Kanggo Rusia apa kita ngajak para sadulur kita?

211
Yen Crimea ora digunakake, kajaba zona gambling, apa sing bakal ditawakake Novorossia, takon Yuri Boldyrev

Apa sing penting saiki?

Kaping pisanan, perang ing Novorossiya. Sanksi Barat marang negara kita. Sanksi pembalasan kita minangka watesan babagan impor panganan Eropa lan Amerika. Ing podo karo, mbusak watesan ing impor pangan saka sawetara negara katelu.

Kajaba iku, kemajuan ngrampungake masalah ora kalebu dolar saka pemukiman bebarengan karo China. Iki kabeh sing koresponden saka macem-macem publikasi secara harfiah takon kula saben dina.

Dheweke ora takon maneh babagan kewajiban kita kanggo mbayar pemegang saham Yukos kanthi total udakara 52 milyar dolar. Kabeh - topik wis ilang. Kaya-kaya acara sepisan, bebarengan karo liyane, cukup biasa, sing dirembug lan diterusake menyang sabanjure.

Apa sing nggawe aku bali menyang topik iki maneh lan maneh?

Pisanan: masalah sing ora ditanggulangi, sing, saka sudut pandangku, bisa lan kudu dirampungake kanthi radikal lan dibuwang saka negara kanthi beban sing ora wajar - aku nulis babagan iki kanthi rinci ing artikel sadurunge. Nanging masalah kasebut ora dirampungake. Ing kasus apa wae, cara sing kudu ditanggulangi.

Kapindho: yen masalah iki ora ditanggulangi kanthi pas wektune - yen negara ora diwenehi kakebalan hukum tanpa syarat ing perselisihan komersial kasebut, precedent sing ora bisa ditrima muncul, ora ana watu sing ora bisa ditindakake saka kedaulatan negara kita. Lan kanthi terus-terusan game giveaway sing ora jelas saka pamrentah kita karo macem-macem scammers lan para panuku barang sing dicolong, jelas, gelombang tuntutan hukum lan bola salju saka utang negara sing ora lestari menyang "donya beradab" bakal nambah kanthi cepet.

Katelu. Nganti saiki kabeh critane karo "nasionalisasi" Yukos (sadurunge dicolong saka kita), Aku dianggep minangka klasik "maling nyolong baton saka maling."

Yaiku, yen ana wong, utamane, pamrentah kita, kanthi entheng, ora ngrebut properti saka maling kanthi bener, mula aku bisa uga duwe pitakon lan emosi, kalebu pitakonan apa iki ditindakake kanggo kepentingan kita (sing wiwitane mangu-mangu) utawa kanggo kepentingan mung redistribusi antar-klan barang sing dicolong. Sing, pitakonan liyane saka tega kanggo maling asli lan pangayoman kanggo wong-wong mau.

Lan statement tombol sandi pitakonan tansah tetep padha: kanggo bali property (mesthi, iki ditrapake ora mung kanggo Yukos, nanging uga kanggo Norilsk Nickel, lan Sibneft, etc.) lan income saka iku kanggo pemilik sah - wong Rusia, kanggo sampeyan lan kula. Kajaba iku, ora kanthi cara "licik", nanging kanthi langsung lan jujur, nyebat maling maling, accomplices - accomplices lan "pemegang saham conscientious" - panuku barang sing dicolong.

Nanging saiki ternyata ing fasilitas sing padha, ing kasus iki, ing Yukos, kita bisa dirampok kaping pirang-pirang. Pisanan, mung njupuk properti kita. Lan banjur uga kanggo meksa kanggo mbayar saka budget kanggo "laundering" Rosneft (kang digunakke bondho utama Yukos - Yuganskneftegaz) kanggo West ing framework saka mangsa sawijining (isih ora dibatalake) privatisasi. Kajaba iku, kaya sing dikira asline lan isih durung dibatalake, sanajan ana sanksi Barat marang Rusia, utamane ing tangan Barat.

Lan sapa sing njamin yen iki minangka penipuan pungkasan?

