Review militèr

Kabijakan pangayoman data pribadi

Kabijakan Privasi Data Pribadi iki (sabanjuré diarani Kebijakan Privasi) ditrapake kanggo kabeh informasi sing sumber online "Tinjauan Militer", sing ana ing jeneng domain topwar.ru, bisa ditampa babagan pangguna nalika nggunakake situs, program lan produk. .

1. DEFINISI ISTILAH

1.1 Istilah ing ngisor iki digunakake ing Kebijakan Privasi iki:

1.1.1. "Administrasi Situs (sabanjuré diarani Administrasi Situs)" - karyawan sing sah kanggo ngatur situs kasebut, tumindak atas jenenge VO-media LLC, sing ngatur lan (utawa) nindakake pangolahan data pribadhi, lan uga nemtokake tujuane ngolah data pribadhi, komposisi data pribadhi, tundhuk pangolahan, tumindak (operasi) sing ditindakake nganggo data pribadhi.

1.1.2. "Data pribadi" - informasi apa wae sing ana hubungane karo wong sing langsung utawa ora langsung diidentifikasi utawa bisa diidentifikasi (subyek data pribadi).

1.1.3. "Ngolah data pribadhi" - tumindak apa wae (operasi) utawa sakumpulan tumindak (operasi) sing ditindakake kanthi utawa tanpa nggunakake alat otomatisasi kanthi data pribadhi, kalebu koleksi, rekaman, sistematisasi, akumulasi, panyimpenan, klarifikasi (nganyari, ganti) , ekstraksi, panggunaan, transfer (distribusi, panentu, akses), depersonalisasi, pamblokiran, pambusakan, karusakan saka data pribadhi.

1.1.4. "Rahasia data pribadhi" minangka syarat wajib kanggo Operator utawa wong liya sing wis entuk akses menyang data pribadhi kanggo nyegah panyebaran kasebut tanpa idin saka subyek data pribadhi utawa alasan legal liyane.

1.1.5. "Panganggo Situs luwih (Panganggo)" - wong sing nduweni akses menyang Situs liwat Internet.

1.1.6. "Cookie" minangka potongan data cilik sing dikirim dening server web lan disimpen ing komputer pangguna, sing dikirim klien web utawa browser web menyang server web kanthi panjaluk HTTP saben nyoba mbukak kaca situs sing cocog. .

1.1.7. "Alamat IP" minangka alamat jaringan unik saka simpul ing jaringan komputer sing dibangun nggunakake protokol IP.

2. PROVISI UMUM

2.1. Panggunaan sumber daya dening Pangguna tegese nampa Kebijakan Privasi iki lan syarat-syarat ngolah data pribadhi Pangguna.

2.2. Yen ora setuju karo syarat-syarat Kebijakan Privasi, pangguna kudu mandheg nggunakake situs kasebut.

2.3. Kebijakan Privasi iki mung ditrapake kanggo situs kasebut https://topwar.ru, sing ora ngontrol lan ora tanggung jawab kanggo situs pihak katelu, sing pangguna bisa ngetutake tautan sing kasedhiya ing situs kasebut.

2.4. Administrasi Situs ora verifikasi akurasi data pribadi sing diwenehake dening Pangguna Situs.

3. Subyek saka kabijakan privasi

 3.1. Kabijakan Privasi iki netepake kewajiban Administrasi Situs kanggo ora mbukak lan nyedhiyakake rezim kanggo nglindhungi kerahasiaan data pribadhi sing diwenehake pangguna ing panyuwunan Administrasi Situs nalika registrasi.

3.2. Data pribadhi sing sah kanggo diproses miturut Kebijakan Privasi iki diwenehake dening Pangguna kanthi ngisi formulir registrasi ing Situs lan kalebu informasi ing ngisor iki:

3.2.1. Alamat email (e-mail).

3.3. Situs kasebut nglindhungi Data sing dikirim kanthi otomatis nalika ndeleng unit iklan lan nalika ngunjungi kaca sing dipasang skrip statistik sistem ("piksel"):

  • alamat IP;
  • informasi saka cookie;
  • informasi browser;
  • wektu akses;
  • alamat kaca;
  • referrer (alamat kaca sadurunge).

3.3.1. Situs kasebut ngumpulake statistik babagan alamat IP para pengunjung. Informasi iki digunakake kanggo ngenali lan ngatasi masalah teknis, kanggo ngontrol legalitas pembayaran finansial.

3.4. Informasi pribadhi liyane sing ora kasebut ing ndhuwur tundhuk panyimpenan aman lan non-distribusi, kajaba sing diwenehake ing paragraf. 5.2. lan 5.3. saka Kebijakan Privasi iki.

4. TUJUAN NGUMPULKAN INFORMASI PRIBADI PENGGUNA

4.1. Data pribadi pangguna bisa digunakake dening Administrasi Situs kanggo tujuan ing ngisor iki:

4.1.1. Nyedhiyakake pangguna akses menyang sumber daya pribadi Situs kasebut.

4.1.2. Nggawe umpan balik karo Pangguna, kalebu ngirim kabar, panjaluk babagan panggunaan Situs, panjaluk pangolahan lan aplikasi saka Pangguna.

