Ukrominister Heletey ujar manawa An-26 Angkatan Udara Ukrainia ditembak mudhun saka wilayah Federasi Rusia.

471
Kamentrian Pertahanan Ukrainia ngaku manawa kru pesawat An-26 sing mudhun saka Angkatan Udhara Ukrainia wis sesambungan. Iki dilaporake UNIAN kanthi referensi kanggo kepala departemen militèr Ukraina V.Geleteya. Ing wektu sing padha, kru nyatakake yen serangan ing pesawat kasebut diduga saka wilayah Federasi Rusia.

Saka pesen saka Kamentrian Pertahanan Ukraina:

... pesawat kasebut mabur ing dhuwur 6500 m, kalah karo sistem anti-pesawat portabel ora mungkin, yaiku, pesawat kasebut ditabrak rudal liyane sing luwih kuat. gaman, sing ditrapake, bisa uga, saka wilayah Federasi Rusia.


Ukrominister Heletey ujar manawa An-26 Angkatan Udara Ukrainia ditembak mudhun saka wilayah Federasi Rusia.


Ngelingi malah sistem rudal anti-pesawat portabel Rusia paling anyar "Verba" nduweni "langit-langit" karusakan 6400 m, banjur apa jenis "senjata rudal kuat" sing ditabrak pesawat iki? Petunjuk senjata apa? Lan kenapa, yen senjata kasebut kuat banget, kru pesawat kasebut ora mung slamet, nanging uga bisa sesambungan ...

Pancen, sawetara menit sadurunge pesen saka Heletey babagan pilot Ukraina sing sesambungan, sumber informasi Ukrainia nglaporake yen milisi kasebut diduga nyekel pilot Ukraina sing isih urip lan digawa menyang markas tartamtu kanggo diinterogasi lan nyiksa.