Yen iki ngelingake apa wae, mula mesin gerakan terusan minangka pompa universal kanggo ngompa kabeh jus penting saka negara kita. Lan mulane pitakonan alami kaping papat - ngubungake sejarah, sing meh ditutup ing media, kanthi "tugas" anyar lan acara berdarah ing Novorossia.

Kaping papat. Nalika Jeksa Agung bisa ngetokake saka Ukraina, Crimea lan Novorossiya mung mung nggawe bir, aku kudu mbayar manungsa waé kanggo kasunyatan sing solusi masalah iki kanggo kapentingan loro Rusia lan pedunung Crimea lan Ukraina kidul-wétan mung bisa karo owah-owahan radikal ing. kursus sosial-ekonomi Rusia dhewe. Lan saiki, nalika akeh getih, kalebu warga sipil, wis diwutahake lan ora ana pungkasane, kita bakal ngadhepi paradoks.

Yaiku: ing hubungane karo Novorossia, pamrentah kita njupuk, sanajan banget ora konsisten lan ora cukup nemtokake, nanging isih, kaya-kaya posisi orientasi nasional, nanging, ing wektu sing padha, apa Rusia anyar utawa Uni Pabean apa sing diarani sedulur kita? Yen ora ana panggunaan sing luwih apik kanggo Crimea tinimbang nggawe zona gambling gedhe, banjur apa sing bakal ditawakake Novorossiya?

Ing urip sing migunani apa sing diarani sedulur? Ora ana ing ngendi wae upaya tenaga kerja kreatif ing mangsa ngarep bakal dibuwang dening kabeh utang negara anyar (utawa formasi negara anyar), sing bakal ditindakake dening privatisasi ing kekuwatan kita lan, banjur, kaya ngono. , "nasionaliser", nanging "nasionalisasi" kanthi cara sing ora langsung lan jujur, nanging kanthi terang-terangan penipuan, lan malah karo rencana kanggo privatisasi sakteruse maneh, minangka asil sing dadi luwih elek tinimbang tanpa pseudo kuwi. "nasionalisasi" ...

Nanging ana uga versi sing kabeh ing sekitar Novorossia, umume, ora luwih saka rencana sing disepakati, dimainake dening "lawan" ing pass, kanggo ngusir warga saka wilayah kasebut supaya bisa nyuda ganti rugi ing mangsa ngarep nalika Western perusahaan ngatur produksi shale gas ana. Ing babagan iki, yaiku, ing partisipasi sadar saka panguwasa kita ing rencana jahat iki, mesthine ora pengin percaya. Nanging pitakonan kasebut dirumusake, utamane, dening wartawan Julieto Chieso. Lan pitakonan iki ora ninggalake.

Ayo kita reformulate pitakonan langsung lan tormenting iki luwih wiyar minangka nderek: bisa negara padha daya kita terus kanggo muter temenan ora tanggung jujur ​​lan larang regane game sak aset strategis negara, utamané, sak mantan Yukos, lan, ing padha. wektu, kristal-jelas jujur ​​sak Novorossia?

kaping lima. Mesthi wae, wong kudu nanggapi sanksi basa Barat kanthi sanksi kontra. Lan panelusuran kanggo opsi maneuver - ngendi kanggo tuku pangan tinimbang Eropah, ing kahanan kang kanggo dekade produsere ora mung ora nampa pitulungan lan support perlu lan cukup, nanging prakteke langsung ditindhes dening kabeh kabijakan financial lan ekonomi saka panguwasa kanggo please Western "mitra". Lan wong-wong kita siyap nandhang kasusahan sing mesthi bakal ditemoni ing dalan iki.

