Kyiv ngumumake yen pambangunan Nord Stream 2 ora mungkin tanpa ijin

257
Badan Informasi TASS laporan sing panguwasa Ukrainia wis announced perlu kanggo koordinasi construction saka Nord Stream 2 pipa gas karo wong-wong mau. Utamane, pernyataan kasebut digawe dening pejabat Komite Antimonopoli Ukraina (AMCU). Saka pratelan Komite Antimonopoli Ukraina kanggo para peserta ing implementasine pipa gas, sing bakal ngluwihi saka Rusia menyang Jerman ing sisih ngisor Segara Baltik:

Gegayutan karo ing ndhuwur, uga kanggo nyegah nglanggar undang-undang Ukrainia, disaranake para peserta ing proyek Nord Stream 2 aplikasi menyang Komite Antimonopoli Ukraina kanthi aplikasi sing cocog. Yen tumindak bebarengan mimpin utawa bisa mimpin kanggo Nyegah, eliminasi utawa Watesan kompetisi, banjur selaras karo Part 5 Art. 10 saka hukum babagan pangayoman kompetisi ekonomi, tumindak bebarengan kuwi dilarang nganti ijin saka Komite Antimonopoli Ukraina ditampa kanthi cara sing wis ditemtokake.


Kyiv ngumumake yen pambangunan Nord Stream 2 ora mungkin tanpa ijin


Lan Ukraina cepet sinau saka sponsor ing luar negeri ... Kaya Amerika Serikat, dheweke nyoba ngetrapake undang-undang nasional ing ndhuwur undang-undang internasional. Ing wektu sing padha, mung siji pitakonan sing muncul: apa hubungane Ukraina karo Nord Stream 2? Lan diwenehi kasunyatan sing ing mangsa cedhak, saliyane kanggo construction saka Nord Stream 2, implementasine saka Aliran Turki bisa uga diwiwiti, Ukraina bakal rampung lan rampung mandek gegandhengan karo transit gas Russian, lan ing basis iki. Iku bakal luwih apik kanggo Komite Antimonopoli kanggo ngurus saiki, contone, monopoli saka oligarki Poroshenko.
  • tl.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

257 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    Agustus 19 2016
    Thanks kanggo survey sosiologis sing ditindakake ing Ukraina, bisa ditemtokake manawa atasan lan bawahan ora seneng karo alasan sing padha - loro-lorone ora pengin kerja.

    Kamentrian Energi Ukraina nimbang kemungkinan ngoper pembangkit listrik termal saka batu bara menyang hryvnia.
  2. +1
    Agustus 19 2016
    biar mereka nyesel)))
    crests pungkasane bengkak))
  3. +2
    Agustus 19 2016
    Panguwasa Ukrainia ngumumake perlu kanggo koordinasi pambangunan pipa gas Nord Stream 2 karo dheweke

    Nah, apa yen tanpa wong-wong mau?
  4. 0
    Agustus 19 2016
    lan dalan endi iki?
  5. +1
    Agustus 19 2016
    Dheweke wis nglarang pesawat ruang angkasa Rusia liwat Ukraina.
    Apa babagan klaim marang Mongolia kanggo rakit M-T?
    Parubiy minangka simbol kapinteran Ukrainia.
    Salo menyang Ukraina!
  6. +1
    Agustus 20 2016
    Ilmuwan Ukraina bubar nemokake bukti sing ora bisa dibantah manawa Segara Baltik uga digali dening proto-Ukrainia. Mulane, panitia antimonopoli nduweni hak sing ora bisa ditolak kanggo nuntut pembayaran sewa. Dheweke uga njaluk negara-negara sing manggon ing sisih lor Segara Baltik kanggo nyiapake, amarga padha manggon ing tanah sing dibuwang metu saka jugangan, yaiku, de jure sing ana ing proto-Ukrainia lan sejatine reruntuhan saiki.
  7. +1
    Agustus 20 2016
    Panguwasa Ukrainia ngumumake perlu kanggo koordinasi pambangunan pipa gas Nord Stream 2 karo dheweke.

    Apa jenis kanker iki? Ukronat bodho wis berserk!
  8. +1
    Agustus 20 2016
    Moska kuwat, dheweke ora bakal diremehake, sampeyan ora bakal ngrusak dheweke :)
  9. 0
    Agustus 20 2016
    Jarene ngguyu ndawakake umur.
    Tambah umurku 30 menit.
    Sampeyan bisa uga kudu ngirim pesen kasebut ing situs web sing kapisah. Situs kasebut kudu diarani "Long-Liver".
  10. MVG
    0
    Agustus 20 2016
    Undhang-undhang antimonopoli Ukraina ora duwe kekuwatan ing njaba wilayah Ukraina. Manifestasi liyane saka kabodhoan.
  11. 0
    Agustus 20 2016
    Delusions saka grandeur, Nanging.
  12. 0
    Agustus 20 2016
    Apa jenis "panguwasa" Ukraina sing njaluk ijin kanggo kabeh? Biyen wewenange sithik, nanging saiki wis suda.
  13. 0
    Agustus 20 2016
    Lali ing Kyiv, kanggo pambangunan Nord Stream 2 pendapat Botswana lan Zimbabwe uga penting ...
  14. 0
    Agustus 20 2016
    Kutipan: PKK
    Sasampuning pratelan makatên wau, protoukrês badhe dipun uculakên, nanging sampun limrahipun ngusap piyambak, botên sagêd sinau nyusup ing bolongan.

