Prajurit Ukrainia sing bali menyang tanah air nuduh Rusia "sandhangan jendhela"

283
Servicemen Ukrainia sing bali menyang Kyiv, sing njaluk bantuan saka pengawal tapel wates Rusia lan nyabrang menyang wilayah Rusia, menehi wawancara marang para wartawan, ing ngendi tembung matur nuwun kanggo nylametake ora keprungu maneh, dheweke nglaporake. "Kabar".

Prajurit Ukrainia sing bali menyang tanah air nuduh Rusia "sandhangan jendhela"


Lan yen sadurunge dheweke ujar manawa ora ngarep-arep resepsi kasebut:

"Kita ditampa minangka salah siji saka kita dhewe. Wong-wong kuwi maringi aku ngombé lan dipangan.”

"Aku ora nyana yen dheweke bakal nampa kita kaya ngono lan menehi tenda."

"Yen kita ora nyabrang, kita bakal mati ing kana."

"Ora jelas kenapa wong Ukraina mung ngrusak awake dhewe. Ing sisih liya, kaya sing diarani separatis, ing Rusia diarani milisi, yaiku wong sing padha. Lan kita wong sing padha. Yagene kita nindakake iki? Aku ora seneng banget. Konflik ing negara kita iki kudu dirampungake mung kanthi tentrem.

Saiki dheweke wiwit nyalahake Rusia "sandhangan jendhela":

"Dheweke ngenteni kita! Ana komisi OSCE ana, ketoke saka Eropah. Iki resik jendhela klamben! Padha disambut kita uga, kabeh apik! Nanging yen ora ana komisi ing kana, kabeh bakal beda banget.

Prajurit kasebut ujar manawa dheweke wis siyap nerusake perang, sanajan dheweke ora puas karo kebingungan, kekurangan pasokan normal lan pesenan sing jelas, lan nyuda data babagan kerugian. Kabeh sing dibutuhake kanggo mateni maneh yaiku kahanan sing nyenengake lan kesempatan kanggo santai lan ndeleng sedulure.
  • http://www.vesti.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

283 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Geo
    Geo
    +1
    Agustus 11 2014
    Kaping pisanan, iku salah siji saka 450 sing menehi Interview kuwi, lan wong sing padha arep kanggo nyekel ing Federasi Rusia, nanging dikirim menyang omah (ketoke dheweke gelo). Sisane padha meneng utawa ngomong apa-apa sing dilarang diliput ing udara dening UkroSMI.
    Lan kaping pindho, apa sing diomongake ana sing bakal sampeyan ucapake ing kamera. Dheweke bisa uga nangkep sampeyan ing tanah air amarga ditinggal, utawa dheweke bisa nemokake kanca sampeyan salah sawijining artikel.
  2. +1
    Agustus 11 2014
    Banderlog, iku Banderlog kanggo inti! Dheweke bakal ngulungake, nyolong, lan ngedol sapa wae yen ana bebaya!
  3. +3
    Agustus 11 2014
    Punika pi...rs. Perlu diekstradisi menyang wilayah Ukraina kanggo nyebrang kontrol saka LPR (kita ora ngakoni LPR, tegese iki wilayah Ukraina). Wong lanang ing kana mesthi nindakake perkara sing bener, paling ora diijolke dhewe. Lan kabeh karya milisi, kanthi tangan birokrat kita dhewe, rusak maneh ... Ora ana tembung, kabeh wong lali babagan pertunjukan iki lan ora nggawa keuntungan apa-apa. Rams
  4. +1
    Agustus 11 2014
    Wis ngenteni?!

    Sing. sing padha ngusulake kanggo tactfully ngilangake kasunyatan sing padha, karo kaki dhewe, teka kene kanggo sawetara kontol?

    Aku nggawe percoyo kanggo kaping satus ewu sing ngewangi anak kirik tugas matur nuwun! Dadi bakal telek ing tangan sing feed sampeyan.
  5. +3
    Agustus 11 2014
    guyon:
    Ukrovoyaka arep menyang ngarep. Bojone Galya takon: "Mykola, apa sampeyan njupuk bedhil mesin?"
    "Aku njupuk, aku njupuk," wangsulane Mykola.
    "Apa sampeyan njupuk lemak babi?"
    "Ayo njupuk, njupuk"
    "Lan tsibulya?"
    "Njupuk!"
    “Kowe kudu nulis ning endi?”
    "Ya, langsung nulis: "CAPTIVE"
  6. +1
    Agustus 11 2014
    Kutipan saka buzuke
    Sundel iki disimpen saka pati, nanging padha ngidoni ing pasuryan kita. Kanggo sawetara alasan, aku ora kaget banget babagan iki ...