Nanging apa bisa ngapusi dheweke? Apa jujur ​​​​ora ngomong marang bebener yen karusakan total saka sanksi Western (kang wis wani siap kanggo keno) isih kaping pirang-pirang kurang saka karusakan saka game pemerintah kita menehi karo maling lan panuku barang dicolong? Mulane, sabuk-tightening amarga sanksi Western iku alam lan patriotik. Nanging nyatane, wektu tundha kasebut beda banget - amarga penipuan finansial gedhe-gedhe liyane, wektu iki, misale jek, ing "laundering" kanthi biaya Rosneft sadurunge privatisasi - iki, sampeyan ndeleng, ora patriotisme maneh, nanging ngrusak ketaatan komplotan mimpin kanggo rojo pati.

kaping enem. Fraksi oposisi ing Duma sepisan maneh teka kanthi inisiatif kanggo mbatalake macem-macem dana cadangan saka ekonomi Kulon lan nandur modal ing proyek-proyek kasebut, ing pembangunan dhewe. Carane nambani? Sejatine, mesthi ya. Mbayangno analogi - perang ing gunung. Cetha yen "kabel safety", sing ana ing tangane mungsuh, dudu garis keamanan. Yen isih ana kesempatan kanggo nransfer kabel iki menyang tangan sekutu, malah sak wentoro fellow lelungan utawa paling ora mungsuh ketok, kita kudu nindakake iku luwih cepet. Mesthine wis rampung wingi. Ora ana sekutu - nindakake asuransi diri (ikatan ujung kabel menyang wit). Apa wae, nanging aja ndalang yen kabel ana ing tangan mungsuh - iki minangka "asuransi".

Nanging ... Duwe mundur dana, ing ngendi, apa sing kudu diinvestasikan? Investasi ing jalur sepur kacepetan dhuwur liyane antarane Moskow lan Kazan - ing kahanan sing ora ana dalan kargo biasa antarane Moskow lan St. Sawise kabeh, amarga saka ekspres resmi kacepetan dhuwur, sepur barang kepeksa mubeng, liwat Lor. Lan truk (amarga lack komunikasi railway barang normal) rampung clogged dalan Moscow-Peter - watara Vyshny Volochek - macet terus-terusan kanggo akeh jam ...

Sakabèhé: carane bisa sijine blinkers kuwi ing mripat siji supaya pracaya ing sawetara proyèk Creative kapisah kang dipun ginakaken dening kita banget padha "patriots" ing daya, independen lan podo karo karo game giveaway aktif watara mantan Yukos?

kapitu. Minangka anggota panitia penyelenggara kanggo nganakake referendum babagan aksesi menyang WTO (kita nglawan WTO lan banjur negesake yen nyerahake kedaulatan ekonomi negara kita ora bisa ditindakake ing mburi layar, tanpa referendum) , Aku elinga banget uga carane mung rong taun kepungkur, ing spring - Ing mangsa panas 2012, kabeh kuwasane mekanisme negara iki disebarake kanggo nyegah sembarang diskusi umum serius masalah iki, utawa, malih, referendum dhewe. Miturut bakal saka "vertikal" padha melu lan CEC, lan Supreme lan Konstitusi Pengadilan, lan, mesthi, mayoritas ngatur ing Parlemen.

Lan saiki Kulon lan Rusia ijol-ijolan sanksi. Kabeh mau langsung mbantah norma lan aturan WTO. Senadyan kasunyatan sing ing masalah paling penting - ing Watesan nyata ing pangembangan engineering mechanical dhewe, etc. - Kita tetep ing tekanan saka WTO, lan ing kene, misale jek, kita isih ora bakal mbantah. Lan kita kaya sukarela ing yurisdiksi pengadilan WTO.

Lan apa, ing kabeh babagan mantan Yukos - menehi, nanging ing kene ora bakal? Utawa ing kene kapentingan kita ing pengadilan bakal mbelo ora dening pengacara Western padha lan firma hukum karo kang panguwasa kita "kerjo bareng" (lan supaya kasil ilang pengadilan liwat lan maneh kanggo akèh dhuwit budgetary) ing kasus Yukos?

Akibaté, pitakonan kanggo rampung naif: pengadilan iki bakal nimbang tumindak saka Kulon lan Rusia ing podo, utawa bakal menehi pilihan kanggo sisih siji? Lan apa beban utang sing ora lestari sabanjure sing ana gandhengane karo ijol-ijolan sanksi sing bakal ditindakake?

