A. Rosenbaum, ing wawancara karo AiF, njaluk mratobat menyang negara Baltik kanggo "pendudukan" Soviet.

366
Ing dina ulang tahun kaping 65, Artis Rakyat Rusia Alexander Rosenbaum menehi wawancara marang publikasi kasebut. "Argumen lan Fakta". Ing latar mburi diskusi karya pengarang lan pemain, masalah politik uga dirembug. Nyatakake yen ganti jeneng dalan lan dalan ing kutha-kutha Ukrainia kanggo ngurmati Bandera lan Shukhevych minangka kejahatan sing ana hubungane karo keputusan Pengadilan Nuremberg, Rosenbaum dumadakan wiwit ngomong babagan kudu "mertobat" menyang negara Baltik. Ing wektu sing padha, tembung "mratobat" muncul sawise pitakonan saka wartawan AiF.

A. Rosenbaum, ing wawancara karo AiF, njaluk mratobat menyang negara Baltik kanggo "pendudukan" Soviet.




Pitakonan iki katon kaya iki:
Nanging kanggo sawetara acara kita kudu njaluk ngapura? Kanggo pendhudhukan negara Baltik, utamane.


Lan iki jawaban saka Alexander Rosenbaum:
temtunipun. Mesthi, kita minangka penjajah Estonia, Latvia lan Lithuania. Wektu iku kaya mangkene. Lan kedaden. Nanging sampeyan kudu njaluk ngapura lan mratobat. Kekuwatane wong yaiku kemampuan kanggo njaluk ngapura. Ora ana sing nggegirisi iki. Warga negara kacau ing abad kepungkur, ayo nutup masalah iki ing tingkat negara lan njaluk ngapura. Kita durung bener-bener mratobat sanajan awake dhewe.

Ayo njaluk ngapura lan miwiti saka awal karo wates iki. Sampeyan perlu kanggo mesthekake yen saben wong entuk manfaat saka panggunaan ridge Kuril. Bisa uga nggawe zona ekonomi bareng karo Jepang ing kana, tanpa wilayah dagang lan tanpa revisi wates. Ngapa ora? Menehi karya kanggo wong kita sing manggon ing kono.


Apa pitakonan wartawan Argumen lan Fakta provokatif, utawa disepakati sadurunge karo Rosenbaum? Ing kasus apa wae, nalika sepisan maneh wong krungu tesis "kita kudu mratobat", pitakonan muncul: kenapa warga iki ora miwiti karo awake dhewe? Yen pancen nggodho kanggo njaluk ngapura marang Negara Baltik, sing, sawise gabung lan berkembang minangka bagéan saka USSR, nguripake saka bolongan bosok ing latar mburi Eropah menyang republik makmur karo produksi dikembangaké lan budaya asli lestarekake, banjur, kanggo Gusti Allah. , nyuwun pangapunten sak karepmu. Sumangga para warga sanès-sanèsipun, purun, ingkang nyuwun pamrayogi, gadhah pamanggih piyambak-piyambak.
  • stuki-druki.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

366 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    18 September 2016
    Aku ora bakal njaluk ngapura kanggo pendhudhukan.
    nanging aku bakal njaluk ngapura kanggo mbela marang fasisme. Sabanjure aku bakal ngusir sampah iki menyang wates sampeyan lan tenang. manggon kaya sing dikarepake.
    Ibu Rus'.
  2. 0
    18 September 2016
    Wektu bakal teka nalika Rusia ora bisa nglindhungi. Dheweke ora mikir, dheweke nggawe gething.