    ya, ana apa-apa kanggo kaget - iki kabeh titik saka nyawa Ukrainia misterius ... crests sing campuran nglukis saka Yahudi lan Polandia, karo karakteristik resourcefulness saka mantan, lan korupsi saka terakhir ...
  7. -Z-
    -Z-
    +1
    Agustus 11 2014
    Inggih...apa maning bisa nyana.
  8. +1
    Agustus 11 2014
    Aku ora ngarep-arep apa-apa liyane saka Ukrainians "ing endi crest ana, ana apa-apa kanggo wong Yahudi" (aku njaluk ngapura kanggo kawicaksanan iki) mung bab sing bisa rampung ing kahanan iki kanggo bali menyang ngendi padha teka. saka
  9. +1
    Agustus 11 2014
    Mung ana 72 wong sing isih ana ing brigade mesin kaping 467, ayo asu-asu sing mangy padha bungah-bungah, padha ngapusi Rusia lan Pati Ibune, nanging dheweke bakal teka maneh.
  10. +1
    Agustus 11 2014
    Lan kenapa aku ora kaget?! crests kuwi crests!
  11. +1
    Agustus 11 2014
    Ora ana sing ngarepake matur nuwun saka dheweke. Nanging wektu bakal ngadili lan nyelehake kabeh ing panggonane.
  12. +1
    Agustus 11 2014
    Iku langsung cetha: aja nindakake kabecikan, sampeyan ora bakal entuk piala. Padha kudune ora diijini mlebu ing wilayah kita, nanging kudu dipasrahake menyang milisi kanggo diadili, apa wae. Nanging saiki kita kudu ngetung kabeh expenses ngginakaken ing wong-wong mau lan saiki menyang independen, supaya padha mbayar.
  13. +1
    Agustus 11 2014
    Ora kaget.. Makhluk ora bersyukur!!!
  14. nittel1
    +1
    Agustus 11 2014
    Kabeh personel militer Ukrainia sing nyabrang tapel wates Rusia ora bisa bali. Maneh, mesthi ora kabeh, bali menyang tentara lan maneh melu ing memungsuhan. Ayo padha "ngaso" ing wilayah Rusia. Kanthi cara iki kita bakal nindakake rong perkara sing apik. Ayo nylametake nyawane lan mbantu milisi. Luwih akeh personel militer sing kudu "ngaso," luwih sithik pejuang Ukraina.
    1. 0
      Agustus 11 2014
      Luwih akeh personel militer sing kudu "ngaso," luwih sithik pejuang Ukraina.


      Serius? Apa sampeyan pengin dipakani kanggo wektu sing ora dingerteni ing tingkat kabeh kalebu saka kanthong sampeyan dhewe? Aku ora pengin! Ayo panguwasa lokal mbangun papan dolanan "ekstra" kanggo bocah-bocah saka anggaran lokal tinimbang kanggo "pembela" saka sub-negara sing dianggep independen!

      Ayo perang, yen wis lunga, tegese "ngaso" ora ana gunane, utamane kanggo ngorbanake wong-wong sing sampeyan sengit banget!
  15. +1
    Agustus 11 2014
    Psikologi wong lumpen, ngemis ing ngendi wae lan ngomong apa sing bener sing migunani kanggo panggonan saiki. Taktik adaptasi ing tingkat donya kewan bisa diarani ing siji tembung, bunglon. Dheweke didorong kaya kewan menyang kahanan sing, supaya bisa urip, dheweke kudu nyingkiri kabeh bebaya sing muncul ing lingkungan kewan iki ing Ukraina.
  16. 28 RUS
    0
    Agustus 11 2014
    "Mung kuburan sing bakal mbenerake wong bongkok!" Aku ngomong babagan dill iki
  17. +1
    Agustus 11 2014
    Muga-muga iki isih bakal dadi pelajaran kanggo "para dermawan" kita lan dheweke bakal ngerti kepiye cara ngatasi scumbags iki ing wektu sabanjure.
  18. waterdolei1965
    +1
    Agustus 11 2014
    Iki makhluk ... ora ana tembung!
  19. genius310181
    0
    Agustus 11 2014
    Iki ora murni prilaku Ukrainia. Ora kabeh wong Ukraina kaya ngono. Lan Gusti Allah sing hakim para prajurit iki. Apa sing diomongake saiki mung siji, nanging yen dheweke nembak wong liya maneh, iku liyane. Lan kasunyatan sing sampeyan panganan lan sandhangan wong-wong mau iku manungsa, sedulur. Sawise kabeh, kita kabeh urip ing negara siji lan kita kabeh sedulur, kok dadi +++. Aku langsung ndeleng pendapat sampeyan babagan Ukrainians. Aku manggon ing wilayah Zaporozhye. Kita duwe panemu sing beda-beda ing kene, sing ndhukung lan nglawan. Lan sing nglawan utamane sing duwe bisnis lan wedi kelangan. Aku bubar tindak menyang Crimea kanggo ngunjungi sanak-sedulurku, lan ing tapel wates Ukrainia padha takon marang sikapku babagan apa sing kedadeyan. Pitakonan apa?
    Quote: Raksasa Pikiran
    Dadi luwih kanggo prilaku sejatine sifate Ukrainia ing kahanan iki: padha sakabeheng, disandangi, panganan, lan saiki lagi pouring rereget ing kita. Sabanjure, prajurit kasebut kudu dikirim menyang kemah khusus tanpa upacara sing ora perlu, supaya tetep ana ing kono nganti pungkasan perang ing Ukraina.
    1. +1
      Agustus 11 2014
      Kutipan saka: genia310181
      Iki ora murni prilaku Ukrainia. Ora kabeh wong Ukraina kaya ngono.
      Ora ana gunane kanggo nerangake babagan iki marang Nazi. Padha ngimbangi rasa inferioritas dhewe kanthi tansah nemokake bangsa liya kanggo disalahake ing konflik apa wae lan nganggep "subhumanity genetik" minangka penyebab konflik kasebut. Iki carane wong Ukrainia Natsiks duwe gambar kats*pa, Rusia duwe gambar xox*a, zh*da, wong Yahudi duwe Arab utawa goy, etc. Iki menehi Nazi sawetara kesempatan: 1) ora perlu kanggo delve menyang inti saka konflik; 2) tumindak apa wae, malah sing paling ora becik (lan Nazi ora bisa nindakake wong liya) bisa dianggep moral (sampeyan ora bisa nuntut perawatan manungsa kanggo subhuman); 3) wong bisa nganggep awake dhewe "dipilih sacara genetis" - ora ana kekurangan apa wae sing ditindakake, mung amarga kapercayan bodho ing "kemurnian" bangsa. Apa sampeyan ing kene, miturut gendéra Ukrainia, nyoba mbuktekake marang Nazi yen dheweke dudu "superman"? Iku padha karo sijine pita St George lan nerangake kanggo jumping dills sing motherfuckers wong banget. hi
    2. +1
      Agustus 11 2014
      Aku bubar tindak menyang Crimea kanggo ngunjungi sanak-sedulurku, lan ing tapel wates Ukrainia padha takon marang sikapku babagan apa sing kedadeyan.