Informasi omong kosong ukroSMI lan militer Ukrainia terus multiply. Ing wektu sing padha, ing Ukraina dhewe, inconsistencies ing data saka "media massa" ora maneh mundhakaken pitakonan kanggo akeh nonton. Sanajan koran kasebut nerbitake materi manawa pesawat Angkatan Udara Ukraina ditembak saka wilayah Distrik Administratif Pusat Moskow, iki ora bakal kaget sapa wae.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    471 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. dmi6355
      0
      Juli 15 2014
      Kecukupan pigura iki banget dipertanyakan !!!
    2. VICTOR-61
      0
      Juli 15 2014
      Aku seneng carane pesawat dill tiba - supaya bajingan wedi karo milisi
    3. 0
      Juli 15 2014
      Asu ngulon, kafilah terus. Sawetara wong njupuk wong Eropa Gay sing durung rampung iki kanthi serius, paling ora wong sing pinter.
    4. -3
      Juli 15 2014
      Situs apa? Iki minangka zombie sing padha. Aja kaya warga Ukraina kanthi mbaleni goroh. Lan aja ngremehake. Kabeh wong ngapusi: media, politisi, militer lan mesthi kabeh pejabat penegak hukum ing loro Sampeyan bisa sinau babagan konsentrasi pasukan ing tapel wates saka wilayah RF kidul. Perwakilan Ukraina mesthi histeris lan bluffing, lan iki cukup dingerteni. Elinga apa sing kedadeyan karo informasi saka macem-macem badan kita nalika perang ing Kaukasus Lor, NTV mung worth iku. E. Kiselev, Masyuk, Maksimovskaya, Shelest lan akeh, akeh liyane, ora kanggo sebutno oposisi saka macem-macem. tinimbang gelut khusus. Aku mikir karo medeni. yen kita pancene kudu perang karo Ukraina? Iki bakal dadi kegagalan kabeh kabijakan kita. Saiki rating Putin ing Federasi Rusia dhuwur, nanging nalika kulawargane wiwit nampa mayat putra-putra sing dipateni ing Ukraina, mula bakal mandheg banget, lan bakal ana jejak kabeh. macem-macem kontradiksi internal ing Rusia dhewe, nganti pambrontakan nasionalis ing subyek nasional. Iki minangka lawan potensial kita nyoba entuk, banjur bakal njupuk Federasi Rusia kanthi tangan kosong lan sijine prajurit NATO ing gas lan lenga. lan carane China bakal nindakake ing kahanan iki, ora ana sing ngerti lan ora bisa ngerti. Kahanan ing Ukraina iku kanggo ombone gedhe kanggo nyalahke kanggo Federasi Rusia .Sampeyan kudu ora melu ing politik njupuk kabeh iki 23 taun, nanging kanggo perang kanggo pikiran lan sentimen ing Ukraina. Nanging kita dadi kelangan, lan sampeyan iku trifle, minangka asil, kita entuk apa kita duwe. Duwe njabat ing Angkatan Bersenjata USSR, aku ngerti yen Ukrainians bangsa apik lan prayoga. Ing babagan jumlah perwira ing tentara lan angkatan laut, Ukrainia mung nomer loro tinimbang Rusia. Lan apa jenis sersan padha dadi! Lan dina iki aku duwe kanca-kanca ing Ukraina, kita ijol-ijolan karo wong-wong mau. Aku ngajak kabeh wong ing situs iki! Aja kaya politisi sing salah, utawa malah sengaja ngapusi lan ngapusi media, percaya mung mripat lan kuping sampeyan dhewe, lan yen ora ana kesempatan kanggo mbandhingake, luwih becik meneng tinimbang stigmatisasi sing ora sampeyan lakoni. ndeleng lan ora ngerti 100%.
      1. 0
        Juli 15 2014
        ING Ukraina, ING!!!!!! Ngajeni basa Rusia.
        1. Waca liyane
          -1
          Juli 15 2014
          100%, iki provokator mbayar saka media Ukrainia-fasis! Kita ngerti saka generasi lawas kaya apa sersan Ukrainia! Sing paling jahat, sengit marang Rusia, utamane pribumi ing wilayah kulon Ukraina! Padha nyebar rot ing enom Russian lanang ing cara ireng! Ukrainians siyap kanggo nyumerepi piyambak kanggo badge ing Chase!
    5. 0
      Juli 15 2014
      Apa sing dikarepake saka Geletey? Dheweke meh ora lulus saka sekolah militer, nanging dheweke nikah kanthi sukses lan banjur lunga. Ing tembung, dill (ukroets)! Dheweke malah nulis integral ing aksara!
    6. 0
      Juli 15 2014
      Kutipan saka Bux
      Ya, AN ditembak saka wilayah Honduras, apa sing wis ana ....