Umumé, mokal kanggo setuju yen acara wis liwati lan topik ditutup. Dadi ayo terus.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

211 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Tanechka-pinter
    +1
    Agustus 17 2014
    "что будет предложено Новороссии.."
    Меня лично все это время волновал один вопрос - как в русском городе Одесса могло состоятся в присутствии тысяч горожан сожжение людей и зверское фашистское избиение и добивание раненых людей. Как могли на глазах европейской демократии убивать людей - палками, огнем и химией сотни людей в Доме профсоюзов. И.....сегодня...... наконец.... я нашла ответ....

    На сайте "Русская весна" выложено видео 16.08.2014 - 23:32
    "Пятиминутка ненависти: детей в Ивано-Франковске учат сжигать людей (видео)"

    Общество Украины глубоко больно - именно поэтому так жестоко разрушаются города и села Донбасса. А убийство детей и стариков на Донбассе считается "воинским долгом честью".

    Мне жаль сегодня Игоря Ивановича Стрелкова, если бы он увидел это видео раньше, то не пошел бы в Донбасс. Тысяча патриотов и героев русского движения не способны вылечит одномоментно целую нацию.
    А тем более Россия, которая больна "болотным вирусом". Для этого сначала Россия сама должна излечится.
    Ничего не надо предлагать Новороссии, которой еще нет....
    Народу Украины придется заплатить сначала для этого высокую цену, прежде чем назваться Новороссией. Это звание придется завоевать в боях народу Украины и сначала дойти до Киева и его взять.

    Это страшное видео надо распространять по всему миру, что бы люди увидели страх и ужас в глазах детей и фашистское счастье в глазах взрослых. А еще каждый сможет себя протестировать на человечность и человеколюбие и "кто он есть на самом деле".
    Спасибо "Русская весна" - полагаю ВЫ даже сами не поняли важность этого видео. Предлагаю его отправить Псаки без комментариев.
  2. +1
    Agustus 17 2014
    все сумбурно, прочитал вскольз все комменты, Крым и Севастополь наши. кто сказал что будет легко? именно наши, Российские
  3. 0
    Agustus 17 2014
    Да вопросы нужно решать. Но всё, что сделано, под наше дружное ожидание "рая" от запада в 90-х перекладывать на власть не нужно. Это в один момент не исправишь, а только дров будет больше. Теперь будем и совместно с неугождающем нам одномоментно властью исправлять ошибки. Только не резко и без революций. Медленно , но наверняка! И сдесь нужны оппозиционеры и сомневающиеся.
  4. 0
    Agustus 17 2014
    Kutipan saka: PENZYAC
    Akibaté, mung pengacara sing bakal entuk manfaat, urip saka siji kasus sajrone rong puluh taun lan kabeh "kanthi dhewe" dikurangi biaya hukum lan biaya pengacara ...

    Ну так не зря же у одного из адвокатов на стене висел плакат. На плакате корова. Один крестьянин тянет корову за рога к себе, другой за хвост ,к себе. А посередине сидит адвокат и эту корову доит.
  5. +1
    Agustus 17 2014
    Согласен со статьей. В общем плане. Как ни крути Украина это квази-Россия. У нас те же недостатки. Та же власть олигархов. Другое дело что есть харизматичный лидер. Но даже если Путин действительно патриот то за всем то он не уследит. А чиновники у нас все еще с тех времен и правила игры отменять они не будут. Да и по сути, что делает верховная власть? Иногда только пальчиком грозит. Ведь вначале все испугались когда объявили войну коррупции. Сидят глаза по пять копеек, по ТВ смотрел ржал. Но..потом Путин заявил - 37-года не будет! Ура! Месседж понят армией чиновников и олигархами. Все вернулось на круги своя. Даже посмотрите на мега проекты нашего времени. Мост построили и что? По проекту там-то там должен быть бетон, на мосту же дерево))) Опоры должны быть со специальными противольдовыми устройствами...их нет. Потом при ледоходе рухнет будут искать стрелочников и посадют какого инженера. Зато с помпой открытие)))
  6. everest2014
    +3
    Agustus 17 2014
    Kutipan saka Ecilop
    Sing aku seneng karo wong kita - mbandhingake rega roti lan _vodka_. Aku ora tanpa dicokot fun ... Aku kaya sing. Ketoke Rusia duwe soko ing gen :)