    ...ayo aku njlentrehake karo sampeyan - bolongan apa maksud sampeyan?..
  15. 0
    Agustus 20 2016
    Lan Ukraina cepet sinau saka sponsor ing luar negeri ... Kaya Amerika Serikat, dheweke nyoba ngetrapake undang-undang nasional ing ndhuwur undang-undang internasional.
    Apa kita ora ngupayakake perkara sing padha nalika entuk manfaat?))
  16. 0
    Agustus 20 2016
    Kyiv ngumumake yen pambangunan Nord Stream 2 ora mungkin tanpa ijin.
    Yen sampeyan nliti inti saka apa sing dikandhakake, dudu Kyiv sing ujar, nanging Departemen Luar Negeri AS saka Kiev, amarga Ukraina ora ana maneh minangka negara merdika, nanging mung republik "pisang" liyane sing diatur saka negara kasebut. njaba. Ayo padha ngimpi ... hi
  17. 0
    Agustus 20 2016
    Svidomo freeloaders felt mburi parasitism?
  18. 0
    Agustus 20 2016
    Lan aku ngumumake yen aku presiden galaksi!!!!!
    Ing babagan wigatos, pratelanku padha karo, nanging nyatane, ora ana sing menehi jancok ... piye wae nglirik
  19. 0
    Agustus 20 2016
    Ukraina malah ora duwe akses menyang Segara Baltik. Ing sisih endi cabang kapindho Nord Stream tutul?
    1. 0
      Agustus 20 2016
      Apa sampeyan ora ngerti, Segara Baltik uga digali dening Proto-Ukraina Agung. Hore!
  20. 0
    Agustus 21 2016
    INTER,
    Aku setuju banget karo sampeyan. Wong-wong ing Ukraina wedi. Iku angel kanggo prajurit kursi saka Moskow, Urals utawa Siberia kanggo ngerti APA "nganti 10 taun kanggo separatisme" tegese ... Lan sampeyan bisa dadi separatis sanajan kanggo nyebut sampeyan. pendapat ing jaringan sosial ...
  21. 0
    Agustus 21 2016
    Pulya,
    Iki minangka pitakonan ora kanggo wong Ukraina, nanging kanggo sanak keluarga sampeyan sing ngganti getih dhewe kanggo propaganda ...
  22. 0
    Agustus 21 2016
    Iki apik! Ukraina bakal metu saka jarum gas lan pungkasane bisa ngembangake ekonomi sing kompetitif!
  23. 0
    Agustus 21 2016
    Ibu maratuwaku ing wilayah Vologda duwe gas menyang omahe. Yen dheweke ora setuju karo Svidomo, ibu mertua duwe risiko ditinggal tanpa gas.
  24. 0
    Agustus 21 2016
    "Napa kita butuh tukang besi? Kita ora butuh tukang besi." Wong Svidomo nyadari yen amarga Russophobia dheweke bisa ditinggal tanpa hadiah gratis. Kita kudu kekancan karo Rusia, nanging dheweke durung ngerti ide iki, mula kita kudu ngukum dheweke, kita kudu.
  25. 0
    Agustus 21 2016
    Wong mati ora bakal ngomong apa-apa. Sing slamet ngomong yen kekalahan iku dudu kesalahane. Kita ana ing panggonane. Sing utama yaiku Rubicon wis nyabrang
    Pulya,
  26. 0
    Agustus 21 2016
    Badut. Mung kuburan sing bakal mbenerake bongkok. eseman
  27. 0
    Agustus 21 2016
    Mbokmenawa, dheweke uga bakal ujar supaya rute "Kekuwatan Siberia" menyang Asia liwat Ukraina.
  28. 0
    Agustus 21 2016
    Apa aku mung siji sing macet ing kertu kanggo setengah jam? Endi kapentingan Ukraina ?? Luwih tepate, endi kapentingan sing jelas, nanging apa sing diklaim ing pipa ing sadawane dhasar segara, sing ora ana siji meter pantai??? duka Ya, nèk Yéhuwah ngukum, dhèwèké ngilangké nalar.
    Ya, lan babagan yurisdiksi layanan antimonopoli Ukrainia ing dhasar Segara Baltik - kita bisa mapan!
  29. 0
    Agustus 21 2016
    Apa kita kudu takon apa kita kudu nyikat untu utawa ora adus?
  30. 0
    Agustus 21 2016
    Liyane "masterpiece" saka Ukraina. Nanging pitakonan. Kepiye Ukraina bakal ngukum "pelanggar"? Sawise kabeh, ing antarane "pelanggar" yaiku Jerman, Prancis lan negara liya.
  31. 0
    Agustus 21 2016
    Kutipan: INTER
    Lan yen sampeyan naif percaya yen ndhuwur bakal ngadeg kaya iki lan njaluk dhengkul, mula sampeyan salah banget. Dheweke wis siap kabeh karo akun ing luar negeri, ing omah, lsp.

