Makarevich terus menehi wawancara babagan "feat" ing Slavyansk lan Svyatogorsk

163
Senadyan ngaku kesel karo wawancara, penyelam scuba kuliner musik Andrei Makarevich terus nyenengake media hiper-liberal kanthi crita babagan carane nindakake "misi perdamaian" menyang Svyatogorsk lan Slavyansk, sing dikuwasani dening pasukan Ukraina. "Tren" paling anyar saka Makarevich: "Aku ora ngomong karo punishers, nanging kanggo bocah-bocah." Semono uga dheweke nggambarake "konser" ing wawancara "Novaya Gazeta".

Makarevich terus menehi wawancara babagan "feat" ing Slavyansk lan Svyatogorsk


Ing Interview, Makarevich bilih piyambakipun tindak menyang Svyatogorsk lan Slavyansk mung kanggo rasa seneng, ngandika sing tau wanted kanggo dadi brahala kanggo sapa. Lan saiki kabeh wong pracaya marang tembung Makarevich ...

Saka wawancara karo Makarevich:

Sing paling penting aku duwe tugas ing ngarepku, lan aku ngrampungake. Bisa uga ora bisa, bisa uga gagal. Ana akeh kahanan sing kudu ditangani ing dalan. Nanging, matur nuwun marang Gusti Allah, kabeh bisa ditindakake, lan kedadeyan kaya sing dikarepake. Lan, miturut pendapatku, wong lanang sing aku nyanyi, bocah-bocah padha seneng, matur nuwun, Gusti!


Nalika tuan rumah Ukrainia nyopir sawetara bocah menyang aula, ing ngendi Makarevich nyanyi, kanthi dhawuh saka para pinituwa sing ketemu Makarevich, ngadeg kanthi tangane diangkat "saka rasa seneng" menyang langit, lan spesialis kuliner strummed ing sadawane senar, kroso kaya peacemaker. sumsum balunge, banjur kabeh iki nyebabake kanggo mikir apa Andrei Vadimovich wis dikembangaké edan ...
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    163 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      Agustus 18 2014
      Aku ngerti langsung karya Makarevich, carane akeh hikes lan rafting trip wis njupuk Panggonan kanggo lagu-lagune, mesthi iku ngina lan njijiki kanggo nonton lan krungu wong amarga bisa ngomong kreatif "sukses". Nanging aku kepengin weruh kepiye bocah-bocah bisa ngerti apa sing dilagukake, utawa manawa panitia konser kasebut ora ngerti yen tembung "aja mbengkongake jagad sing ganti, ayo bend kanggo kita" ora menehi anak apa-apa. Wirang ing bard iki kanggo kasunyatan sing, ora kaya bocah-bocah, kang mangerténi Nilai saka tembung iki lan bends kanggo dhuwit ora Samsaya Awon saka Profesi paling kuna.
    2. 0
      Agustus 18 2014
      Makar, asu sing nyamar. Pengkhianat ing rak
    3. Alexander 68
      +1
      Agustus 18 2014
      Karakter iki gabung karo kolom kaping lima ing taun 1998 lan mlaku-mlaku ing tangan karo Nemtsov, Kasparov, lan liya-liyane. Nanging katon saka sisih liya: ayo miwiti ngajari dheweke kanthi wutuh apa lagu sing kudu ditulis, program apa sing bakal dadi tuan rumah, carane nganggo scuba. roda nganggo grigi! lol
    4. 0
      Agustus 18 2014
      Dheweke mlaku liwat alas.................
    5. 0
      Agustus 18 2014
      Renegade Makarevich, wis mati.
    6. 0
      Agustus 18 2014
      Nyesel kaya pit....
    7. 0
      Agustus 18 2014
      Makarevich minangka homoseksual!
    8. 0
      Agustus 18 2014
      Panemu iku hake. Paling ora, sampeyan kudu duwe keberanian tartamtu supaya ora melu wong akeh. Dheweke duwe wani.
      1. 0
        Agustus 18 2014
        Lan apa aku kudu kang disebut "wani"?

        Ana perang. Prinsipe prasaja: sapa sing ora bebarengan karo kita, iku nglawan kita.

        Makarevich nglawan Rusia. Tegese dheweke iku mungsuh.
        1. +1
          Agustus 18 2014
          Ora ana sing nyatakake perang marang Rusia (utawa kita). Aku bakal weruh, ana akeh banget wong sing pengin nyederhanakake kabeh. Apa luwih gampang urip ing jagad ireng lan putih?
    9. 0
      Agustus 18 2014
      Babagan Makarevich - saka Wikipedia:

      Simbah saka ibu, Mark (Mordukh) Elevich Shmuilovich (d. 1951) [14] - asli saka desa Pustoshki, minangka tukang sepatu, anggota partai Bund [15]. Eyang ibu Maria Moiseevna (Meriesya Moishevna) Blyakhman (1902-1978) [15], uga saka kutha Vitebsk, minangka ahli forensik lan ahli patologi Departemen Investigasi Kriminal Moskow [16]. Simbah kakungipun Moses (Moisha-Shmul) Blyakhman[15] minangka shoihet (pembunuh) ing salah sawijining sinagoga ing Vitebsk.
    10. +1
      Agustus 18 2014
      Makarevich wis dadi pelacur biasa sing menehi blowjobs kanggo sapa mbayar
    11. 0
      Agustus 18 2014
      Lha lagu opo sing di nyanyine bocah-bocah??? Kabeh repertoar dheweke populer kanggo wektu sing suwe banget, kanggo lagu-lagu pemuda modern babagan jagad lan wayang sing ganti ... Aku ora ngerti, apa ana pemuda saiki sing ngrungokake utawa ngerti dheweke? 100 persen ora ana, aku komunikasi karo wong enom kabeh wektu. Nalika ditakoni, apa sampeyan ngerti lagu-lagu Makarevich - dheweke mung ngguyu - apa sing diomongake, dheweke ora weruh.
      Apa gunane ngrembug babagan pahlawan sing pantes kaya ngono? Ya, dheweke dudu sapa-sapa lan ora ana cara kanggo nelpon dheweke.
      Elinga carane kanca Shevchuk komunikasi karo Putin? Putin ngandhani - sapa sampeyan? Nah, aku ngomong Yura iku penyanyi ... Aku ora ngerti, aku ora krungu.
      1. 0
        Agustus 19 2014
        Wong enom saiki malah ora bisa sijine tembung loro bebarengan bab Lenin.
    12. Kelevra
      -1
      Agustus 19 2014
      Strakhop lan sial, supaya sampeyan lara kusta lan mati kaya serigala pungkasan!
    13. 0
      Agustus 19 2014
      Aku pengin menehi link menyang situs web Kazakh, ndeleng carane lelungan Makarka ditutupi lan nggawe kesimpulan dhewe. Mangga mbayar manungsa waé khusus kanggo komentar - banget informatif ...
      http://www.time.kz/articles/mir/2014/08/19/on-shel-kak-bik-na-krasnij-svet

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"