Review militèr

Aturan umum ing situs

PENTING!

Amarga akeh ukrotrolls ing situs kasebut, kita ngenalake verifikasi rong langkah. 
Komentar pisanan sampeyan bakal dimoderasi lan mung sawise verifikasi bakal diterbitake ing situs kasebut. Lan sampeyan bakal entuk kesempatan kanggo nerbitake limang komentar saben dina, tanpa moderat. 
Yen sampeyan nulis luwih saka limang komentar, kita mriksa maneh lan mung sawise sampeyan bisa nerbitake komentar tanpa watesan, uga bisa ngirim artikel lan milih komentar pengunjung liyane.

Aturan umum tumindak ing situs:

Kanggo miwiti, atusan wong saka macem-macem agama lan views komunikasi ing situs, lan kabeh iku pengunjung lengkap kanggo situs kita, supaya yen kita pengin masyarakat iki kanggo fungsi, aturan perlu. Disaranake sampeyan maca aturan kasebut, mung bakal nggawa sampeyan kira-kira limang menit, nanging bakal ngirit wektu lan mbantu nggawe situs kasebut luwih menarik lan diatur.

Ing situs kita, sampeyan kudu tumindak kanthi hormat marang kabeh pengunjung ing situs kasebut. Ora perlu kanggo ngenyek lan kasar, iku tansah superfluous. Yen sampeyan duwe keluhan, hubungi Admin utawa Moderator (nggunakake pesen pribadi). Penghinaan dianggep minangka salah sawijining pelanggaran sing paling serius lan diukum banget dening administrasi. Kita matur nuwun sadurunge kanggo pangerten lan kepinginan kanggo nggawe situs kita luwih sopan lan grapyak.

Situs kasebut dilarang banget:

a) Matt ing wangun apa wae (mbukak lan kerudung, frasa kondhang Lavrov "Morons, b ...", bagean titik huruf "ing x ...", uga ngutip komentar karo MATOM, tembung sumpah; penghinaan lan ancaman marang mungsuh. Wujud tembung kasar ("bokong", "telek", lsp.) ("Asu" uga nuduhake sumpah, kajaba artikel babagan breeding asu).

Kita ora bakal decipher apa sing sampeyan bip ana karo titik. Beeped - tegese checkmate!

Sawise ngetokake bebaya kanggo mat, aja nulis menyang moderator. Mat dilarang ing sembarang wangun, lan administrasi situs ora nimbang alesan utawa "bukti" bener. Sinau sopan santun.


b. Nuwuhake kebencian etnis. Iki uga kalebu panggunaan tembung lan turunan kayata: Khokhol, Khokhlyandiya, Zhid, USHP, Bulbash, Talaponets, Chock, Khachik, Azer, Cross-eyed, Muscovite, Rashka (umum, sebutan Rusia lan Rusian ing pejorative. wujud) lan owah-owahan liyane sing padha karo ucapan sing ora wajar;


c) LUCU, komentar sing ora ana hubungane karo subyek artikel, kekurangan isi komentar
banjir (saka banjir Inggris sing salah - banjir, banjir) - pesen ing forum Internet lan obrolan sing njupuk volume gedhe lan ora nggawa informasi sing migunani. Biasane banjir pesen - ngirim nomer akeh pesen saka jinis padha. Banjir nyebar minangka akibat saka keluwihan wektu luang, lan kanggo tujuan trolling - contone, amarga kepinginan kanggo ngganggu wong liya.

d) Nduwe pirang-pirang akun siji pengunjung;

e) Ngremehake kapercayan agama lan perasaan wargakayata: publikasi demotivator anti-agama, statement, puisi, video lan klip audio, etc.;

f) Dilarang nambahake artikel saka situs pihak katelu menyang komentar, amarga iki bertentangan karo tujuan fungsi komentar: komentar ing situs iki mung dimaksudaké kanggo maca kanggo mratelakake panemume dhewe bab artikel diterbitake. Ing wektu sing padha, kutipan bahan sing cukup saka situs liya diidini ing kerangka siji komentar kanthi tautan wajib menyang sumber kasebut. Kanggo nglebokake kabeh artikel saka sumber daya pihak katelu ing komentar ("komentar terus") - mbusak kabeh komentar pangguna lan ngreset rating;

g)Trolling - provokasi lan hasutan - yaiku ngapusi sing disengaja, pitenah, nuwuhake padudon lan padudon, panggilan kanggo tumindak sing ora pantes.

