Review militèr

Iklan ing situs iki

Ngundhuh media kit:


Kanggo pitakon iklan: [email dilindhungi] 

 

Rawuh "Tinjauan Militer"

 

Format lan panggonan iklan

 

lokasi

Format

biaya CPM

Panggonan #1 (liwat kabeh kaca)

Papan reklame 100%x90, 100%x120, 100%x250

bisa nego

Panggonan No. 2 (liwat kabeh kaca)

970x250 utawa 100%x250

bisa nego

Panggonan No. 3 (liwat kabeh kaca)

300x600 utawa 240x400

bisa nego

Panggonan No. 4 (liwat kabeh kaca)

300x600 utawa 240x400

bisa nego

Panggonan No. 5 (liwat kabeh kaca)

300x600 utawa 240x400

bisa nego

Panggonan # 6 (kaca utama)

970x90, 980х120, 970х250

bisa nego

Panggonan #7 (artikel)

970x90, 980х120, 970х250

bisa nego

Branding (liwat ing kabeh kaca)

Branding

bisa nego

 

Главная страница

 

kategori 

   

 

warta lengkap