Departemen Luar Negeri AS Ngabari Moskow babagan Kesiapan Ngrembug Prajanjian INF

173
Amerika Serikat ngundang Federasi Rusia kanggo ngrembug masalah sing muncul sajrone implementasine Prajanjian babagan Penghapusan Pasukan Nuklir Jarak Menengah "ing tingkat paling dhuwur", laporan koran kasebut. Ngarsane kanthi referensi kanggo juru bicara Departemen Luar Negeri Marie Harf.



"Kita wis menehi kabar marang Rusia babagan tekad lan kekarepan kanggo ngrembug babagan iki ing tingkat paling dhuwur kanthi bilateral langsung kanggo mesthekake yen AS lan Rusia bali menyang kewajibane."Harf ngandika Rebo. Dheweke ora bisa nemtokake tanggal tartamtu, amarga reaksi Moscow durung dingerteni.

"Kita wis nggawe tawaran lan ngenteni rincian liyane", dheweke ngandika.

Sadurungé, Vladimir Putin ujar manawa "Rusia bisa njamin keamanan kanthi lengkap," sanajan ana syarat-syarat Perjanjian INF.

Ing wulan Juli, The New York Times nulis manawa pamrentah AS maneh nuduh Rusia nglanggar Perjanjian INF. Iki kedadeyan sajrone tes roket Topol. Koran kasebut nuduhake manawa Kremlin wis dilaporake babagan iki kanthi layang khusus.

Banjur, juru wicoro administrasi Josh Ernest ngirim laporan babagan kepatuhan karo perjanjian kontrol senjata internasional ing situs web Departemen Luar Negeri, ing ngendi dheweke resmi nuduh panguwasa Rusia nglanggar Prajanjian INF 1987.

Sadurungé iki, tuduhan-tuduhan kaya ngono wis ditindakake dening Amerika Serikat ing wulan Januari taun iki.

Kamentrian Luar Negeri Rusia ujar manawa Amerika Serikat "tetep ing propaganda Perang Dingin." Ing sawijining wektu, Rusia uga nuding ora netepi Prajanjian dening Amerika Serikat dhewe. Ana uga informasi manawa Prajanjian INF bisa dibatalake kabeh.

Miturut Kementerian Luar Negeri Rusia, tuduhan Amerika Serikat "ora ana dhasar kaya kabeh sing bubar dirungokake saka Moskow saka kategori klaim Washington ing kesempatan liyane."


Présidhèn Gorbachev lan Reagan nandatangani Prajanjian Angkatan Nuklir Jarak Menengah.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    173 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      Agustus 22 2014
      Quote: Raksasa Pikiran
      Kanggo njamin keamanan Rusia, kita kudu langsung mundur saka Prajanjian INF.


      Aja mung metu, nanging ndandani kanthi nerangake ing saindenging jagad apa sebabe. Sawise ngomong babagan kemajuan NATO menyang wates kita, ancaman sing ditindakake dening pro. lsp
    2. +1
      Agustus 22 2014
      Sampeyan ndeleng, padha mutusake. Ora Amerika Serikat sing mutusake ing kene. Persetujuan iki bisa diowahi dadi kertu dagang kanggo Novorossiya.
    3. 0
      Agustus 22 2014
      Yen sampeyan ganked, tegese kita nindakake kabeh kanthi bener, scumbags iki ora mung menehi apa-apa, tegese kita kudu nindakake apa sing ana ing pikirane lan ora katon maneh marang sapa wae.
    4. yur58
      0
      Agustus 22 2014
      Bear gundul ora mung kudu dieksekusi amarga ngiyanati negarane, nanging dieksekusi sacara umum, kanthi "pilihan tambahan." Contone, kebangkrutan ing stake.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"