      Utawa saka Crimea
    7. 0
      Juli 15 2014
      sial iki AC mbledhos)))
    8. -4
      Juli 15 2014
      Moderator ngresiki komentar. Dheweke wis suwe ora nerbitake komentarku. Isin! Iki conto zombifikasi sampeyan sing manggon ing kene.
      1. 0
        Juli 15 2014
        Sampeyan ora Krimea?!
      2. Geo
        Geo
        0
        Juli 15 2014
        Aku nemokake lan maca sawetara komentar. Aku ora ngerti apa isi saka komentar dibusak iku? Minangka kanggo pendekatan obyektif, pracaya kula, kita maca pers Ukrainia, lan komentar objectionable langsung di resiki munggah ing situs Ukrainia. Dadi, ora perlu ngandhani babagan censorship. Tulis komentar sing padha ing ukrosite. Sajrone perang ing Chechnya, aku weruh kabeh cara iki. Nanging umume, aku setuju karo sampeyan ing komentar sadurunge: informasi kudu dianalisis, lan ora mung dirasakake.
        Minus dudu aku.
    9. 0
      Juli 15 2014
      NANGING SLAM IKI KOYOK SAAKASHVILI.. MILIH PEMERINTAH KHUSUS WAJAH. ORA ADA WAJAH MANUNGSA, MUNG WAJAH.
    10. -1
      Juli 15 2014
      Aku kepingin weruh, carane kru bisa urip? Federasi Rusia ora mbantu milisi, dheweke wis ngomong!
    11. PEGASUS
      0
      Juli 15 2014
      Sampeyan ora ngajari perang, nanging sampeyan mulang ngombe. kelas
    12. 0
      Juli 15 2014
      Iku ora mung pulisi, iku ukroment, padha koyone ora mung stuffing tentara karo "bodho", nanging padha ora disdainful!
      Iku misale jek kaya padha mrentah dening homoseksual lan junkies!
      Salah siji padha ora seneng Donchanie, utawa padha mbayangno militer Rusia.
    13. +1
      Juli 15 2014
      Sawetara jinis crito, sedulur Ukrainia. Yaiku Porosyuk, Ya...nyukh, Gele-nedoletei, Avaknyuk lan pengarang liyane. Koleksi kasebut kudu diarani 1000 lan 1 Dark Ukrainian Night.
      Dongeng: Pesawat kasebut mabur ing dhuwure 6. Banjur mungsuh-mungsuh sing ala ditembaki. Salah siji saka MANPADS - nanging banjur ana bedo - dhuwur karusakan kanggo MANPADS luwih murah. Utawa dheweke kenek roket lan maneh - ana sing ora cocog - kepiye carane pesawat kasebut ora pecah? Utawa bisa uga saka slingshot sing paling rahasia - dikembangake dening tukang sihir mungsuh, sing dipecat saka ujung bumi liyane - saka Brasil. Ya, saka slingshot - paling kamungkinan.
      Nanging montor mabur iku licik kaya ho..l. Ngapusi. Mung swiwine sing digores. Lan salah siji wiwit tiba, utawa kosok balene - kanggo gain dhuwur (iki ora kasebut ing dongeng). Lan pilot sing wani, ayo nelpon Staf Umum lan nangis - mungsuh-mungsuh ala ngeruk swiwine ... Iki ngendi dongeng rampung - tukang crito wis bingung karo ngapusi ...
      Lan pesawat kasebut ambruk, utawa mangkat menyang dhuwur banget lan dadi satelit. Kita ora ngerti babagan iki ...
    14. 0
      Juli 15 2014
      Yen pesawat ditembak mudhun ing wilayah Rusia, pitakonan apa sing bisa uga ana? Iku kelangan kanggo mabur liwat wilayah kita.
    15. +1
      Juli 15 2014
      Sapa sing weruh apa jenis senjata anti-pesawat sing diduweni milisi? Aku "nemokake": 1. MANPADS - "Igla"; "Igla-1"; "Strela-2M
      " . 2.ЗРК-"Стрела-10" .3.зенитные установки-ЗУ-23-2(МЗА-"зушка");ЗУ-У6У(12,7мм-,Утёс");ЗПУ-2(14,5мм
      Kemungkinan banget - 12,7mm LSh K
    16. Web
      0
      Juli 15 2014
      Lan ana sing percaya iki kepala ngomong sabanjure.
    17. 0
      Juli 15 2014
      Kutipan saka Bux
      Ya, AN ditembak saka wilayah Honduras, apa sing wis ana ....