  3. 0
    19 September 2016
    Sumangga kita sami sami mratobat awit saking nitahaken nagari ingkang asma Israèl, saha nyiramaken awu wonten ing sirah kita, awit boten ngutus tiyang ingkang budhal dhateng Israèl dhateng Birobibzhan lan sakiwa-tengenipun.
  4. 0
    19 September 2016
    Tulisen tembang “Pratobat”. Lan mratobat saka iku. Nalika sampeyan mratobat, gendéra Estonia bakal ana ing tangan lan drum ing gulu. Good riddance kanggo "sedulur alas", padha tresna banget.
  5. 0
    19 September 2016
    Lan kapan sing nduweni Rosembaum-Makarevich, Amerika Serikat, bakal mratobat amarga ora mung nyembelih kabeh wong India, nanging uga kabeh bison ing Amerika Utara? nyuwek lan dirudopekso Suriah, Libya, Irak, Yugoslavia, Geyropa, Ukraina lan akeh liyane???????? Rosembaun kudu nglebokake gitar ing bokonge lan ngusir dheweke saka negara kasebut menyang tanah air sejarah ing Obrazail
  6. 0
    19 September 2016
    Lan aku kaget karo tandha petik ing sekitar tembung "pendhudhukan" ...
  7. 0
    19 September 2016
    Aku duwe pendapat sing luwih apik babagan Razenbaum. X .. ing pasuryan saka Balts iki, supaya Rosenbaum njaluk ngapura.
  8. 0
    19 September 2016
    Pak Rosenbaum. Ora perlu melu soko sampeyan ora ngerti apa-apa. Aku ora bakal mratobat marang sapa waé kanggo kamenangan bapakku ing Eropah fasis. Aku ora salah. Meh kabeh Eropah perang ing sisih penjajah Nazi nglawan Rusia. Apa kita kudu mratobat amarga ngalahake Nazi? Sampeyan ora bakal ngenteni. Aku mung getun siji bab: kita ngapura henchmen fasis kakehan, kita nuduhake kakehan humanisme, nanging muspra. Saiki bakal ana kurang rereget ing sikil. Sing paling penting yaiku supaya ora nggawe kesalahan sing padha ing mangsa ngarep.
  9. 0
    19 September 2016

    Rosenbaum ambruk ing mripatku sawise iku. Yen dheweke pengin mratobat, supaya dheweke mratobat kanggo sedulure sing ana ing Tentara Merah (sanajan padha?) Lan dadi bagean saka negara Baltik.
    Mantune Rosenbaum iku warga negara Israel. Pemilik rantai bir Tolsty Fraer. Aku supaya ing asas.
  10. 0
    19 September 2016
    Phew...Aku wis liwat limang kaca komentar. Inggih, kula badhe matur. Nalika Makarka menehi metu, aku lying ngisor meja kaya wong liya. Lan burned wong metu saka atiku rampung. Nalika Shevchuk, aku ngadeg. Amarga iki konsep beda. Padha dadi kanggo Alexander Yakovlevich. Senajan aku bakal gelo karo dheweke, uga Yurik.
    Kanthi sistem tanpa kekurangan, dheweke nggawe sampeyan nyoba kanggo ndeleng kepiye sampeyan padha karo Censor. Miturut pendapatku, luwih sithik lan bakal padha.
  11. +3
    19 September 2016
    Lan kenapa kabeh wong Yahudi iki ngundang Rusia supaya mratobat saka dosa?
    Penyanyi mandheg nglumpukake pamirsa kanthi cangkeme lan kepiye carane Smak Makar mutusake "ngunggahake" rating kasebut?
    Koper, stasiun sepur - Tel Aviv.
  12. +1
    20 September 2016
    Wong tuwamu, Sasha, kudu mratobat amarga nglairake sampeyan.
  13. 0
    20 September 2016
    Kaping pisanan, yen Rosenbaum nganggep awake dhewe minangka penjajah, mula dheweke mratobat kanthi cara sing apik.
    Kapindho, kanggo nganggo seragam perwira Rusia, sampeyan kudu entuk, seragam kasebut dudu busana mewah.
    Katelu, nembangake sakumpulan tembung sing beda-beda kanthi swara mendem durung dadi penyanyi sing apik, mula, kanggo restoran sing murah.
    Lan kaping papat, yen sampeyan ora seneng karo apa wae, pindhah menyang Makarevich, dheweke ngenteni "patriot" kasebut kanthi tangan mbukak.
  14. 0
    7 Oktober 2016
    Bard kesel liyane mutusake kanggo nambah popularitas. Dheweke pancen ora ngerti yen wong-wong mau ora ana. Sampeyan pancene ora bisa ilang kalbu cukup kanggo ngomong kaya iku amarga saka dhuwit. Nanging: amarga saka dhuwit sing padha ngomong iki. Lan ilang kalbu nalika ngganti profesi dadi dokter dadi pelawak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"