ни государственности,нет ничего что можно было бы назвать страной.Есть люди которые не понимают что украина катится по наклонной находясь только в начале пути к катастрофе.
  3. 0
    Agustus 9 2014
    Kutipan saka Docent1984
    Dheweke mutusake kanggo saingan karo kita ing pelajaran kaslametan?))) Iki ora masuk akal) Iki minangka susu silikon nglawan bokong baja) Kita mung bakal entuk manfaat saka kasunyatan manawa produk panganan sing diimpor ora bakal dikirim maneh. Saiki sampeyan kudu maca label kasebut kanthi teliti kanggo milih domestik, banjur sampeyan bisa nglampahi wektu kurang ing. Lan sawise kabeh, carane wicaksana - iku bakal natoni wong-wong mau, nanging ora wong dhewe) Kita bisa gampang urip tanpa Snickers lan Pepsi-Cola) Lan malah iPhone enom bakal njaluk digunakake kanggo ngombe Baikal lan mangan Babaevsky Gorky ing setengah taun. nglirik

    Кока и пепси - просто не слишком сильный яд! Это как в анекдоте: "...сейчас даже покурить полезнее, чем эти сосиски!". Я своим детям, когда подрастут, скорее позволю стакан красного сухого, чем это пойло!
    А Бабаевские "Горький" и "Элитный" (лучше шоколада не пробовал!), или 80% РотФронт, по сравнению с марсами, сникерсами, и т.п. нестлевским дерьмом - это просто вообще другая лига, даже сравнивать не стоит!
  4. Sergey Shramko
    0
    Agustus 9 2014
    Как передает РИА Новости, сегодня бывший боксер (накануне из-за беспорядков он был вынужден забаррикадироваться в здании мэрии) пришел на площадь в сопровождении охраны. Его тут же обступила толпа. Кличко заявил, что люди должны либо работать, либо воевать на востоке страны, однако был осмеян и освистан. Часть людей кричала ему: "Позор!"

    "Позор!" кричит и несостоявшаяся Жанна д’Арк – певица Руслана (во время первой волны евромайдана она обещала сжечь себя, если голоса восставших против Януковича и за путь в Европу не будут услышаны). Правда, теперь Руслана позорит остающихся на Майдане активистов.

    Она возмущается тем, что эти люди "не участвуют в военной операции киевских властей, не помогают подготовить страну к "шокирующей" зиме и не противостоят внешней агрессии".

    Певица подчеркнула, что судьбу Майдана должны решить "все украинцы, которые стояли, приезжали, поддерживали, защищали и вдохновляли Украину на другое будущее". Ради этих людей зерна должны быть "очищены от плевел", и это нужно сделать немедленно, цитирует слова певицы телеканал LifeNews.
  5. 0
    Agustus 10 2014
    Ну как всегда-"А нас то за что?"УЁ..КИ!!! wassat
  6. Komentar wis dibusak.
  7. Komentar wis dibusak.
  8. GCD
    GCD
    0
    Agustus 10 2014
    Владимир (Креслянский), клирик храма Святого Георгия в Луганске. Был смертельно ранен кассетной бомбой 31 июля.
    Отошел в мир иной с молитвой на устах.
    Вечная тебе память, дорогой батюшка!!!!!!!
  9. 0
    Agustus 13 2014
    Только что прочел про иуду Макаревича
    Известие о решении лидера «Машины времени» выступить с концертом в Донецкой области, занятой сейчас украинскими силовиками, некоторые поначалу сочли за фейк. «Андрей Макаревич приедет посмотреть на последствия боевых действий в Семеновке и Славянске. Совместно с Фондом волонтеров Украины привезет гуманитарную помощь людям, покинувшим места боевых действий, и выступит перед детьми и переселенцами Донбасса, которые находятся в Святогорске», - появилось сообщение от Фонда волонтеров Украины.

    Ю.Лоза о выступлении Макара
    Андрей давным-давно пытается кому-то что-то доказать, что он какой-то там такой пацифист, что даже не видит разницы между, скажем, батальоном Коломойского и людьми, которые обороняют свои дома... Мое мнение категорическое, что выступать перед этими парнями, которые только что разбомбили дома и наводят там свои порядки, нельзя.

    А так отзывается Макаревич о нас, о вас и просто обо всех
    «Господа, холуи, приспособленцы и просто ! Не смейте меня учить любить родину! Научить любить нельзя. Заставить любить нельзя. Неужели это непонятно? Ту Россию, которую я любил и буду любить, меня учить любить не надо. А то чудовище, которое вы пытаетесь родить, калеча и уродуя мою страну, вы меня полюбить не заставите. И гореть вам в аду, клоуны».

    И вот еще его слова, мне кажется, что думая, что он говорит их про всех нас – он сказал их про себя, про свою позицию
    «Я знаю одно: нам всем придется расплачиваться за свою дурость и нежелание по-настоящему вникать в то, что происходит. Похмелье будет горьким. Не знаю когда, но будет обязательно, потому что мы все - часть природы, а природа тяготеет к равновесию. Как бы маятник ни отъехал, он пойдет обратно, обязательно, это вопрос времени».

    БОЙКОТ ПРЕДАТЕЛЮ!!!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"