    В сети есть ролик, почему в СССР цены падали. Рубль в зоне влияния советов имел вес (за него можно было покупать очень многое), год от года производственные мощности росли, печатный станок денег покрывался пылью, перепроизводство планово переоценивалось. Проклятые красные оказывается знали толк в экономике. Один деятель эффектно это все сломал, переведя взаиморасчеты на зеленую бумагу. И-и-и-и, здравствуйте лихие 90-е с закрывающимися заводами, ментами ворами, обнищавшим народом и т.д. Нам ведь тоже, как укропам сейчас, всякую лажу тележили и пипл хавал. Неужели я вру?
  7. +2
    Agustus 17 2014
    как это не нашли применения Крыму? а флот, который теперь можно наращивать и не надо платить бешеную аренду? кто владеет Севастополем - владеет Черным морем. это правило никто не отменял.
    а шельф крымский? это не все, но разве даже этого мало?
    да и в конце-концов, мы сами просились в Россию, и мы просились не за какие-то блага. мы готовы еще хуже жить, если надо. и на самом деле, не из-за страха, как почему-то многие считают. а просто потому, что Крым - вернулся на Родину и наши потомки, будут вспоминать мое поколение с благодарностью. потому, что выстояли и сохранили русскую душу, несмотря на 23 года активного зомбирования.
    1. 0
      Agustus 19 2014
      Звучит смешно, но тут интересы российского народа и интересы денежных мешков совпали. Народ получил свою патриотическую соску-пустышку в виде удовлетворения, что Крым НАШ, на чём и успокоился, а толстосумы получили жирный кусок пирога, отжатый у коломойских, ахмедовых, фирташей и пр. Как его распилить, они в конце концов порешают. Но, кроме этого, они получили снижение затрат на аренду базы в Севастополе, что в конце концов означает снижение их (толстосумов) затрат. Вы действительно считаете, что после освоения крымского шельфа в Ваш личный кошелёк потекут золотые ручейки. Если Вы нефтегазовый олигарх, то может быть, да и то, если вы олигарх из "правильной" команды. Просто по стечению обстоятельств получилось почти как в поговорке: и овцы сыты (патриотической соской) и волки не в накладе. И Вы на самом деле считаете что игорная зона это благо для Крыма и России?
      nglirik Снимите розовые очки, уважаемый.
    2. SanSanBel2003
      0
      Agustus 19 2014
      Дорогой севастополец, кто ж говорит, что этого мало - флот, шельф и т.д. Так неужели ж вы и игорной зоне рады и считаете, что это не оскорбление для вас, а важный источник дохода?
  8. everest2014
    0
    Agustus 17 2014
    Kutipan: Sevastopol
    кто владеет Севастополем - владеет Черным морем. это правило никто не отменял.