      Lan apa jawabane?
      ________
      Aku weruh, aku ngliwati thread kasebut, nudingake minus kanggo kabeh wong ... uga, paling ora ngomong babagan iki, nanging kabeh iku posisi servile sampeyan "omahku ana ing pinggir - aku ora ngerti apa-apa" , tetep ana ing sampeyan nganti saiki ... padha ngomong, Ivan Rusia kudu teka lan ngrampungake masalah sampeyan, lan sampeyan bakal terus ana. ing sembarang daya palsu, karo propaganda apa wae, ora preduli carane ngapusi sampeyan lan moyoki sampeyan, sampeyan siyap nandhang kabeh anggere dheweke ora ndemek sampeyan lan kulawarga sampeyan ... ngendi lan carane trep kanggo sampeyan, sampeyan bakal ngomong, nyoba kanggo njagong ing loro kursi ... nanging sampeyan ora bakal kasil (mbuktèkaké dening Yanukovych)!

      Salah siji njupuk mati salib utawa sijine ing kathok! Salah siji sampeyan lan fasis iku kanggo siji bab, utawa ... sampeyan dhewe duwe kumis!
  20. +1
    Agustus 11 2014
    Saiki, ing ngendi, dheweke diwenehi kesempatan kanggo urip, disusul, dipakani, nanging kepiye? ya, padha scum, punika conto nyata saka kasunyatan sing yen sampeyan mlebu omah wong liyo, sampeyan bisa tansah njaluk nyuduk ing mburi lan salah siji diidoni lan ngedika bab, kaleksanan, sampeyan ora bisa duwe welas asih!
  21. +1
    Agustus 11 2014
    Quote: Raksasa Pikiran
    Dadi luwih kanggo prilaku sejatine sifate Ukrainia ing kahanan iki: padha sakabeheng, disandangi, panganan, lan saiki lagi pouring rereget ing kita. Sabanjure, prajurit kasebut kudu dikirim menyang kemah khusus tanpa upacara sing ora perlu, supaya tetep ana ing kono nganti pungkasan perang ing Ukraina.


    Yen padha ngomong sing bener, mesthine wis ana ing pakunjaran. Aku wis ora dadi prajurit maneh, bakal lunga menyang sanak-sedulure lan mlayu
  22. +1
    Agustus 11 2014
    Quote: Raksasa Pikiran
    Dadi luwih kanggo prilaku sejatine sifate Ukrainia ing kahanan iki: padha sakabeheng, disandangi, panganan, lan saiki lagi pouring rereget ing kita. Sabanjure, prajurit kasebut kudu dikirim menyang kemah khusus tanpa upacara sing ora perlu, supaya tetep ana ing kono nganti pungkasan perang ing Ukraina.
    Apa menyang kemah? Banyu, pakan, klambi, penjaga, lsp. ora perlu nindakake iki. Sanalika padha takon lan wiwit nyabrang tapel wates, aja padha lunga! Ayo padha rampung ing kono. Lan yen dheweke ngidak-idak, tembak minangka agresor sing nglanggar hukum internasional. Lan aja nganti ana wong sing ninggalake kawah, mula dheweke bakal ngerti XY saka XY
  23. Admin 54
    +1
    Agustus 11 2014
    Nanging ora ana gunane kanggo nampa wong-wong mau, dipakani, disiram, lan digawa mulih kanthi tangan putih. Iki dudu taman kanak-kanak. Padha ngerti arep menyang ngendi.
  24. zol1
    +1
    Agustus 11 2014
    Otto von Bismarck babagan Ukrainia:
    "Ora ana sing luwih njijiki lan njijiki tinimbang sing diarani" Ukrainians "! Rabble iki, sing digedhekake dening Polandia saka scum paling awon saka wong Rusia (pembunuh, careerists, intelligentsia groveling sadurunge panguwasa), siap kanggo matèni sing. bapak lan ibu dhewe kanggo panguwasa lan posisi duwe bathi!Wong-wong sing bodho iki siyap nyuwek-nyuwek sedulur-sedulure, lan ora mung kanggo bathi, nanging kanggo nyukupi naluri dhasar, ora ana sing suci, pengkhianatan. norma urip kanggo wong-wong mau, padha cilaka ing pikirane, ala, meri, licik kanthi licik khusus.Wong-wong dudu manungsa iki wis nyerep kabeh sing paling ala lan paling ala saka Rusia, Polandia, lan Austria, ora ana papan kanggo kabecikan. Sing paling padha sengit marang wong-wong sing dermawan, wong-wong sing nindakake kabecikan lan siap kanggo grove ing kabeh cara sadurunge kekuwatan sing ana. bisa nggawe negara dhewe, akeh negara ngoyak dheweke kaya bal ing saindhenging Eropah, naluri babu wis tertanam ing wong-wong mau nganti nutupi kabeh inti kanthi borok sing njijiki!


    Dheweke minangka puncak lan puncak ing Afrika!
  25. Tanechka-pinter
    +1
    Agustus 11 2014
    "Para prajurit ujar manawa dheweke siap nerusake perang"

    Nanging sapa wae sing ngobati, menehi panganan lan ngeculake - mangu-mangu iki ...
    WOLF tansah katon menyang alas. Lan dina iki padha duwe malah luwih Ora bakal ana rasa welas asih lan bakal ana kepinginan sing luwih gedhe kanggo mateni lan mbales dendam ... lan bakal mateni bocah-bocah ... wong tuwa ... lan bakal mateni lan nampa medali saka Poroshenko kanggo iki lan banjur nuduhake marang anak-anake ... ..