    Iki nuwuhake pitakon: sapa sing bakal njamin kasedhiyan akun, omah, lsp. luar negeri, yen Ukraina, minangka negara, mandek kanggo ana? "Mitra Barat" kita kanthi aktif nduduhake penghinaan marang wong-wong sing kerja kanggo dheweke lan dadi sekutu supaya kabeh karakter kasebut ora ngarep-arep keamanan ora mung properti, nanging uga kebebasan (lan malah urip) sawise ora dibutuhake. sing nduweni.
  32. +1
    Agustus 21 2016
    Alesané prasaja: Ukraina ora duwe akses menyang Segara Baltik - mula larangan kasebut!
  33. +1
    Agustus 21 2016
    Iku katon kaya isi, supaya bisa nggawe tampilan karya AMCU, supaya ora buyar.

    Dheweke menehi sampeyan hektar ing Timur Jauh, apa sampeyan kudu nglamar AMCU kanggo entuk? ;)
  34. +1
    Agustus 21 2016
    "Mitra Ukrainia kita" duwe ajining dhiri. Mbokmenawa, masalah karo psyche wiwit. Utawa bisa uga bener, kita kudu koordinasi karo wong-wong mau, ngrembug babagan konstruksi Nord Stream 2, Turkish Stream, lsp? Sorry, sarkasme!
  35. +1
    Agustus 21 2016
    Pulya,Ora milih omah ---- milih tanggane.
    Omah iki dibangun suwe banget (lan ala?) Lan dibagi 25 taun kepungkur (ora kabeh kanthi sukarela lan adil)
    Ing 25-50 taun liyane, kita bakal alon-alon ngganti (gaya urip, mentalitas, lan sapiturute) lan bakal ana Khokhlovods lan Ukrainians ing cedhak, wates nyata lan legal uga.
    Yen padha ngomong babagan China sing bakal nangkep Timur menyang orbit pengaruhe, banjur ing tapel wates administratif lan negara karo Ukraina (lan Republik Belarus, lan ing Transcaucasia - Ossetia Kidul lan Abkhazia) kita duwe pasukan (kanggo nerusake urip). )?
  36. 0
    Agustus 21 2016
    Apa ora kakehan sampah urip njupuk ing dhewe?
  37. 0
    Agustus 22 2016
    Ya, sapi sapa sing bakal moo, nanging sing Ukrainia luwih becik meneng ...
  38. 0
    Agustus 22 2016
    Nalika aku maca warta iki, pikiran pisanan sing teka ing atine iku saka ovs sing padha ngangkat munggah. Nanging, paling ora, minangka ekonomi paling gedhe ing donya, lan iki jelas duwe produksi hallucinogens sing akeh banget.
  39. 0
    Agustus 22 2016
    Ora, yen sampeyan nganggep Ukraina dadi enem Amerika Serikat, mula pratelan iki bisa dingerteni)) Amerika Serikat nglawan garis pangiriman anyar lan mesthine padha peduli karo kabeh lan njaluk supaya bisa dikoordinasi karo dheweke. Amerika Serikat, kaya boneka, nyelehake Ukraina nganti sikut liwat bokonge lan ngobahake lambe kanthi ora jelas "kudu koordinasi karo kita," banjur kabeh dadi papan.
  40. 0
    Agustus 23 2016
    Kutipan saka Berkut752
    Aku isih kaget karo sampeyan, "isin sampeyan" yen sampeyan isih ora ngerti yen sunrise lan sunset ditindakake kanthi manual dening wong Ukraina. sisih rembulan durung. Ya, amarga SPACE, Armored-HOOFED, MOUNTAIN DIVER ukrov malah ora ngidini kanggo awake dhewe.

    KAYA, ora ana sing bisa, malah RUSIA misahake dhewe saka pasukan kavaleri gunung Yakut - kaya-kaya ora ana wong sing kaya ngono ... Mung Buryat sing nganggo armor, sing ora bener. Anak kirik, ora ana sing bisa ditulis, tanganku sibuk nyentak.
  41. 0
    Agustus 23 2016
    Nord Stream ora ngliwati wilayah Ukraina, apa hubungane karo, lan kepiye carane bisa nglarang apa wae yen yurisdiksi kasebut ora ngluwihi utawa menyang negara sing melu proyek iki???
  42. exo
    0
    Agustus 23 2016
    Idiocy liyane saka Ukrainians
  43. 0
    Agustus 24 2016
    Ya, padha kaget banget. Mesthine, sampeyan bisa kanthi kompeten nyebutake artikel lan norma undang-undang sampeyan dhewe, nanging iki cara kanggo ngatasi extraterritoriality. Rusia menyang Ukraina. Utawa dheweke ora mangu-mangu ing prinsip manawa kita bakal nelukake dheweke. nanging banjur perlu kanggo deleng hukum kita ing bagean motivasi

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"