      Ora, iki kaya pertahanan udara Australia sing tumindak. Katranganipun satus persen, inggih menika pikantuk obat ingkang sami kaliyan wartawan saking Ukrosmi.
    18. laser
      0
      Juli 15 2014
      Ray Bradbury lagi ngaso. belay
    19. +1
      Juli 15 2014
      Kadhangkala rasane jagad iki wis edan. Ing Ukraina ana ekspresi "Gedhouse Veselka ing liburan ..." Kabeh anggota junta iki ngapusi supaya primitif lan tanpa konsistensi sing kabeh omong kosong defies sembarang pangerten.
      Upamane dheweke nembak pesawat saka wilayah Rusia ... lan apa, MANPADS sing dicekel tangan? Utawa isih roket. Banjur, yen roket, banjur nalika ing pesawat, carane pilot bisa urip? Banjur, ing pikiran sing bener lan memori sing sehat, dheweke nglaporake yen ditembak saka wilayah Rusia. Lan sawise ditahan, dheweke nelpon ponsel lan ujar manawa bakal diinterogasi, lan bisa uga disiksa, amarga milisi jahat kanthi sopan ngelingake babagan iki ...
    20. logistik
      0
      Juli 15 2014
      Ing tingkat iki, iki mung cara crests bakal perang nglirik
    21. 0
      Juli 15 2014
      Nah, apa sing kudu daktulis babagan iki? Pesawate ditembak mudhun saben dina. Yen wis entek, ayo padha sambat.
    22. 0
      Juli 15 2014
      Foto pesawat AN-26 sing ambruk dikirim ing Internet: isih udud nalika warga ngethok logam nganggo kapak.
      Dzherelo: fakty.ictv.ua
      1. 0
        Juli 15 2014
        Militer Ukrainia ngaku manawa pesawat kasebut ditembak kanthi nggunakake peralatan sing ora ana para separatis ing layanan, lan manthuk menyang arah Rusia. recourse
    23. +1
      Juli 15 2014
      Aku iki sing nutul dheweke saka slingshot.
    24. Komentar wis dibusak.
    25. 0
      Juli 15 2014
      Aku ngira censorship mung ana ing dill, nanging ora, iki sing diwenehake mesin telusur nalika mriksa situs sing dibutuhake: "Wigati! Yen sampeyan ana ing Rusia, bisa uga sumber daya iki bisa diblokir kanthi lengkap utawa sebagian dening Internet sampeyan. panyedhiya ing request
      Layanan Federal Federasi Rusia kanggo Pengawasan ing Lingkungan Komunikasi, Teknologi Informasi lan Komunikasi Massa - Roskomnadzor Kamentrian Telekomunikasi lan Komunikasi Massa Federasi Rusia." Ora ana negara liya ing donya, kajaba Ukropostan, ora ana penyensoran, nalika wakil bodho kita jogèd kanggo ov, ora bakal ngomong apa bantuan kanggo LPR lan DPR Mungkin.
    26. +1
      Juli 15 2014
      Ing dills dhewe sing kanggo nyalahke, padha wanted kanggo uncalan bom liwat lawang ngisor, nanging kejiret ing sekring ing chain ing lawang, lan apa banged.
    27. Waca liyane
      +1
      Juli 15 2014
      Iku bakal angel nyana statement liyane saka menteri Ukrainia-fasis! Ing sawijining wektu, para fasis ngatur provokasi nalika wong SS sing nganggo seragam Polandia nyerang stasiun radio Jerman sing ana ing cedhak tapel wates Jerman-Polandia ing Gleiwitz. Iki minangka alesan kanggo wiwitan Perang Donya II. Saiki Geletey ngetutake lakune para leluhure. Hitler, Himmler, Goering, Heydrich, Goebbels, Geletey...
    28. 0
      Juli 15 2014
      Kutipan saka Silkway0026
      Aku, umume, ngormati lemak babi ... lan saiki aku wedi ... aneh banget yen kena pengaruh dill. Senajan, Mungkin iki tumindak selektif? Mungkin lemak mung sharashing otak?