    Wong-wong sing ora pengin mateni saiki wis diadili ing Ukraina, lan kanggo wong-wong sing wis mateni lan sing mateni bocah Rusia utawa wong Rusia ing Donbass minangka "pemenuhan tugas militer," dheweke bakal terus mateni, lan kanggo iki padha pisanan mlayu menyang Rusia, nyimpen kulit , supaya wong-wong Rusia bakal nylametake wong-wong mau lan banjur padha bisa bali saka Rusia kanggo nerusake "craft mateni". TAPI TAPI....

    Apa ora iki sing diarani WONG PITA PUTIH saka luar negeri nganti pirang-pirang taun lan saiki ing Rusia, wiwit pungkasan taun 80-an, nalika diidini mbukak cangkeme, lan apa ora iki sing diarani "SPUTNIK lan POGROM". nelpon kanggo wingi sadurunge acara ing Ukraina - nanging mung ing Rusia. Lan iki persis apa sing diupayakake kabeh sing ana ing Bolotnaya wingi.
    Dina iki padha nguwuh-uwuh "padha mateni Rusia ing Ukraina," nanging wingi wis siyap, miturut spanduk "Imperial House", sing wis aktif nindakake aktivitas subversif ing Rusia luwih saka 20 taun karo Navalny ing sirahe, kanggo mateni wong Rusia ing Rusia.
    Ayo сейчас Akeh wong Rusia sing bakal katon lan mikir - yaiku Rusia ing tentara Ukraina sing mateni wong Rusia ing Donbass saiki - lan iki persis apa Navalny lan House of Romanov, bebarengan karo organisasi SPUTNIK lan POGROM, nganjurake lan nganjurake saiki. .

    Slogan sing apik ora kudu ndhelikake "niat getih" nanging dheweke ana lan ora ana sing ndhelikake.
    Wong pita putih, sing wis mateni wong Rusia lan aktif kerja sama ing urip sipil karo wong manca lan karo kang padha matèni Rusia ing Rusia, lan sing uga aktif kolaborasi karo fasisme Jerman lan ngagem simbol fasis lan kang Yegor Prosvirin, pimpinan " SPUNIK LAN POGROM”, ora isin dina iki ngluhurake bebarengan karo Imperial House.

    Aku arep takon Prosvirin - apa kapentingan Rusia ora dheweke nglindhungi dina ing Ukraina - utawa wong-wong Rusia sing dipatèni ing Ukraina dina iki, utawa sing pengin mbebasake tanah kanggo Rusia liyane, sing ana ing luar negeri dina lan ngimpi bali karo ratu menyang Rusia, banjur bakal menehi ganjaran marang wong-wong sampeyan kanthi bangsawan supaya bisa miwiti mbangun garis keturunan bangsawan dhewe.
    Aku ngelingi baris iki - ing awal 90s ing Moscow. Inggih, Egor - mesthi sampeyan bakal dadi salah siji sing pisanan .... lan sampeyan ngenteni wayahe manis iki ... lan sampeyan kudu VICTORY lan supaya ing Ukraina pisanan...... Sawise kabeh, Egor. .. kados pundi kapribaden panjenengan dinten punika..niat
  26. +1
    Agustus 11 2014
    Nang endi wae dheweke poops, ngambung bokonge. Ora ana maneh perlu kanggo nuduhake simpati kanggo wong-wong mau lan mung numpes wong-wong mau.
  27. +1
    Agustus 11 2014
    crests banget licik lan ora matur nuwun dening alam! Nang endi wae padha katon mung kanggo MediaWiki! Aku bakal nembak sapa wae sing kejiret nganggo gegaman maneh tanpa nyoba!
  28. +1
    Agustus 11 2014
    Padha ora nyalahke - iki kabeh propaganda saka entitas negara mentas digawe ing jeneng umum "Ukraina". Lan tesis kasebut dictated dening mitra ing hubungan eksternal lan internal, sing diarani sawetara negara, dipimpin dening mitra utama, negara sing "spesialis" ing hubungan kasebut.
    1. Tanechka-pinter
      0
      Agustus 11 2014
      Kutipan saka AlexFU
      Iku ora fault - iku kabeh propaganda


      Duh, pinter. Dadi ing Odessa uga diobong - ora GUILTY - padha diobong amarga ora ngerti apa sing ditindakake.

      Sampeyan dudu saka tim Poroshenko, sing ora ngerti apa sing ditindakake ... utawa
      saka tim Yegor Prosvirin, sing ora ngerti babagan kekejeman Pengawal Putih ing Perang Sipil, sawetara sing lunga menyang sisih wong lan terus ngladeni dheweke - amarga padha "HORMAT", dene liyane didol. metu menyang Entente lan ndhukung campur tangan manca marang donya Rusia - ngerti banget ora guilty, uga, padha ora guilty - padha mung nutup mata nalika ditembak ing bocah-bocah lan petani sing ora duwe senjata ....

