Review militèr
Kepiye carane monarki Prancis sing umure 1000 taun dirusak

Kepiye carane monarki Prancis sing umure 1000 taun dirusak

230 taun kepungkur, ana pemberontakan ing Paris - salah sawijining acara penting ing Revolusi Prancis. Revolusi kapindho nyebabake kasunyatan manawa monarki sing ana ing Prancis kira-kira sewu taun yaiku ...