      crests ora ngerti carane nggawe lemak babi. Aku entuk sing paling apik ing Minsk ing pasar Komarovsky. Lan crests kumelun. kenceng. )
    29. izon
      +1
      Juli 15 2014
      Lan swara ing mburi - uga, teroris sejatine yaiku wanita lan mbah putri. Padha keplok tangan. Lan padha ora lali babagan bisnis: Deleng, gandum bakal ambruk saiki ...
    30. Komentar wis dibusak.
    31. kra.vladimir14
      +1
      Juli 15 2014
      RUSIA JANCOK Dheweke nyerah --
    32. kra.vladimir14
      0
      Juli 15 2014
      RUSIA JANCOK Dheweke nyerah --
    33. +1
      Juli 15 2014
      Iki bakal dadi piwulang kanggo saben wong sing gelut ing kain kuning-biru lan trisula Petlyura, lan supaya geletey skizofrenia pindhah menyang pendahulune sing kaget banget.
    34. 0
      Juli 15 2014
      Ya, iki pancen statement sing rada aneh. ing tangan siji, nanging ing tangan liyane, yen kita njupuk menyang akun sing passion manic kanggo nyeret Rusia menyang perang, iku kabeh katon logis, nanging kru ninggalake pesawat ing dhuwur ora bisa diakses kanggo sistem pertahanan udara hotspot. nanging ing wektu sing padha, ora ana informasi saka kru babagan carane lan apa sing digunakake kanggo njupuk mudhun pesawat. wayahe bledosan, utawa piyambake ngirim pesawat menyang tailspin, utawa mbok menawa ora ana pesawat, sanajan video ketoke nuduhake apa ana ing langit karo komentar ngiringi nanging foto saka wreckage curiga kaya crita sadurunge. karo pesawat sing diduga mudhun. Buntut pesawat dumunung ing suket lan ora ana jejak karusakan ing wilayah kasebut
    35. Komentar wis dibusak.
    36. +1
      Juli 15 2014
      BANGET menarik: kepiye carane pesawat ditembak mudhun saka 6 meter, nanging kru tetep urip ...
      Apa dheweke wiwit mabur nganggo parasut, utawa apa?
    37. 0
      Juli 15 2014
      Taras Bulba bakal ngomong kaya mangkene: "Inggih, anak-anak, apa Eropa sampeyan mbantu sampeyan!?"

      "Gegandhengan karo acara anyar ing Ukraina lan tumindak nggegirisi saka panguwasa Ukraina, Uni Eropa mutusake kanggo mbatalake penandatanganan bagean ekonomi kapindho asosiasi antarane Ukraina lan Uni Eropa. Kita uga takon babagan legitimasi pamrentah Ukrainia.

      Kita kaget karo tumindak panguwasa Ukraina ing Ukraina wétan, lan kita ndhukung rencana Rusia kanggo ngatasi krisis Ukraina. Kita uga njaluk supaya cepet mungkasi pertumpahan getih, Eropa ora pengin perang!” ujare kepala Uni Eropa.
    38. Elena Pavlova
      0
      Juli 16 2014
      Sawetara menteri bodho. Kilat kenek pesawat. Bal.
    39. Bogopodob
      0
      Juli 16 2014
      Yen kita pengin numpes AN-26, mula ora bakal ana titik udan sing isih ana !!!
    40. Vladimir
      0
      Juli 16 2014
      Apa yen padha ditembak? Inggih, apik, kita kudu njupuk luwih.
    41. 0
      Juli 16 2014
      Delengen iki sing diarani "menteri". Kaping pisanan, dheweke ora bisa ngucapake kabeh aksara, lan ora ana tandha-tandha kapinteran ing pasuryane ... Lan umume, njupuk kabeh pamaréntahan junta, kabeh kaya soko saka museum medeni... Miskin Ukraina...
    42. 0
      Juli 16 2014
      Apa bedane kanggo kita kabeh apa lan dening sapa dheweke ditembak. Sing utama yaiku ora mabur maneh.
    43. 0
      Juli 16 2014
      Aku ora pakar gedhe ing sistem nimbali udhara, nanging yen padha ditembak mudhun dening rudal non-portabel, Aku sangsi sing ora ana losses gedhe ing kru. Umume rudal jarak jauh Federasi Rusia duwe hulu ledak kanthi daya bledosan sing nyengsemake. Kajaba iku, ana prabédan antarane dhuwur tembak-mudhun dijamin lan sing nyata. Bisa uga atusan meter luwih. Uga, aku pengin dicathet yen pesawat kasebut ana ing elevasi 6500 - formulasi kasebut ora jelas, amarga:
      1. Apa dhuwure persis?
      2. Piranti altimeter duwe kesalahan
      3. Dhuwur relatif kanggo apa - tingkat segara utawa tingkat relief??? Ana bisa gampang beda kilometer.