4.1.4. Nemtokake lokasi Pangguna kanggo njamin keamanan, nyegah penipuan.

4.1.5. Konfirmasi akurasi lan kelengkapan data pribadi sing diwenehake dening Pangguna.

4.1.6. Nggawe akun kanggo nggawe tumbas, yen Pangguna wis sarujuk kanggo nggawe akun.

4.1.7. Ngabari Pangguna Situs babagan status Pesenan.

4.1.8. Nyedhiyakake pangguna kanthi dhukungan pelanggan lan teknis sing efektif yen ana masalah sing ana gandhengane karo panggunaan Situs kasebut.

5. METODE LAN SYARAT-SYARAT PENGOLAHAN INFORMASI PRIBADI

5.1. Pangolahan data pribadhi Pangguna ditindakake tanpa watesan wektu, kanthi cara sing sah, kalebu ing sistem informasi data pribadhi nggunakake alat otomatisasi utawa tanpa nggunakake alat kasebut.

5.2. Data pribadhi Pangguna bisa ditransfer menyang panguwasa negara sing sah ing Federasi Rusia mung kanthi alasan lan cara sing ditetepake dening undang-undang Federasi Rusia.

5.3. Ing kasus mundhut utawa pambocoran data pribadhi, Administrasi Situs ngandhani Pangguna babagan mundhut utawa pambocoran data pribadhi.

5.5. Administrasi situs njupuk langkah-langkah organisasi lan teknis sing dibutuhake kanggo nglindhungi informasi pribadhi pangguna saka akses sing ora sah utawa ora sengaja, karusakan, modifikasi, pamblokiran, nyalin, distribusi, uga saka tumindak ilegal saka pihak katelu.

6. KEWAJIBAN PARA PIHAK

6.1. Pangguna wajib:

6.1.1. Nyedhiyakake informasi babagan data pribadhi sing dibutuhake kanggo nggunakake Situs kasebut.

6.1.2. Nganyari, nambah informasi sing diwenehake babagan data pribadhi yen ana owah-owahan ing informasi iki.

6.2. Administrasi situs diwajibake:

6.2.1. Gunakake informasi sing ditampa mung kanggo tujuan sing ditemtokake ing klausa 4 Kebijakan Privasi iki.

6.2.2. Priksa manawa informasi rahasia dirahasiakake, ora dibeberke tanpa ijin sadurunge saka pangguna, lan uga ora ngedol, ijol-ijolan, nerbitake, utawa mbukak kanthi cara liya data pribadi pangguna sing ditransfer, kajaba klausa. 5.2. lan 5.3. saka Kebijakan Privasi iki.

6.2.3. Tumindak pancegahan kanggo nglindhungi rahasia data pribadhi Pangguna miturut prosedur sing biasane digunakake kanggo nglindhungi informasi kaya iki ing transaksi bisnis sing wis ana.

6.2.4. Blokir data pribadhi sing ana hubungane karo Pangguna sing cocog wiwit pangguna utawa wakil sah utawa badan sing sah kanggo nglindhungi hak subyek data pribadhi sajrone verifikasi dikontak utawa dijaluk, yen mbukak data pribadhi palsu utawa ilegal. tumindak.

7. TANGGUNG JAWAB PARA PIHAK

7.1. Administrasi situs, sing durung netepi kewajibane, tanggung jawab kanggo kerugian sing ditindakake dening Pangguna sing ana hubungane karo panggunaan data pribadhi sing ora sah, sesuai karo undang-undang Federasi Rusia, kajaba kasus sing diwenehake ing paragraf. 5.2., 5.3. lan 7.2. saka Kebijakan Privasi iki.

7.2. Ing kasus mundhut utawa pambocoran informasi rahasia, Administrasi Situs ora tanggung jawab yen informasi rahasia iki:

7.2.1. Dadi properti umum sadurunge mundhut utawa pambocoran.

7.2.2. Iki ditampa saka pihak katelu nganti ditampa dening Administrasi Situs.

7.2.3. Diumumake kanthi idin saka Pangguna.

8. RESOLUSI SENGKETA

8.1. Sadurunge arep menyang pengadilan karo pratelan ing musuhan njedhul saka hubungan antarane Pangguna Situs lan Administrasi Situs, iku prentah kanggo ngirim pratelan (proposal ditulis kanggo utang sukarela saka regejegan).

8.2. Panampa pratelan, ing 30 dina tanggalan saka tanggal panrimo saka pratelan, ngabari penuntut ing nulis asil pertimbangan saka pratelan.

8.3. Yen persetujuan ora digayuh, perselisihan kasebut bakal dirujuk menyang panguwasa kehakiman sesuai karo undang-undang Federasi Rusia sing saiki.

8.4. Undhang-undhang Federasi Rusia saiki ditrapake kanggo Kabijakan Privasi iki lan hubungan antarane Pangguna lan Administrasi Situs.

9. SYARAT TAMBAHAN

9.1. Administrasi situs nduweni hak kanggo ngganti Kebijakan Privasi iki tanpa idin saka pangguna.

9.2. Kabijakan Privasi anyar wiwit ditrapake wiwit dikirim ing Situs kasebut, kajaba diwenehake dening versi anyar Kebijakan Privasi.

9.3. Sembarang saran utawa pitakonan babagan Kebijakan Privasi iki kudu diarahake [email dilindhungi]