h) Komentar lan pesen sing kasusun saka akeh emoticon grafis, variasi saka tandha wacan, uga set karakter liyane sing ora ana hubungane karo wangun basa lengkap dilarang. Dilarang nyorot kabeh teks komentar (pesen) kanthi cara apa wae kanggo narik kawigaten ing wangun pangolahan non-teks - diwarnai, kandel, ing miring utawa liya. Dilarang nulis komentar (pesen) kabeh nganggo HURUF KAPITAL. 

i) Ngilangi kanthi sengaja kabeh komentar ing baris dening siji pangguna dilarang. Loro dening siji pangguna lan klompok wong kanthi persetujuan sadurunge. Paukuman - ngedhunake rating pangguna (grup) nganti 100%. Yen bola-bali nglanggar paragraf iki, administrasi nduweni hak kanggo mbatesi hak pengunjung kanggo menehi rating marang komentator.

j) Dilarang kanthi sengaja ngunggahake rating pangguna kanthi menehi rating positif kanggo kabeh komentar, preduli saka artikel kasebut. Loro dening siji pangguna lan klompok wong kanthi persetujuan sadurunge. Paukuman - ngedhunake rating pangguna sing wis ngunggahake rating nganti 100% lan ngunggahake rating dadi 100%. Yen bola-bali nglanggar paragraf iki, administrasi nduweni hak kanggo mbatesi hak pengunjung kanggo menehi rating marang komentator.


k) Panganggone basa utawa julukan sing ngremehake hubungane karo Rusia, simbol lan wong pisanan.


Kanggo nglanggar - bebaya lan larangan:

4 bebaya - larangan kanggo rong dina;
7 bebaya - larangan kanggo 10 dina;
9 bebaya - larangan kanggo 30 dina;
10 bebaya - larangan langgeng.

Kanggo MAT:

1 bebaya kanggo pasangan ing komentar - larangan seminggu;
2 bebaya kanggo checkmate ing komentar - larangan kanggo rong minggu;
3 bebaya kanggo checkmate ing komentar- Larangan ing salawas-lawase.

 

Tanggepan sing ora sopan marang moderator utawa administrator sawise peringatan bakal nyebabake larangan permanen.

Konsep "larangan" tegese situs kasebut bisa dideleng, nanging sampeyan ora bisa mlebu ing akun lan ninggalake komentar.

Bebaya utawa larangan bisa dibantah kanthi nulis menyang administrasi situs yen sampeyan mikir yen paukuman kasebut ditrapake kanthi ora adil. Sanajan sawise mbusak komentar saka situs kasebut, komentar kasebut tetep ana ing arsip lan bisa dideleng yen dikarepake.
Ayo padha ngormati saben liyane lan situs ing ngendi sampeyan lan pembaca liyane teka kanggo ngobrol lan ngungkapake pikirane.

Administrasi situs nduweni hak kanggo mbusak komentar utawa bagean saka komentar yen padha ora ketemu syarat iki tanpa kabar lan panjelasan.

Yen pangguna nglanggar undang-undang Federasi Rusia saiki, Administrasi Situs bakal dipeksa nggunakake hak kanggo nransfer rincian kontak lan informasi liyane menyang pihak sing kasengsem adhedhasar panjaluk sing cocog.

Administrasi Situs nduweni hak kanggo ngetrapake watesan babagan panggunaan Situs kasebut ing umum lan kanggo pangguna individu tanpa panjelasan.

Administrasi Situs duwe hak kanggo nutup, nundha operasi, ngganti Situs utawa bagean kasebut tanpa kabar sadurunge pangguna.

Administrasi Situs nduweni hak kanggo nundha akses Pangguna menyang Situs kasebut supaya bisa nindakake tugas pencegahan lan ndandani sing dijadwalake babagan sumber daya teknis.

Materi (artikel) sing dikirim dening pamaca bisa ditolak tanpa katrangan.

Situs kasebut nggunakake alamat IP, cookie lan data geolokasi pangguna situs, syarat panggunaan ana ing privasi pangayoman data pribadi.