      Aku ora GUILTY....... akrab lan wis krungu. Israel dina iki matèni 2000 residents saka Gaza ing sawetara dina lan bengok-bengok - iku dudu salah kita ... kita ... lan janji, kaya fasis Jerman, sing Israel bakal matèni 100 Palestina kanggo siji. Nanging Holocaust minangka tragedi donya, lan mateni bocah-bocah Palestina biasa lan ora lugu minangka "kacilakan tragis" sing ora ana sing kudu disalahake.
  29. 0
    Agustus 11 2014
    Ing kasus iki, aku ngusulake yen sabanjure kita ketemu prajurit Ukropov kanthi tembakan senapan mesin!
  30. +1
    Agustus 11 2014
    Apa ana sing ngenteni wong liya? Ing pengawasan saka SBU lan Pravosek, resiko kulawarga? Sing penting yaiku kepriye tumindake sabanjure. Tembung tegese sethithik, tumindak sing paling penting ... Muga-muga dheweke bisa nggawe kesimpulan sing bener kanggo awake dhewe ...
  31. Sasha Mayor
    0
    Agustus 11 2014
    Luwih gampang mateni wong-wong mau kanthi tenang ing tapel wates ...
  32. 0
    Agustus 11 2014
    Apa sing dikarepake karo pangapunten? ...WE BANGSA SING PALING MANUSIA ING DUNIA!!! Lan nalika bali menyang Nenka, dheweke siap maneh kanggo Mbunuh lan ngrampog !!! Nalika ora ana paukuman kanggo kadurjanan sing ditindakake marang rakyat kita, mula ora ana rasa hormat marang kita minangka bangsa, minangka RAKYAT !!! AMPUN, HUMANISME - iki duweke kita, angkara sing terus ditindakake lan, ing wektu sing padha, dilat bokong Babi lan AS !!! Aku ora pengin dadi manungsa maneh!!!
  33. +1
    Agustus 11 2014
    Lan kanggo kula, iki mung propaganda biasa saka Ukraina (sampeyan bakal mikir yen dheweke bakal resmi ngumumake yen dheweke ora bakal perang maneh utawa bakal gabung karo milisi utawa ... etc. miturut dhaptar).

    Sing bali maneh - iku cetha sing padha ora bakal bengok-bengok bab Putin. Sapa sing bakal menehi dheweke??? ))))

    Dheweke bakal ngomong apa sing dikandhakake, yen ora ... Sampeyan dhewe ngerti apa sing bakal kedadeyan karo prajurit sing mbuwang senjata ing medan perang, nyabrang tapel wates karo negara sing potensial mungsuh ... Banjur bali menyang "dheweke. wong" tanpa kamenangan, tanpa spanduk lan tanpa gaman ...)))) Ing kene sampeyan minangka "pengkhianat" utawa "patriot" ...

    Ukraina karo "tahanan" iki ana ing kahanan sing ora duwe pengarep-arep ... Lan kaya sing dakcritakake sadurunge, bakal "nyingkirake" utawa nggawe "pahlawan".

    "Tawanan" sing nyabrang menyang Federasi Rusia lan bali maneh ing kahanan sing ora duwe pangarep-arep minangka sandera saka kahanan kasebut ...

    Aku ora yakin manawa ana cara sing normal kanggo wong-wong sing tetep ana ing "Federasi Rusia" - sanajan pindhah menyang panggonan permanen ... Mesthine ora ana urutan ing negara kasebut ing 2-3 taun sabanjure.

    PS. Apa wae, bisa uga pengin, nanging ora mutusake apa-apa - mung dadi sandera kahanan.
  34. korablik
    0
    Agustus 11 2014
    Dheweke ngangkat tangane - mandheg. Aja ndemek tahanan.

    Lan iki dudu tawanan. Yagene padha ora interned? Lan rauh lanang saka Garda Nasional, Dnepr, batalyon Donbass, lan mung tentara bayaran Polandia bakal trample ing. Kiss wong ing bokong banget, wisuh lan bali. Kepiye Komisi OSCE ngamati?
    Geyrop sing dipimpin Krimea Rusia ireng ora bakal diapura. Ing wulan September, kapal-kapal Amerika kudu dipasang ing kana. Lan kene bummer. Isih bakal ana sanksi. Ora ana gunane nganggep budak kanthi manungsa. Iki dudu urusan budak kanggo apik karo apik.
  35. +1
    Agustus 11 2014
    Apa kita rampung metu saka sirah kita? Selehake barang sing ora becik menyang milisi. Ora perlu ngira yen prajurit iki bakal ngangkat senjata maneh. Isolasi lengkap nganti pungkasan perang. Humanists nyedhot. Debauchery Rusia murni, apik kanggo sampeyan!
  36. 0
    Agustus 11 2014
    ki! We kudu nutup tapel wates, supaya padha ngomong karo milisi ing wektu sabanjuré.
  37. 0
    Agustus 11 2014
    Padha mangan kula, nambani kula lan nggawa kula bali perang. Yagene padha ora interned? Apa Ukraina bakal mbayar perawatan lan pangopènan?
    Babagan "prajurit", iku ora kanggo apa-apa sing Ukraina misuwur ing saindhenging Eropah kanggo prostitusi mirah. Ibu-ibu tuna-susila nggulawentah anak-anak, lan turun-tumurun digedhekake dadi padha nyenyamah. Dheweke saiki duwe bangsa kabeh sh..x. Bodho, licik, sundel korupsi.
  38. 0
    Agustus 11 2014
    Sedulur, bantuan kamanungsan lan dhaptar terus babagan macem-macem nilai manungsa universal. Umume, dheweke ngganggu kita maneh. Wis wayahe kabeh wong ngerti yen ing Ukraina kita ora duwe sedulur, sedulur, nanging ana mungsuh potensial sing sengit marang kita lan ngremehake kita karo kabeh guts kang, sing mung nunggu printah "fas" saka master jaban rangkah kanggo nyekel kita dening tenggorokan Ya, ana sawetara sing nglawan fasis Ukraina ing Novorossiya karo senjata. ing tangane, dibandhingake karo total populasi Ukraina iki mung tetes ing segara .Aku ora bakal kaget yen wektu bakal teka nalika sawetara pengungsi sing kita tampa bakal mlumpat njerit nang endi wae ing alun-alun utama Rostov. -on-Don utawa Belgorod - Rostov iku Eropah Aja njupuk tembung kosong - ora bakal ana kasempatan ing St Petersburg, ing rawa kita ana cukup kamar kanggo kabeh ho.lams.
  39. +2
    Agustus 11 2014
    Aku wis ngomong yen personil militer saka negara perang, nalika pindhah menyang negara sing ora perang, kudu intern. Lan ing kene kaya ing taman kanak-kanak: yen sampeyan nyinggung militèr sing mlarat, dheweke bakal ngilangke snot, yen ana sing nglarani driji, dheweke bakal bandage, yen sampeyan pengin, mulih.
    1. +1
      Agustus 11 2014
      Aku uga wonder kok padha ora interned? Apa jenis patrap apik?
  40. Vladimir
    +1
    Agustus 11 2014
    Dheweke nulungi aku, menehi panganan, menehi aku ngombe lan ngutus aku maneh. Apa ora cetha yen sampeyan ora menehi pakan asu ajag, sampeyan kudu intern?
  41. senior
    0
    Agustus 11 2014
    Sungkowo perang......piye aku nonton bubuin iki lair ing Revolusi Jeruk, babar pisan tanpa otak ngendi kudune, mung telek. Sampeyan bisa langsung ndeleng apa jenis perang, kaya prostitusi saka awal padha crack siji lan banjur liyane, lan apa padha ora langsung ngomong ing wilayah kita langsung maju, bench press......
  42. starmos
    0
    Agustus 11 2014
    Lan kok aku ora kaget??? Kita kabeh bisa nesu lan bingung karo kasunyatan iki, nanging ... ora ana sing bakal owah ing papan sing diarani Ukraina nganti trek tank Rusia ngluku tanah iki. Populasi lokal sing wis dicuci otak bakal mulai kerja kanthi konstruktif lan cukup mung kanthi gunpoint saka "wong sing sopan". Lan ora jelas apa sing kudu ditindakake sabanjure karo kabeh iki ...
  43. 0
    Agustus 11 2014
    padha tansah dadi korup, malah ing USSR nalika padha kanggo kabecikan dhewe, padha malah bakal ngambung bokong lan banjur nolak.
  44. 0
    Agustus 11 2014
    Ing sisih siji, amarga kampanye PR militer mlebu ing wilayah kita, dheweke entuk sawetara dividen politik, ing sisih liya, wis suwe dingerteni manawa ora ana gunane mbuwang mutiara sadurunge babi.
  45. +1
    Agustus 11 2014
    Ing ngendi wong Rusia liwat, wong Yahudi ora duwe apa-apa. Rusia mesthi bakal disalahake kanggo kabeh masalahe. Dheweke ora seneng karo kita lan ora perlu nulungi dheweke.
  46. 0
    Agustus 11 2014
    Quote: Raksasa Pikiran
    Dadi luwih kanggo prilaku sejatine sifate Ukrainia ing kahanan iki: padha sakabeheng, disandangi, panganan, lan saiki lagi pouring rereget ing kita. Sabanjure, prajurit kasebut kudu dikirim menyang kemah khusus tanpa upacara sing ora perlu, supaya tetep ana ing kono nganti pungkasan perang ing Ukraina.

