Media Kanada: Ottawa pengin numpes Rusia lan ngrebut sumber daya

134
Panguwasa Kanada wiwit nyediakake peralatan militer sing ora bisa nyebabake Ukraina lan aktif nambah ketegangan ing wates Rusia. Tujuan saka "proyek" iki yaiku divisi Federasi Rusia dadi sawetara semi-koloni lan penyitaan sumber daya alam, cathetan. "RT in Russian" karo referensi kanggo edition Canadian Situs Web Sosialis Dunia.



Miturut penulis materi kasebut, para pemimpin Barat ora wedi karo risiko ngeculake perang nuklir. Kacathet yen Kanada aktif melu kampanye AS sing agresif nglawan Rusia. Pamrentah Konservatif sing dipimpin dening Stephen Harper ngirimake Kyiv $ 5 yuta kiriman peralatan militer sing ora bisa nyebabake pati, kalebu rompi pelindung lan helm.

Miturut kepala Kementerian Pertahanan Kanada, Ottawa ora bisa mandheg nalika Moskow "ndhukung milisi." Penulis artikel kasebut nyathet yen pasokan peralatan militer minangka bagean saka "program tumindak provokatif saka panguwasa Kanada sing terus berkembang." Ing wektu sing padha, Ottawa nyathet yen "ora ana larangan babagan adol teknologi lan senjata menyang Ukraina."

Kajaba iku, panguwasa Kanada ngumumake yen 6 pejuang Angkatan Udara Kanada saka patroli NATO ing Romania bakal dikirim maneh menyang negara Baltik ing wulan September, lan salah sawijining kapal perang Kanada bakal dadi bagean saka klompok militer aliansi ing Segara Ireng.

Perdhana Mentri Kanada Stephen Harper ngandika sawise kacilakan Boeing Malaysia ing Ukraina wétan "kahanan kacilakan pesawat ora mengaruhi kaluputan Rusia" ing tragedi iki.

Miturut penulis artikel kasebut, kampanye iki kudu ngowahi Ukraina dadi papan kanggo operasi luwih lanjut marang Federasi Rusia, "lan tujuan utama yaiku dismemberment Federasi Rusia dadi sawetara semi-koloni, sumber daya alam sing gedhe banget. imperialis Barat bisa njarah miturut kawicaksanane."
  • http://russian.rt.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

134 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Serg7281
    0
    Agustus 13 2014
    Apa pusar berang-berang maple iki ora bakal dibatalake? Ya, lan sampeyan bisa nyelehake ing celonone saka meksa banget.
  2. 0
    Agustus 13 2014
    malah ora nolak panggunaan rudal nuklir - yen kedadeyan iki, bakal dadi perang nuklir donya sing pertama lan pungkasan, kabeh planet bakal digoreng, ora ana bunker sing bisa nylametake, wong-wong Kulon iki duwe kecoak tinimbang otak, mambu. saka busumia
  3. 0
    Agustus 13 2014
    Ing kasus iki, kita kudu menehi dhukungan kanggo wong Quebec. Ayo padha nulungi wong-wong mau mbuwang kuk kapitalis lan pisah saka Kanada!)
  4. 0
    Agustus 13 2014
    Wong Skandinavia wis mangan jamur kakehan maneh.....kok padha ngoceh Rusia? Nanging apa pancen ora kuwat?
  5. Albatros
    0
    Agustus 13 2014
    Ing kene kita bakal ngubur sampeyan banget ...
  6. 0
    Agustus 13 2014
    Aku wis maca kabeh, nanging aku mung ora ngerti! Sadawane dalan, gendhenge ambruk! Semi-koloni)))) Si cilik bakal retak saka kasugihan kasebut)
  7. 0
    Agustus 13 2014
    Carane akeh emosi saka artikel dicithak Trotskyis Kanada lan diprodhuksi dening saluran propaganda Rusia RT. Apa dheweke bakal miwiti ngasilake pendapat para anarkis?
  8. 0
    Agustus 13 2014
    Inget umur patangpuluhan!!!
  9. 0
    Agustus 13 2014
    Ana akeh review lan aku durung weruh khusus ... Apa ana sing weruh siji nuansa - yen "kahanan kacilakan pesawat ora mengaruhi kesalahan Rusia" ing tragedi iki.
    Apa sing dikarepake!
  10. 0
    Agustus 13 2014
    Liyane "kekuwatan gedhe" ... iku (Kanada) piyambak durung nampa tinsel saka Rusia lan ora mlayu karo tumit greased (kaya Amerika Serikat ing 1919). Mesthine dheweke rumangsa gelo, dheweke uga pengin mangan ...
  11. 0
    Agustus 14 2014
    apa sing dikarepake? Kanada nyata KHOKHLOSTAN. kabeh omong kosong Bandera mlayu saka pengadilan sing adil sawise Perang Donya II ...
  12. 0
    Agustus 14 2014
    maneh keturunan Anglo-Saxon mbedakake awake dhewe, aku teka ing kesimpulan yen ana ing getihe, dheweke ora bisa urip kanthi tentrem, dheweke dhewe ora bener perang, nanging padha nglawan wong liya.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"