    Верный ответ, мало того, когда этот мостик отстроят, через портовые города пойдет поток товаров по железке в обе стороны, а это очень даже не хилый бонус в бюджет Крыма, плюс ко всему - новые рабочие места. А, идея сделать полуостров казино мне не нравится, бредовая она.
  9. +1
    Agustus 17 2014
    А ответный вопрос не в том, в какую европу зовут украину, а в качестве кого, чего и на каких правах.
    Да и зовут ли вообще? Главное сделали- стравили, смуту навели, мозги обработали! Но всё это им же и аукнется
  10. qcvvxc
    0
    Agustus 17 2014
    Aku nemoni situs sing ngidini sampeyan nantang denda kanthi online, ing wiwitan aku ora percaya, aku ngira iku penipuan, nanging aku mutusake kanggo nyoba lan mbayangno ternyata: saka 3 denda, siji dibatalake . Hooray, aku nyimpen meh 4000 rubel. coba dhewe, mbok menawa sampeyan uga bisa. iki link menyang layanan-- vk.cc/2RITLx
  11. 0
    Agustus 17 2014
    Статья конечно правильна. Только автор так и не предложил ЗАКОННОГО способа изъять у акционеров купленные (наворованные) предприятия.
    Если он такой грамотный и не может предложить, то за что тогда ругать нынешнюю власть. Она, пусть поздно, пусть не совсем уклюже, но начинает работать. Только без начала работы одновременно с руководством и населения страны, толку то не будет. Получится как у Крылова - "Однажды, Лебедь, Рак и Щука..."
    1. SanSanBel2003
      0
      Agustus 19 2014
      А с чего это ты, брат, решил, что Болдырев ничего не предложил? Во-первых, он еще в 1997 году как зампред Счетной палаты направил все документы Генеральному прокурору с требованием признать залоговые аукционы ничтожными и наказать виновных. Но у нас, как известно, генпрокурор назначается по предложению президента... Все документы эти сохранились и ждут своего часа. Во-вторых, в его книжке "О бочках меда и ложках дегтя" в начале 2000-х все было подробно расписано. Ну и наконец, посмотри на Свободной прессе его свежую статью где-то в начале августа - там он прямо по пунктам раскладывает все, что нужно срочно делать.
  12. everest2014
    0
    Agustus 17 2014
    Kutipan saka zululuz
    Только автор так и не предложил ЗАКОННОГО способа изъять у акционеров купленные (наворованные) предприятия.

    Есть такой термин - nasionalisasi и придуман он очень давно. Как в РФ вывернутся с Юкосом, хз. Пусть эти большие дядьки думают.
  13. -1
    Agustus 17 2014
    Автор - пораженец...., в 36-45 расстреляли бы и без вариантов
    1. SanSanBel2003
      0
      Agustus 19 2014
      То есть, Болдырев, который боролся против ВТО - пораженец, а тот, кто нас туда затаскивал (фамилию знаешь?) - нет. И это Болдырева, который указывает способы уберечь страну от выплаты компенсации акционерам Юкоса (а если не выплатим - от ареста нашего имущества), надо расстрелять, а не нашу власть, которая играет с Западом в поддавки, участвуя в Гаагском третейском суде, которому Россия вообще не должна быть подсудна. И что у человека в мозгах?
  14. spesialis
    0
    Agustus 17 2014
    Недальновидная какая-то статейка...В Крыму-только игорная зона..автор, что, покурил не того? Статье минус-однозначно...Бред какой-то. Nyuwun
    1. 0
      Agustus 18 2014
      Quote: khusus
      Недальновидная какая-то статейка...В Крыму-только игорная зона..автор, что, покурил не того? Статье минус-однозначно...Бред какой-то. Nyuwun

      Автор пишет о том что в Крыму изменилось только одно налоги идут не в Киев а в Москву, туда вложили колоссальное количество денег и при это хотят организовать там одну большую игорную зону, которая не предусматривает какое-либо развитие промышленности.
  15. Cepet
    0
    Agustus 18 2014
    С данной статьтьёй проблемы, корупция как на ладони, ответить в нужном месте и дополнить не смог, переместился в самый конец. Юрий Болдырев. Обращаюсь лично. Захотите встретимся. Я не дам Вам войти во власть, идите боком, Калаха не вашь прибор, буду пристально следить за всеми Вашими делами, я Вам не верю. И Президенту Нашему не компосируйте мозги, от Вас нет никакого толку, идите работайте по специальности, честно кормите свою семью. Ваш бывший, обманутый избиратель.
  16. 0
    Agustus 18 2014
    Kanggo Rusia apa kita ngajak para sadulur kita?
    А для брата,братство свято,если он и вправду брат.И дилеммы нет для брата,я всегда с тобой мой брат.Вот,как то так.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"