    Yagene, kuatake wates kita lan aja nganti guano iki mlebu. Ayo padha lunga ing ngendi ora ana pertunjukan.
  47. belagor
    0
    Agustus 11 2014
    Prayoginipun dipun pasrahaken dhateng milisi, awit saking tlatah DPR.
  48. strelok93rus
    0
    Agustus 11 2014
    Quote: Raksasa Pikiran
    Dadi luwih kanggo prilaku sejatine sifate Ukrainia ing kahanan iki: padha sakabeheng, disandangi, panganan, lan saiki lagi pouring rereget ing kita. Sabanjure, prajurit kasebut kudu dikirim menyang kemah khusus tanpa upacara sing ora perlu, supaya tetep ana ing kono nganti pungkasan perang ing Ukraina.

    Ayo dadi miwiti karo sing ngandika? Aku mangu-mangu manawa iki diomongake dening prajurit sing pelurune ditarik dening dokter. Paling kamungkinan bebek UKROSMI liyane. Kepiye dill ngerti babagan anane pengamat?! Ing wêkdal punika, sarêng para pangamat dhatêng para militèr, sami rêmên, ingkang sami wontên ing daftar bokmanawi badhe dipun palu malih. lan aja njupuk tawanan maneh! Dheweke uga ngrancang nggawe brigade gabungan saka para pembelot. Lan batch pisanan sing ninggalake, miturut laporan paling anyar, durung katon. Aku ngakoni manawa dheweke wis ditambahake ing dhaptar wong sing ilang, supaya ora akeh omong.
  49. 0
    Agustus 11 2014
    ... ora marem karo kebingungan, kekurangan persediaan normal ....

    Putra-putra Obama sing pantes ora bisa perang tanpa Coke lan boogers (cookies)))
    1. romaskadarv
      0
      Agustus 11 2014
      Kola lan biskuit apa?... Ing kono ora ana banyu biasa
  50. romaskadarv
    0
    Agustus 11 2014
    Apa sing diomongake saiki yaiku "window dressing"
  51. 0
    Agustus 11 2014
    Kutipan: DV69
    Kutipan saka Wiruz
    Apa padha dirilis ing kabeh? Padha kudune wis nyoba utawa malah dijupuk ing grumbulan tanpa nyoba lan ora marang sapa. Punisher bener ing sawetara cara, ana prank ing ngarep kabeh acara OSCE (lan ora perlu mbantah ing kene). Ngapunten, tuan-tuan, nanging Rusia wis bajingan maneh kaya bocah kelas sepuluh sing naif. Dheweke teka, nangis, melas, menehi panganan, digawe panas, lan ing wayah esuk uga salah sampeyan yen sampeyan ditinggal. Umumé, wong-wong mau kudu dipasrahake marang milisi minangka tawanan, supaya diijolake karo tahanan. wong bodho

    Apa sampeyan siap kanggo njupuk wong-wong iki?