      Pungkasan, sing LAST: saliyane sistem portabel, milisi bersenjata karo cangkang (paling ora siji) lan 1-2 wit beech. Loro-lorone kanthi tenang nembak pesawat ing dhuwur sing ditemtokake.
    44. 0
      Juli 16 2014
      Mutant Chernobyl diadopsi dening milisi. Dheweke ngatasi tank tangan-tangan lan nembak pesawat kanthi ngidoni ing dhuwur nganti 10 km, lan uga medeni para perwira ATO sing mlarat lan nyebabake desersi massal! ya
    45. 0
      Juli 16 2014
      S-300 mabur ing dhuwur nganti 25 km lan ing jarak nganti 64 km. Ketoke Geletey nganggep - nanging ana sing ora konsisten - kenapa kru bisa slamet? Hmm, apa dheweke slamet? Apa wis ana video interogasi?
    46. 0
      Juli 16 2014
      [quote=Yapet100]Taras Bulba bakal ngomong kaya mangkene: "Inggih, anak-anak, apa Eropa sampeyan mbantu sampeyan!?"

      "Gegandhengan karo acara anyar ing Ukraina lan tumindak nggegirisi saka panguwasa Ukraina, Uni Eropa mutusake kanggo mbatalake penandatanganan bagean ekonomi kapindho asosiasi antarane Ukraina lan Uni Eropa. Kita uga takon babagan legitimasi pamrentah Ukrainia.

      Kita kaget karo tumindak panguwasa Ukraina ing Ukraina wétan, lan ndhukung rencana Rusia kanggo ngatasi krisis Ukraina. Kita uga njaluk supaya cepet mungkasi pertumpahan getih, Eropa ora pengin perang!” ujare kepala Uni Eropa.[/
      Saka ngendi iki? sapa ngerti?
    47. NikNikolaev
      +1
      Juli 16 2014
      Kutipan: Rus2012
      Kutipan: ℳy ℒiƒℯ
      Ya, Putin sing nggawa dheweke mudhun.

      saka slingshot! :)
      Lan saka Brazil ...

      Lan vashcheto-
      ... milisi Donetsk bersenjata karo sistem pertahanan udara Buk-1, dijupuk saka militer Ukraina, lan tekan kompleks iki ing dhuwur 22 kilometer, ing sawetara - luwih saka 30 kilometer, supaya njupuk mudhun An- 26 kanthi gampang kaya Njupuk permen saka bayi - target alon, gedhe, kanthi manuver sing ora apik, radar bisa ndeleng saka kadohan, ora duwe peralatan perang elektronik - dadi mung target mabur sing gedhe.

      http://takie.org/news/chem_sbili_an_26/2014-07-14-11505

      + kita bisa nambah manawa radar kasebut ana ing Rusia, cedhak tapel wates. Sasaran para Buks tansah sumunar.
    48. 0
      Juli 16 2014
      Nevsky_ZU SU 14. Juli 2014 19:03 ↑
      pesawat kasebut mabur ing dhuwur 6500 m, kalah karo sistem anti-pesawat portabel ora mungkin,

      Pilot pesawat transportasi ing Ukraina angel banget yen mlumpat nganggo parasut saka dhuwur 6,5 km utawa kanthi tenang ngenteni dhuwur sing bisa ditampa kanggo mlumpat ing pesawat wassat sing kobong lan nyilem.

      Informasi: Atlet mlumpat saka dhuwur 4200m ing swiwi, pisanan saka 800-1200m ing "oak" (D1-5u, D6)
      ________________________________________________________________________________

      ______________________
      Aku sengit spekulasi - sing ngomong sing padha mlumpat saka dhuwur 6500? kenek roket iki ana ing dhuwur iki - banjur pikirake dhewe, pesawat ora kobong sajrone menit lan kadhangkala bisa mateni geni lan ndharat ing ngarep sampeyan ing lapangan
    49. korintiy
      0
      Juli 17 2014
      Ora Menteri Pertahanan, nanging sawetara ... buffoon
    50. argon
      0
      Juli 17 2014
      Kabeh statements saka mentri Ukraina dimaksudaké kanggo pamilih lokal. Lan saiki dheweke wis dadi kusam amarga propaganda dill nganti dheweke mangan omong kosong.
    51. yur58
      0
      Juli 17 2014
      Dheweke ditembak nganggo catapult, sing digunakake ing Maidan dening Sektor Kanan.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"