    Aku pribadi gelem njaga wong-wong mau ing kamp kerja paksa.
  52. 0
    Agustus 11 2014
    Sergey Dorenko!
    Kaping pisanan, sanalika pesen babagan nggawe koridor ditampa, aku mikir yen iki minangka pengkhianatan, bisa uga ana tembung sing luwih alus, nanging kayane ora ana persetujuan antarane panguwasa Rusia utawa kolom kaping 5 karo milisi.
    Nanging bodho pracaya kabeh limo omong kosong, considering sing iki kamanungsan, lengkap omong kosong.
    Percaya yen ing perang iki (sing durung diwiwiti kanthi bener) ora bakal ana sing menang utawa sing kalah iku bodho, amarga sejarah manungsa wis kaping pirang-pirang mbuktekake yen ing perang sipil ora ana kesepakatan antarane pihak-pihak sing percaya yen kabeneran sababe.
    Yen digali luwih jero, jelas sampeyan ora bisa ngimpi masa depan sing cerah.
    Kanggo perang kanggo ngrusak ekonomi, prasarana kutha (supaya mengko ana sing kudu ditindakake), kanggo ngrusak populasi kanggo "masa depan sing cerah". Iki minangka perang antarane Amerika lan Ukrainia pungkasan. Kita ndeleng standar ganda saka Amerika lan Eropa.Pepeling kosong saka sisih Rusia mung seri Meksiko, yen ora kanggo korban nyata politisi.
  53. +2
    Agustus 11 2014
    Ana pepatah Rusia sing apik: "Yen sampeyan ora pengin ala, aja nindakake kabecikan!"
    Miturut cara, aku ora ngarep-arep tampilan kamanungsan saka bakal prajurit iki - sawise kabeh, padha tindak perang kanggo wong. Kasunyatan sing padha "unrolled" dening unit militèr - ora ana asil liyane. Kanggo nylametake awake dhewe kanthi biaya apa wae - iku sing dikarepake (supaya ora ditindhes - kanggo gabung karo Nazi; supaya ora dadi pakan meriam - nyabrang tapel wates; supaya ora dipasang ing tembok kanggo desertion - kanggo mbuwang lendhut marang wong-wong mau).
  54. +1
    Agustus 11 2014
    Aku mesthi ngerti manawa crests minangka makhluk sing pungkasan lan korup. Dheweke kudu dirusak minangka agresor, utawa dipasrahake menyang milisi ...
    1. 0
      Agustus 11 2014
      Matur nuwun sampun nglipur kula. Paling ora aku bakal ngerti sapa aku ing umur tuwa. Ing Afghanistan lan Chechnya padha nelpon kula bab padha ...
  55. +1
    Agustus 11 2014
    Giliran acara iki wis samesthine. Padha ngirim ora kanggo Kyiv, nanging kanggo milisi. Ing kana dheweke bakal mutusake apa sing kudu ditindakake lan ngerteni pribadine.
  56. Kelevra
    0
    Agustus 11 2014
    , kudune langsung digantung ing pinggir tapel wates!Yen kecekel maneh, kudu diadili, gawe artikel macem-macem, sapa sing peduli, ayo lungguh lan mikir carane ngapusi!
    1. 0
      Agustus 11 2014
      Atrocity ing sisih sampeyan. Kepiye carane sampeyan bakal nggawa dheweke digantung ing pengadilan sabanjure? Internment lan kamp kerja. Minus.
  57. Kelnot
    +1
    Agustus 11 2014
    Sawise maneh aku iki nggawe percoyo sing padha sundel!!!!Ora ana dateng ing wong.
  58. polkownik1
    +2
    Agustus 11 2014
    Apa kanca Taras Shevchenko! Kepriyé dhèwèké ngerti bangsané! Sawise kabeh, dheweke ngelingake kabeh wong supaya ora nyingkirake kanca Ukrainia nalika nedha awan, amarga dheweke mesthi bakal ngidoni sup sampeyan ...
  59. 0
    Agustus 11 2014
    Sabanjure, lan mesthi bakal, dheweke bakal ditumpes minangka agresor sing nyoba nyerang wilayah kita. Lan nganggo utawa tanpa gaman, banjur kita bakal katon ing mayit.
  60. 0
    Agustus 11 2014
    Aja dilebokake makhluk, supaya padha masak ing wajan!
  61. 0
    Agustus 11 2014
    Sawetara "Ukrainia nyata" menehi everyone kene minuses, nggawe wong seneng ... Inggih, kita mbenerake sing, sampeyan isin, understatement kita. eseman

    Yen sampeyan duwe panemu beda, banjur duwe wani kanggo mbenerake. Kekurangan sampeyan malih dadi kaluwihan tanpa argumen objektif dadi kaluwihan. Termasuk bantuanku...
  62. 0
    Agustus 11 2014
    Kabeh iki, mesthi, sedih, kontra-propaganda ing gaya Ukropov. Ora bisa ndhelikake kasunyatan transisi, mula dheweke mutusake kanggo mbuwang lendhut ing kabeh.
  63. +1
    Agustus 11 2014
    Khokhol bakal tetep Khokhol
    Sanadyan sampeyan nglilani HIM menyang Eropah
    Endi tumindak kanthi pikiran,
    Dheweke mung nyenyet bokonge.

    Lan mulane ing Rusia
    Wis diwarisake dening Monomakh:
    “Hubungi Gusti Allah!
    Kanthi telung - Yahudi, Khokhl lan Pole.

    Wong Yahudi iku licik, sanadyan wuta;
    Kutub sing sombong iku luwih elek tinimbang bajingan,
    Khokhol bakal mangan roti karo sampeyan,
    Banjur dheweke bakal ngobong sampeyan ing sup.

    "Khokhols" T.G. Shevchenko 1851
    Lan iku.
  64. +2
    Agustus 11 2014
    Aku mikir yen data babagan iki diklumpukake dening layanan khusus kita lan nalika padha ngliwati tapel wates Rusia kanggo kaping pindho, langkah-langkah sing beda-beda bakal ditindakake marang angkatan bersenjata. Alasan yen wong sing ditresnani bakal dianiaya yen ora gelem gelut mung nggawe aku nesu. Ing negara iki, conto apik banget kanggo tindakake saka Perang Donya II yaiku para pahlawan - warga Krasnodon, bocah-bocah umur 15 - 17 taun tiwas, nanging ora nyerah marang Nazi. Lan saiki ana perang ing tanah air, lan kaping pirang-pirang pimpinan DPR lan LPR ngucapake panggilan supaya wong lanang gabung karo tentara milisi lan nglawan fasis, ora mbela negara liya, nanging tanahe dhewe. Iki banget tegese. Aku pancene ora kaya kanggo manggon kanggo ndeleng wayahe nalika ing Rusia, ing kaping angel, Gusti Allah ngalang-alangi, aku kudu mbujuk wong kanggo pindhah menyang nimbali Fatherland sing!
  65. 0
    Agustus 11 2014
    Aku ora kaget, crests ora bersyukur!!!
  66. 0
    Agustus 11 2014
    Apa ana Downs sing mamang iki? Iki minangka Nazi sing sregep, kalebu saka brigade kaping 79, sing ngrebut lan ngrusak wong-wong Irak, banjur duweke dhewe, saiki wis dadi ora sopan, bakal terus tumindak kanthi cara sing padha ...
  67. 0
    Agustus 11 2014
    Saraf sciatic krasa luwih apik ... padha nyanyi beda.
  68. rambut kriting
    0
    Agustus 11 2014
    Matur nuwun kanggo urip! Kaluhuran lan welas asih ora bisa dilalekake...Kabeh padha eling. Kahanan kasebut mbutuhake wong urip ...
  69. 0
    Agustus 11 2014
    Ana mung ora cukup ala ing kene! Ya, siji sing jelas - dheweke nylametake kulit dhewe! Nyuwun
  70. 0
    Agustus 11 2014
    crests wis tau bentenaken dening prilaku prayoga. Padha siyap kanggo ngedol kabeh kanggo kulit dhewe. Lan wektune kanggo panguwasa sing welas asih nggawe kesimpulan - Ayo ngeculake mungsuh potensial kita. Iku ora bener. Isolasi lan paksa kerja nganti pungkasan konflik.
  71. Lan2005
    0
    Agustus 11 2014
    Sampeyan kudu ngliwati para prajurit kasebut liwat sieve milisi!
  72. 0
    Agustus 13 2014
    Lan yen kita njupuk wong tahanan maneh saiki ... banjur apa, padha bakal ngomong, kita padha dipeksa kanggo ngomong, yen kita lagi ngaco! Apa banjur nuduhake wong ing kabeh? Padha bakal nggiling kabeh jinis bid'ah sepuluh dina ...
  73. bergberg
    0
    Agustus 13 2014
    Aku percaya yen panguwasa kita, sing diwakili dening pengawal tapel wates, ngiyanati milisi Rusia. Sawise statement kasebut, nglarang militèr Ukropov muncul ing wilayah Rusia kita. Ing kasus sing ekstrem, rekaman video saka penolakan kanggo perang ing sisih junta militèr - "Aku iki lan kuwi prajurit Ukraina ngucapke matur nuwun kanggo Rusia ing wong VV Putin kanggo pitulungan sing diwenehake kanggo metu saka kuburan, kanggo roti - uyah lan perawatan lan aku sengit marang pamaréntah Ukropov, sing nilar aku. Thanks kanggo Rusia, thanks kanggo Putin! Lan video iki kudune kanggo saben pengungsi perang. Aku ora seneng bali menyang wilayah asalku!
  74. maneh ing 2014
    0
    Agustus 13 2014
    Kutipan saka: evgen258796
    Khokhol bakal tetep Khokhol
    Sanadyan sampeyan nglilani HIM menyang Eropah
    Endi tumindak kanthi pikiran,
    Dheweke mung nyenyet bokonge.

    Lan mulane ing Rusia
    Wis diwarisake dening Monomakh:
    “Hubungi Gusti Allah!
    Kanthi telung - Yahudi, Khokhl lan Pole.

    Wong Yahudi iku licik, sanadyan wuta;
    Kutub arrogant luwih elek tinimbang b ... di, Pancen ing f..s tengah!
    Khokhol bakal mangan roti karo sampeyan,
    Banjur dheweke bakal ngobong sampeyan ing sup.

    "Khokhols" T.G. Shevchenko 1851
  75. 0
    Agustus 14 2014
    Hello kabeh.
    Sampeyan perlu kanggo langsung ngatur camp kanggo wong-wong mau, supaya padha bantuan ambruk alas.
  76. 0
    Agustus 14 2014
    Lah, apa sing bisa dakkandhakake, para pelacur! Salah sijine sing ngomong yen perwira-perwira kasebut ditinggal lan FSB meksa wong-wong mau nganti tekan. Ora pantes dipangan lan diombe! Sing liyane (putih) kaya ngono, ujar manawa ora amarga OSCE, resepsi kaya ngono ora bakal kedadeyan! Iku ngelingake aku babagan crita pilot helikopter sing dijupuk sing ditembak. mudhun cedhak Slavyansk lan sing, sawise njupuk bedhil, ninggalake wong dhewe mati tatu lan militiaman saiki almarhum Lynx disimpen lan dikirim menyang rumah sakit. rereget ing milisi! Nalika aku pisanan ndeleng dheweke ing TV, aku ora ngerti kenapa dheweke ngganggu dheweke? Kanggo shelling saka Slavyansk, dheweke kudu sijine peluru ing bathuk. Miturut cara, asring karo wong kaya dheweke Sing apa padha nindakake.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"